Bethany
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: lolla Финтата е во тоа што транспортерот е за максимум 2 часа дневно како што ми кажаа. А имам огромен мерак да има се ова бебе. Има уште време до купување и фала ви женски на секој одговор, многу ми значи кога читам реални искуства. Lolla mila, a korpata za kolku vreme e? Taa isto sluzi da go preneses bebeto od mesto do mesto , ama samo vo prvite mesec dena. Potoa bebeto porasne i otezna i dolniot del na korpata ne ja drzi tezinata na bebe, se svitkuva, baska sto e neprakticno i glomazno za nosenje. Transporter e isto taka anatomski napraven za bebeto, ti kje go prenesuvas vo nego, kje go vozis kade i da patuvas, a normalno koga e doma ne e preporaclivo da spie vo nego, zatoa ima krevetce, ramna podloga da spie. Ili eventualno vo relaksator kje bide, ama ni vo relaksator ne e preporaclivo da bide povekje od ete da receme dva saati. Ama ajd drzi go bebeto povekje od dva saati na edno mesto da ne go mrdnes da te vidam Najpreporaclivo za bebeto e ramna, cvrsta podloga. Ne me razberi pogresno, jas nemam nisto protiv korpata, ako ti e merak i mozes, kupi i dvete zosto da ne, samo ti kazuvam moeto realno iskustvo. Transporter go koristev dolgo, sin mi vekje bese prooden i se uste mu bese tocen. Inaku, i jas da kazam, od oprema imam krevetce, korito so postolje i presoblekuvalna, relaksator, transporter, kolicka podariv, i mi treba nova i treba novo dusece za krevetce i toa. Za obleka sigurno nesto kje pritreba, zavisi od polot, a i toa sto bebe kje bide letno, a sin mi e zimno vreme, pa avtomatski nekoi raboti nema da mu se fakaat.