Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
devojki,jas se porodiv na 29.09,bebuska ne izdrza do termin inaku se vikame Tea,se rodi 3kg i 200g,dolga 54cm 18 dena pred termin so apgar 9/9.Sega sme domce i si se guskame celo vreme Vi posakuvam na site lesen poragaj! backi od mama i Tea
devojki,jas se porodiv na 29.09,bebuska ne izdrza do termin inaku se vikame Tea,se rodi 3kg i 200g,dolga 54cm 18 dena pred termin so apgar 9/9.Sega sme domce i si se guskame celo vreme Vi posakuvam na site lesen poragaj! backi od mama i Tea
Cestitkiii neka e ziva, zdrava i golema da raste malata princeza
Драги идни мамички, да се пријавам и јас на списокот со термин 21.12.2011. На последниот преглед и мерење на бебушот компјутерот освен предвидениот датум исфрли и очекуван датум кој е малку порано 13.12.2011. Имате ли слично искуство?
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.