|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
6.10.2010 19:55:09   
Beluvce
misla jas minatiot mesec za vreme na ovulacijata imav mnogu golemi bolki vo gradite sto dotogas nikogas sum gi nemala za vreme na ovulacija (i pomisliv deka stanuva zbor za bremenost iako se pazevcme so soprugot no niso od toa)..obicno imam bolki 4-5 dena pred da dobijam. no od toj den resiv da rabotam na slucajot bebe.user posted image

eve poslednive 5 dena do vcera mi bea plodni denovi, no ovoj mesec nemav bolki vo gradite.
pa sega  cekam na 19-20 da ne mi dojdiuser posted image
pozdrav

(Одговор на членот misla)
Непосредна врска до пораките: 976
6.10.2010 19:57:49   
misla
eh hahaha i jas cekam da ne mi dojdi na 19 i 20 bas i mene togas treba da mi dojdi ....ali se nadevam ke imam sreka...jas si se nadevam deka nemav iscedok deka ima nesto pozitivno ali teska rabota..nekako poleka i se razocaruvam..

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 977
6.10.2010 22:58:20   
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: misla

eh hahaha i jas cekam da ne mi dojdi na 19 i 20 bas i mene togas treba da mi dojdi ....ali se nadevam ke imam sreka...jas si se nadevam deka nemav iscedok deka ima nesto pozitivno ali teska rabota..nekako poleka i se razocaruvam..

Koga covek ocekuva, a ne ispadne kako ocekuva togas se razocara.... Kolku pati i samata imam iskuseno toa.
Nekade imam procitano, veli: Nadevaj se - no ne ocekuvaj - toa e klucot da ne bides razocaran/a!!! Ej ajde sega... najtesko e staviti vo praksa user posted image
Ama, kako i da e, nema zasekogas da se razocaruvas...KE DOJDE I TOJ DEN!!! Mozebi i pobrgu otkolku mislis vo momentov! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany -- 6.10.2010 22:59:58 >

Непосредна врска до пораките: 978
6.10.2010 23:17:08   
misla
daj Boze kaj site so se nadevat za kratko vreme da mu se ispolni nadezta..navistina sakam mazot mi da go iznenadam za godisninata so dve crtki deka go osekam kolku i toj saka da sum bremena user posted image ...Pozdrav i fala vi na site

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 979
7.10.2010 10:10:53   
Sajna
Pustajte mi i mene sreka da NE mi dojde na 12 hmmmmmuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 980
7.10.2010 17:07:20   
Sarah
Jas cekam na 18 da ne mi dojde :)

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 981
7.10.2010 18:27:09   
Kleme788
Ајде Мисла, Сајна, Сара навивам да си ги видите user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Сара, истиот датум и јас го чекам да не добијам, па заедно да се надеваме на позитивен резултат user posted image

(Одговор на членот Sarah)
Непосредна врска до пораките: 982
7.10.2010 18:40:29   
Glück90
i jas gi sakam be luge user posted image user posted image crti gi cekam mnoguuser posted image user posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот Kleme788)
Непосредна врска до пораките: 983
7.10.2010 18:44:01   
prettygirl
jas se nadevam nakaj 28mi deka nema da mi dojdiuser posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 984
7.10.2010 18:49:08   
Kleme788
Кој чека се надевам ќе му се исплати чекањето да во скоро време добие убаво и мило user posted image . Ајде навивам за сите што чекаат user posted image user posted image да си бидат user posted image user posted image user posted image user posted image да не дојде user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 985
7.10.2010 19:17:05   
misla
daj Boze site so sakat dve crti da gi dobijat tie dve crti ...... navistina mi fali edno bebence ...ufff kolku bi bila srekna..ne sakam da sum vaka razocarana veke za taa tema user posted image

(Одговор на членот Kleme788)
Непосредна врска до пораките: 986
7.10.2010 20:13:43   
Bethany
Na mene treba da NE dojde na 10-11..... a ako ne bide nisto ni ovoj mesec, od sledniot ciklus pocnuvam so klomifen.
Veruvam ke se raduvame site naskoro!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 987
7.10.2010 22:01:11   
sharlot
mene doktorot mi rece deka nema da mi dava nikakvi lekovi  mi do januari da se obiduvame prirodno da zabremenam zatoa sto ovoj mesec napraviv HSG i toa nekako gi prosiruvalo kanalite i dokolku imalo nekavi precki mozelo da se otstranat.znaci mkozelo da se zabremeni vo slednite 3 ciklusi bez lekovi.dali moze nekoj da mi kaze dali ovaa metoda navistina deluva i bi mozelo da zabremenam i pokraj toa sto LH hormonot mi e malku pogolem od FSH hormonot? vaka doktorot m i izgleda optimisticen?

Непосредна врска до пораките: 988
7.10.2010 22:31:03   
ivoni4ka
zdravo srcki jas um nova na forumot i se nadevam deka ke dobijam pozitivna energija od vas
najsrekna bev koga vidov user posted image mislev deka ke letam otdov na ginekolog i toj mi potvrdi deka sum trudna samo starosta na bebeto ne se soglasuvala trebase da sum 6 nedela , a bebeto bese 4 nedelami dade vaginalet urogestan i mozev da pravam svadba. na svadbata bev presrekna imase srceva akcija, no taa pusta temeperatura go umrtvila plodot i prestanal da raste zastanal na 8 nedela a trebase da bide 12 nedela, me pravea revizija bev skrsena od bolka, ne fizicka tku psihicka se cuvstvvav vinovna, no za da ne bdam mirna vo svojot zvot rabotata mora dodatno da se iskompicira, kaj maticniot na pap testot CIN 2, vo sk na gak negativen i sega sto da pravam ve molam sovet !!!!!!!!!!!!

Непосредна врска до пораките: 989
7.10.2010 22:39:55   
baby27
a za kakva temperetura zborivas ne mi e jasno ?

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 990
7.10.2010 23:26:46   
Sarah
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

zdravo srcki jas um nova na forumot i se nadevam deka ke dobijam pozitivna energija od vas
najsrekna bev koga vidov mislev deka ke letam otdov na ginekolog i toj mi potvrdi deka sum trudna samo starosta na bebeto ne se soglasuvala trebase da sum 6 nedela , a bebeto bese 4 nedelami dade vaginalet urogestan i mozev da pravam svadba. na svadbata bev presrekna imase srceva akcija, no taa pusta temeperatura go umrtvila plodot i prestanal da raste zastanal na 8 nedela a trebase da bide 12 nedela, me pravea revizija bev skrsena od bolka, ne fizicka tku psihicka se cuvstvvav vinovna, no za da ne bdam mirna vo svojot zvot rabotata mora dodatno da se iskompicira, kaj maticniot na pap testot CIN 2, vo sk na gak negativen i sega sto da pravam ve molam sovet !!!!!!!!!!!!

A koga se slucilo toa? Pred kolku vreme? I stvarno za kakva temperatura stanuva zbor. Jas bi pobarala 3 mislenje ako si vo moznost vo nekoja od privatnive kliniki mozebi uste eden pap i dobar razgovor so dobar ginekolog. Mislam deka mozes da najdes dosta informacii tuka na "ginekolog-preporaki". I ne se sekiraj. I jas imav zaguba pa eve sega si imam dvecki-decki a sakam i pak da zabremenam. I znam kako e da se prasuvas i da se obvinuvas deka ti nesto si kriva ama ete nekoi raboti se von nasa kontrola. Pozdrav do tebe

< Поракaта ја уредил Sarah -- 7.10.2010 23:28:55 >

Непосредна врска до пораките: 991
8.10.2010 0:57:58   
suzeto
nisto od user posted image user posted image dobiv
sega pijam apcina za kontracepcija pa ce vidime sledniot mesec,imam slusano deka se podobruva rabotata na jajnicite
of lele nemozam da se resam za hsg mnogu mi bese bolno prviot pat neznam sto da pravam si mislam i da se otkazam skros od doktori pa sto ce bide neka bide,nemam sili povtorno po istiot pat da cekoram

Непосредна врска до пораките: 992
8.10.2010 10:13:00   
Sajna
ajde misla ne se razocaruuvaaj ke bide poleka user posted image

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 993
8.10.2010 16:18:41   
Beluvce
Jas treba  da NEEEEEEEEE dobijam okolu 16-17 oktomvri uhhhhhhhh!!!!user posted image

Непосредна врска до пораките: 994
8.10.2010 21:35:12   
humana
девојки денеска имам овулација,бар така ми кажаа на гинеколог,ајде стискајте палци да се закачи некоеuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 995
8.10.2010 23:00:43   
ivoni4ka
fativ gnojna angina so dosta visoka temperatura 4 dena ne simnav od 39 , ni so nisto ne mozev da se obvinuvav deka sm kriva za moeto bebe ama sega so druo se zanimavam so pap testo

Непосредна врска до пораките: 996
10.10.2010 1:35:07   
srcushka
davam chesen zbor daka ako dobijamuser posted image nema da user posted image i da gi rastazuvam site okolu mene ke go gledam mm vo oci dodeka me ubeduva deka sledniot mesec nema da imauser posted image i ke se boram za idealite za koj se bori i toj)))))Nashata kerkichka bara sestrichka nie trojcata pozitivci chekameuser posted image koa li ke dojde toj15user posted image

Непосредна врска до пораките: 997
10.10.2010 10:16:42   
bocence
user posted image zdravo srcuska jas cekam na 12 i se nadevam deka nema da mi dojde sakam na sin mi da mu podaram bratceuser posted image

Koj ne go razbira tvoeto molcenje,nema da gi razbere ni tvoite zborovi.

(Одговор на членот srcushka)
Непосредна врска до пораките: 998
10.10.2010 18:16:58   
Sajna
I jas cekam da NE dobijam na 12 :))) pustajte i na mene sreka na mojata kerkicka da i podarime edno ubao malo zivo i zdravo bebce

(Одговор на членот bocence)
Непосредна врска до пораките: 999
11.10.2010 1:30:30   
eli27

zdravo jas sum nova.i ve citam cela vecer.i jas imam kako vas problem.i jas sakam veke 5 goduser posted image .ama...user posted image .se nadevam deka naskro ke procitam od edna od vas ubava vest...i se nadevam i vie od mene..pooz do selnoto citkanje.poopsirno ke si kazam za sebe

ne gubete ja verbata vo boga.......

Непосредна врска до пораките: 1000
Страница:   <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?