|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
11.10.2010 11:00:18   
arh_diz
Dobredojde eli27 na RR
Ti posakuvam sto pobrzo da si user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот eli27)
Непосредна врска до пораките: 1001
11.10.2010 22:01:16   
misla
zdravo devojki..imam edno prasanje za vas...pravam testovi za ovulacija od minatiot vtornik do denes i sekoj test mi izleguva pozitiven,sto ne e mozno tolku ovulacija...a plus na mala nervoza me seci stomakot dolu nisko i me boli polovinata..dali mozi da znam sto mozi da e seto toa..poslednata menstruacija mi bese na 20 septemvri..pozdrav

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1002
11.10.2010 22:25:45   
mama26
misla -mene ova mi lici na bremenost.za menzis dali ti e redoven ili ne neznam,ama me zbuni so testovite za ovulacija,i tuka na toa si pomisliv deka ne e cudno da si bremena.zemi si test za bremenost..pozzz

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот misla)
Непосредна врска до пораките: 1003
11.10.2010 22:30:03   
misla
menstruacijata mi e tocna kako svajcarski sat user posted image .. pred edna nedela zemav test za bremenost i mi pokaza negativen a testot za ovulacija pozitiven ama i po racunanjeto togas i mi bese ovulacija denovi ama zosto posle edna nedela uste da pokazuva ovulacija denovi ne mi e jasno...daj boze da sum bremena ali ne sakam da se nadevam za posle da ne se razocaram...a malku da se nanerviram odma me seci dolu ostra bolka i samo placam vo poslednite cetiri dena...user posted image

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1004
11.10.2010 22:30:44   
Палешка РР
Хормоните кои покажуваат позитивен тест на овулација се сосема поинакви од хормоните кои покажуваат бременост, така што нема врска позитивен тест на овулација со бременост. За да не те збуниме дополнително мисла почекај до 20 Октомври, па ако ти доцни ќе купиш тест за бременост.
Се најубаво user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1005
11.10.2010 22:38:33   
misla
ma znam jas deka nema vrska ali mi e cudno zosto da mi pokazuva uste pozitivna ovulacija..i plus sto me boli polovina i bolku nekoj dolu vo stomak ako osetam nervoza..ali nema vrska jas ne se ni nadevam da ne se razocaram...sakam da sum ladna ovaj pat....

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1006
12.10.2010 11:38:51   
srcushka
user posted image user posted image aaaaaaaau kakovo utro a mislev barem ushte malku ke ne ostavi da se po nadevame vetiv nema nikoj pa ni vas da ve gnjavam so toa deka pak nishto ne bidna a mm:uzivkaj si zlato se ke bide ok a znam dekaeuser posted image ama fala mu na bog imame edno sonce shto ne gree i na se ni se smee nashata princezickaA u hormonite na rabot sumuser posted image caoooo

Непосредна врска до пораките: 1007
12.10.2010 11:44:47   
AnnaMolly RR
Срцушка, ич не му ја мисли, убаво ти вика маж ти.
Само опуштено и се ќе биде во ред. user posted image

Live and let live

(Одговор на членот srcushka)
Непосредна врска до пораките: 1008
12.10.2010 14:43:14   
misla
jas veke neznam so da mislam...nekam da se nadevam i da se razocaram ama preeska taka so apetit jadev i na kraj naednas zakasluvanje i povrakanje..testovite za ovulacija veke 10 dena mi pokazuvat ovulacija pozitivno a mene mi zavrsi na 24 septemvri..katastrofa sum..i samo si placamuser posted image ... ponekogas si mislam deka od tolkava zelba za bremenost sve mi izleguva pozitivno user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1009
12.10.2010 18:12:49   
Sajna
misla testovite za ovulacija pokazuvaat non stop recisi pozitiven rezultat zatoa vo upatstvoto jasno e opredelena koja jacina na boja na vtorata crta pokazuva OVULACIJA, znaci dvete crti treba da bidat jako crveni za ovulacija ako ti e rozeva bledo ili pak se pojavuva a ne e jaka toa znaci nemas ovulacija PROCITAJ ubavo upatstvo, taka i jas se zbuniv 15 dena ovulacija mi se iznasmea ginekologot posle :)

Непосредна врска до пораките: 1010
12.10.2010 18:51:18   
Beluvce
zdravo na site
jas bi trebalo da NE dobijam od 15 do 20....ama od vcera pocnaa da me bolat gradite...a tapi bolki vo stomakot kako za dobivanje imam veke 4-5 dena.....a ne sakam da dobijam

(Одговор на членот Sajna)
Непосредна врска до пораките: 1011
12.10.2010 19:45:27   
humana
нема врска тоа,може и да си бремена а да ги осеќаш тие симптоми.ајде држам палци да не добиешuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1012
13.10.2010 7:26:33   
Sarah
Jas obicno imam na sekoj 25 den i ako e taka togas treba da ne mi dojde utre. Ama sepak si ostavam prostor do 18ti za sekoj slucaj. Ama nekako se pocnuvam da se osekam kako za dobivanje user posted image Ama i ovaa neizvesnost me ubiva. Se me tera da odam i da si kupam test uste denes ama si vikam aj da pocekam.

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1013
13.10.2010 10:32:09   
Beluvce
Sarah mislam deka sme vo slicna situacija.
jas dobivam isto taka na 25, 26 dena..posledno imav na 19 sept. sega treba da ne dobijam na 15 ama i jas si ostavma prostor do kaj 19...ama pak jas veke 3 dena imam bolki vo gradite i 5-6 dena me boli stomak kako za dobivanje....a ne sakam da dobijam  user posted image

(Одговор на членот Sarah)
Непосредна врска до пораките: 1014
13.10.2010 11:18:10   
Sarah
Lele Beluvce isto i jas imav na 19 sept. Pa nie epten isto sme user posted image Ajde ke se pratime na forumcevo da vidime dali i nas ke ne izraduvaat user posted image

Непосредна врска до пораките: 1015
13.10.2010 11:22:43   
Beluvce
ajde da vidime so ke se sluci  :)
inace jas nekako imam veke PMS, ama vika takvi bile i simptomite za bremenost.
nikogas ne sum bila bremena i ne znam kakvi se simptomite za bremenost, megutoa veke 14 god redovno dobivam menstruacija i ti simptomi mi se mnogu dobro poznati user posted image ...mala bolka vo dolen del na stomakot i  bolni grtadi...a veke 4 dena gi cuvstvuvam tie simptomi
a da i ova jas za prvpat ovoj mesec se obiduvam da ostanam bremena do sega so mazot mi pazevem...a na eden forum citam edna devojka veli aaa od prv pat nikogas ne faka mora min 6 meseci da pominat...me iznervira
no sepak so Gospod napred Sarah
pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1016
13.10.2010 16:28:54   
Sarah
Ajde Beluvce. Gospod da ti dade da se izraduvas ovoj mesec.

Непосредна врска до пораките: 1017
14.10.2010 10:20:17   
Sajna
Moite domasni testovi mi pokazuvaat user posted image KONECNO , ama vcera bev na eho na lekar i mi rece mnogu e rano da se vidi ke si puknev od maka taka da jas uste 7 dena moram da cekam za oficijalna potvrda

Непосредна врска до пораките: 1018
14.10.2010 10:25:02   
mama26
cestitki sajna za pozitiven test user posted image user posted image  

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1019
14.10.2010 10:26:13   
arh_diz
cestitki Sanja imaj ubava i lesna bremenost .7 dena ke pominat mnogu brzo.

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 1020
14.10.2010 10:26:49   
Beluvce
Sanja cestiti..jas mislam deka testot ne te izlagal bez ogled sto plodot ne segleda na eho....ama uzivaj narednite sedum dena dodeka da odis na ginekolog bidejki 99.9% si user posted image
SREKNO

Непосредна врска до пораките: 1021
14.10.2010 10:28:06   
Octavia
Сајна, тестовите дома се обично точни (јас и во двете бремености дома си правев тест прво), така што user posted image . Инаку, може да се направи тест и преку анализа на крвта и мислам дека тие се најточни.

Непосредна врска до пораките: 1022
14.10.2010 10:28:30   
prettygirl
cestitki sanja lesna bremenostuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1023
14.10.2010 13:19:01   
Kleme788
Честитки Сајна user posted image  , се ќе биде ОК, отсега секој ден само убави вести да се слушаат за нови user posted image  и user posted image  user posted image  user posted image

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 1024
14.10.2010 13:20:21   
Bogdancanka
cestitki Sanjauser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1025
Страница:   <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  39 40 [41] 42 43   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Забременување
Natasa981

Колку време ви требаше да забремените?

до 6 месеци (62%)

од 6 месеци до 1 година (9%)

од 1 година до 1 ипол година (12%)

повеќе од 1ипол година (18%)

Број на сите гласови: 68

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!