|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти
17.11.2010 16:57:14   
lete
misla ne znaes kolku bi sakal toa dae vistina ama sigurna sum vo ednovise nema da pravam test imam loso iskustvo ke cekam uste nekoj den ili ginekolog ili test na krv ke vidime kako ke bidi jasum golem pesimist i taka ako ovoj mesec bidi mene sega mi bese tret mesec kako se obiduvame i tebe naredniot keti bidi 3 sto znaci tret pa vistinski kako sto bi rekle se nadevam deka sum i deka idniot mesec kesi iti sega za sega drzimi sreka i dasum nema da prestanam date pratam dodeka zabremenis kaj beluvce vise 99.9 e sigurno

(Одговор на членот misla)
Непосредна врска до пораките: 1376
17.11.2010 17:03:12   
misla
se nadevam deka ke bidi kaj mene drugiot mesec onaj srekniot ali ista sum kako tebe golem panicar i pesimist..lete nemoj da si pravis stres ne e malku 9 dena zakasnuvanje i plus iscedikot toa najdobar znak deka si bremena..slusaj me mene ke vidis..ke slavis vo petok..se raduvam za tebe i beluvce od srce..da mene idniot mesec ke mi bidi 3 sto ke se obiduvame..a mazot mi mi kazuva deka minatite dva meseci i ne sme se trudele bas najdobro user posted image ...

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1377
17.11.2010 17:27:53   
lete
neznam nese osekam nesto posebno jas bremenosta ja zamisluvam malku porazlicno kako posebna sostojba koga stanuvam nautro ovie dva tri dena ko damise podlosuva ama ne povrakam ke vidime vreme treba mnogu sme netrpelivi

Непосредна врска до пораките: 1378
17.11.2010 17:36:29   
misla
lete ne povrakat site trudniciuser posted image ne mora da znaci odma da imas simptomi toa se si doaga so vreme..

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1379
17.11.2010 18:13:25   
lete
beluvce kaj siiii te snema ajde ocekuvame poddrska

Веруваме само во oна на кое што се надеваме
и се надеваме на она во кое што веруваме

Непосредна врска до пораките: 1380
17.11.2010 21:07:01   
Beluvce
eve sum i jas, samo bev izlezena, sega se vrativ...
lete jas mislam deka 95% si user posted image ,  citam deka si zabelezala iscedok a i bolni bradavici...jas vo petokot zabelezav kaj mene iscedok, vo sabotata osetiv bolni bradavici, a vo nedelta vidov user posted image
zatoa vo petok so prva mokraca pravi test....ti simptomi i plus 9 dena ti kasni mi mirisa deka si user posted image
inaku mene denes e prv den sto mi kasni :)

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1381
18.11.2010 12:31:23   
veter
ZDRAVO devojki ce ve molam da mi kazete sto da pravam user posted image neaznam mi kasni user posted image veke 5 dena ama ne osekam nisto nitu gadene ama bukvalno nisto.imam slabi bolki vo jajnicite isto taka mi bese so prvoto ama so nego imav macnini na sbajle.sega samo mirisot na parvem mi smeta dali e mozno strkot da mi donese user posted image ve molam dali nekoj se osekal slicno neka kaze user posted image

(Одговор на членот Beluvce)
Непосредна врска до пораките: 1382
18.11.2010 19:20:14   
lete
veter dasi zemis test i ke vidis mene mi kasni 10 dena i konecno utre ke pravam test pa ke vidime drzetemi sreka

(Одговор на членот veter)
Непосредна врска до пораките: 1383
18.11.2010 19:28:01   
ping
Devojki denes e posben den za mene gi vidov dvete crtichki. Sakav da vidam ama realno ne ochekuvav poradi toa shto imam pishuvano prethodniot mesec mi rekoja deka nemozam da ostanam bremena poradi toa shto sum imala cisti na jajnicite ama ete kje imama bebence i sum presrekjna od prvo bez mnogu machenje i chekanje ni uspeja. Vi posakuvam na site vaka kako mene koga kje odluchite odma da si vidite dve crti :)

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1384
18.11.2010 19:41:48   
sesilija
Molam za pomos vo tekot na ovulacijata cuvstvuvav bolka vo jajnicite a obicno nemam vo tek na menstruacijata.Vo toa vreme se obiduvavme i posle toa pak cuvstvuvav bolka vo janicite i vo desna noga.Se uste ne e dojdeno vreme za men dali moze toa da bide znak na zacnuvanje.Dali imate vakvo iskustvo?

(Одговор на членот ping)
Непосредна врска до пораките: 1385
18.11.2010 19:43:01   
biljana16
prekrasna vest ti posakuvam lesna bremenost.

(Одговор на членот ping)
Непосредна врска до пораките: 1386
18.11.2010 19:43:03   
sesilija
cestito i so sreka da ti e

(Одговор на членот ping)
Непосредна врска до пораките: 1387
18.11.2010 19:43:52   
sesilija
ve molam odgovorete mi na postot

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 1388
18.11.2010 19:46:08   
sesilija
user posted image moze li nekoj da mi odgovori na moeto prasanje

Непосредна врска до пораките: 1389
18.11.2010 20:39:40   
lete
sesilija mene 10 dena mi kasni i ne znam dali sum bremena ama osekam nekakvo trnene i bolka vo levata noga denes imam i drugi simtomi  osekam mravene okolu bradavickite na gradite imam hiperpigmentacija i toa se utre pravam test beluvce bidi tuka se nadevam deka kese izraduvam kako tebe a na misla ocekuvame ovoj mesec

Непосредна врска до пораките: 1390
18.11.2010 20:52:42   
Pepelaska *
izgleda i dvete ste bremeni sesilija i lete, utre cekame odgovor! 

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1391
18.11.2010 21:03:58   
misla
lete bas denes cel den te mislev..ufff nemas pojma kolku se raduvam za tebe i beluvce ..a sesilija zemi test i vidi..nema od sto da se plasis...a tebe ping se najdobro vo bremenosta..ma koga saka gospod ke ima bebinja i nema sto ponekogas da se slusat doktorite ete ti rekle nemozis ali pak ostana trudna..kolku vreme se obiduvavte i dali piese nesto_?

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1392
18.11.2010 21:51:48   
lete
misla ne ya zaboravaj babata od 60 godini do 60 godini imame nadeez deka ke zabremenime:))) sala na strana plodni smme drzavjankite na Mkaednija nema sto imame i dobri statistciki podatoci 95% od site zeni vo prvata godina od obidot zabremenuvaat sega sansite nise golemi se nadevam deka sekoj eden kego osetime majcinstvoto pozdrav do site se nadevam deka sum misla ke vidime utre si kupiv test od sabajle kego napravam pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1393
18.11.2010 21:55:32   
sesilija
mnooooogu vi blagodaram za nadezta sto mi ja davate i da ne sum bremena mnogu mi znaci cestitki za site bremeni i za lete sto procenti ima nesto

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1394
18.11.2010 21:57:42   
Beluvce
ping setita bremenos...lele prekrasnoovoj mesec dosta user posted image vidovme.......mene denes mi bese prv den sto mi kasni no testot si gi pokaza user posted image uste pred 4 dena, lete so tebe sme site...sesilija ajde i ti pravi tet i ti "mirisas" na user posted image
vi pustam sreka ...SAMO NAPRED

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1395
18.11.2010 22:17:46   
lete
luge greska golema 66 godina imala babata koga se porodila sega ima 72 i razmisluva za vtoro dete misla i site ostanati iscekuvalki kako nas imame vreme samo relaks i uzivanje ke bideme majki stto bi rekle srbite kada tat

Непосредна врска до пораките: 1396
18.11.2010 22:19:23   
misla
lete ti utre pravigo testot i izraduvaj me odma da pisis ne kako pred nekoj den nikade da te nema :)))) ma ke bidi kaj site samo treba da se opustime..i zeni nemoj da ne gledate mene i lete nie sme golemi panicarki :))))

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1397
18.11.2010 22:57:33   
lete
ne sme ssamo nie i beluvce e taa i predvreme napravi test ama prva sise izraduva daj boze jas vtora i misla ti na kraj treta i najsrekna znaci sega  ako me fati son do utre kese pisime utre pa ke vi kazam ako ne ke dremam tuka celo vreme pa ke vidime na sabajle dali kese pojavaat mojte oddamna ocekuvaniuser posted image user posted image user posted image crti bas ke vidime dali sumuser posted image a bi trebalo 

Непосредна врска до пораките: 1398
18.11.2010 23:07:37   
Beluvce
lete pravi so prva mokraca za posigurno, makar sto jas pravev vo 17h posle rucek pa se pokazaauser posted image
kissssssss

(Одговор на членот lete)
Непосредна врска до пораките: 1399
18.11.2010 23:38:33   
lete
vazi i blagodaram sto mislis na mene tforumov site ama posebno ti i misla mi deluvate mnogu pozitivno i testot posto imam navivacki ko vas neka se strami samo od sebe ako bide negativno pozdrav i dobra nok se nadevam deka ke spijam

Непосредна врска до пораките: 1400
Страница:   <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  54 55 [56] 57 58   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?