Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.2.2013 15:01:11
malena1
Sto e do nas nie si kazavme . Mene nekoj da me gleda ovie denovi ke pomisli deka sum nekoj nenormalen manijak, celo vreme sama si gi dobiram gradite da proveram dali ke kazat nesto
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.2.2013 16:22:03
masa
Кажете си,кога ќе си кажете полесно ќе ви биде.Еве јас денеска добив неколку убави вести и ме исполнија со позитивна енергија па да ја споделам со вас Кога си читам и пишувам тука се така си се смешкам,па си мислам вашата позитивна енергија ми влијае,еве и од мене до сите за да бидеме уште попозитивни и посреќни и секако наскоро
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.2.2013 16:25:19
Melanija RR
На сите ви посакувам кога ќе фати топлото да си се шетате со напрчен стомак и да се ладите со лепези од вишок хормони Дајбоже кај сите
================ За тест чекаме:
2013 ==============
Anne^ 19 февруари Soyleyemedim. 19 февруари Нивеа 20 февруари myhappiness 20 февруари malena1 20 февруари Kolachence 23 февруари masa 24 февруари Gardenia 4 март
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 14.2.2013 15:19:01 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.2.2013 22:39:39
alai
rr deneska bev na ginikolog i konecno utverdena bremenostt mn sum sreknaa sakav da ve izvestamm fala vi za podrskata nikogas nema da zaboravamm sega i sekogas so vas rr inace 5 nedela sum imam malce bolki no ne se golemii drzamnmm za site vas srekaa daj boze sto poskoro da gi videte DAJJJ BOZEE VE SAKAMM POZDRAVVV
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.2.2013 23:05:25
Soyleyemedim.
ИЗВОРНА ПОРАКА: alai
rr deneska bev na ginikolog i konecno utverdena bremenostt mn sum sreknaa sakav da ve izvestamm fala vi za podrskata nikogas nema da zaboravamm sega i sekogas so vas rr inace 5 nedela sum imam malce bolki no ne se golemii drzamnmm za site vas srekaa daj boze sto poskoro da gi videte DAJJJ BOZEE VE SAKAMM POZDRAVVV
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 14.2.2013 15:19:37 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.2.2013 10:40:47
masa
На сите да ви честитам празници и на alai Soyleyemedim и јас ги имам истите симптоми како и ти.Пред неколку дена изгледа беше овулација во прашање како што прочитав во форумот за овулација, а еве денес треба да ми се поминати плодни денови и сеуште имам мала болка и подуеност во долнит дел да се надеваме дека ни се спремаат мила Ви испраќам на сите многу љубов и прославете го празникот со вашите сакани и може со по така не многу полна чашка црвено вино да наздравиме!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.2.2013 11:59:00
Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: masa
На сите да ви честитам празници и на alai Soyleyemedim и јас ги имам истите симптоми како и ти.Пред неколку дена изгледа беше овулација во прашање како што прочитав во форумот за овулација, а еве денес треба да ми се поминати плодни денови и сеуште имам мала болка и подуеност во долнит дел да се надеваме дека ни се спремаат мила Ви испраќам на сите многу љубов и прославете го празникот со вашите сакани и може со по така не многу полна чашка црвено вино да наздравиме!
Се готват,се готват ,се крчка нешто во стомакот ,дај боже и мене ми се овие денови плодни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.2.2013 15:22:17
Melanija RR
Девојки месецот кога се фати нашето имаше доста слави и многу си имав тогаш мерак на црвено винце.И така многу го сакам ама тогаш ми се имаше многу усладено ама чисто не мешано со сокчиња. Муабетов опуштете се ,повеќе љубов и нежности, и нешто ќе се скрчка
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 14.2.2013 17:28:39
Soyleyemedim.
ИЗВОРНА ПОРАКА: masa
Ajde daj Boze
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.2.2013 11:15:17
malena1
alai cestitki da si imas ubava i lesna bremenost . Ajde pa i drugite da stigneme za cestitanje ! Kako se cuvstvuvate imate li nekoi simptomi ocekuvatelki
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.2.2013 17:18:33
kikicka
Честитки за Алаи! Инаку во право е Меланија за виното, без разлика црвено или бело вие само пиете зошто баш пријатно делува за правење бебиња Мене и првото и второто ми е направено во големо количество конзумирање на вино
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 15.2.2013 19:56:25
Soyleyemedim.
leleleleee bog znae sto se desava so mene, pred malku be vo wc, koga se izbrisav zabelezav iscedok kako belka od jajce, toj iscedok go imam samo vo tekot na ovulacijata a sega treba za nkolku dena da NEdobija. Sto e ova? dali ste imale vakvo iskustvo? sep/k po moe ne e mozno da imam 2 pati vo mesecot ovulacija.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.2.2013 10:23:32
baby77
Eve me i mene da vi se priklucam kako nova cekacka.:-) Imav prva insemenacija na,Sv.Trifun ili Valentin a sega cekam dve crticki na 02.03 pa da se podruzam so site vas koi imame zaednicka nadez.Nema otkazuvanje .Jas sum 13 god vo brak i 6 prirodni zabremnuvnja no bez uspeh.Najmnogu 17 nedeli i 3 dena no ne se otkazuvme.Prv pat pravam inemncja na GAK pa so gopod napred.Pisete me na spisokot i cekame ubavi vesti od site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 16.2.2013 11:01:05
Melanija RR
baby77 со среќа
================ За тест чекаме:
2013 ==============
Anne^ 19 февруари Soyleyemedim. 19 февруари Нивеа 20 февруари myhappiness 20 февруари malena1 20 февруари Kolachence 23 февруари masa 24 февруари baby77 2 март Gardenia 4 март
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.2.2013 12:55:46
Melanija RR
Anne^ и Soyleyemedim. Soyleyemedim. јас никогаш не верував на симптоми па и кога останав бремена немав за ништо симптоми ...... секогаш ќе запамтам кои ми беа првите зборови кога ги видовме ,, како трудна па ништо не ми е,,
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.2.2013 16:19:49
Soyleyemedim.
hahaha Melanija dusicke bas me nasmea, bogami pa i da ti kazam pravo bez nitu eden simptom e najubavo. Iznenaduvanjata se sekogas poslatki od ocekuvanjeto. A ne kako mene, sto i da mi se sluci odma tumacam haha a i plus psihata mi raboti malce poveke od normalno c c c kako ke izdrzam do Vtornik?!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 17.2.2013 17:41:03
masa
Anne^ и Soyleyemedim. издржете девојки до вторник и чекаме да не израдувате!!Јас малку сум настината изгледа затоа беа болките во јајниците минатиот месец градите ми беа зголемени и многу чувствителни и бев 90% сигурна дека сум но добив е сега нема некои големи промени па си велам може овој месец без симптоми да испаднат поздрав до сите!
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.