LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (11.3.2013 11:49:34)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19 srcka znaci si imam drugarka i jas go imam istiot problem ili i na mene istoto mi se slucuva mi kasni po mnogu odam na pregled se e vo red mi vikaat, ama ni ostanuva verbata vo gospod i borbata, nema otkazuvanje nema nadzat ima edna reklama na hrvatskite televizii i ke go iskoristam sloganot OVA E BORBA ZA BEBE I KE USPEEME [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. inace jas se uste krvaram ko da imam dobieno ama ne e ni na pola tolku obilno crveno kafeavo e, trebase da mi dojde utre mi stigna ponedelnik, da zavrsi, i so mm odime na detalni pregledi pa da vidime sto ni e makata. Se raduvam na sekoja nova [sm=nosecka.gif] i posakuvam se pomalku i pomalku clenovi da ima listata na koja pise koj cekame za [sm=rozacrtici.gif] znaci poleka site da si ostaneme [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] i posle da se raduvame . VE SAKAM I POZDRAVUVAM I OVA E BORBA ZA BEBE I KE USPEEME Bebence, pametno sto odite so soprugot na ispituvanja da vidite sto e. Inaku, sestra mi e primer za chudo na medicinata, ostana trudna i dobivase kafeavo sekoj mesec, testovtie za bremenost bea negativni, a imase nenormalni bolki vo zeludnikot i otide da snima zeludnik i koga tie se iznenadija rekoa devojche ti od planina da ne si, bremena si [sm=bravo.gif], sto ne si otisla na ginekolog dosega? [sm=smiley36.gif] A od kaj da znae, koga dobivase po malku sekoj mesec, vikale ginekologizte matkata seuste ne bila celosno zatvorena. Posle 3-ti mesec prestana da dobiva, imase super bremenost, imam preubava vnuka od 6 godini sega. [sm=smiley1.gif] Pozz na site ringerajki i daj boze sto povekje [sm=duda.gif] da ima kaj site [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|