Gardenia -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (5.3.2013 8:52:58)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19 dobro utro mene me nema me nema aj naidam na nesto cudno pak ve baram vas, eve vaka e moeto prasanje: Vceera samo utroto imav iscedok so kafeavi niski, potoa cel den nemav nisto, utrovo koga se izbrisav imav mnogu svetol kafeam iscedok, sega go imam pak, no samo posle uriniranje, prasanjeto kako da napravam razlika pomegu simptom za bremenost ili menstrualen ciklus, bolka vo jajnicite imam i vo gradite slaba bolka znaci simprtomi koi se i za dobivanje i za bremenost, kako da napravam razlika kako da se zastitam ako e poceten stadium na bremenost ? treba da dobijam vo petok znaci ako ne dobijam ke napravam vikendot test no sepak kako da znam sto uste sega????????????? Da zemam li na svoja raka urogestan100?????Posledniot pat koga gi zemav imav spntan abortus se plasam .............[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] бебенце19,те молам немој да паничиш,знам како ти е и јас сум имала спонтан,симптомите за бременост и за циклус се понекогаш скоро исти,ама нема да знаеш ако не почекаш до петок,ова што го кажуваш може да значи и бременост,бидејќи кај мене така беше првиот пат имав кафеав исцедок и толку,ако па толку сакаш да дознаеш има некои тестови за бременост што покажуваат и после пет дена од оплодување,мислам дека беа self clear,но мислам да се стрпиш до петок[sm=smiley31.gif] Инаку кај мене нема ништо уште,ама ептен сум си ладна воопшто не се замарам[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|