RE: Сакаме две црти!!! - III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

zansen -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (18.3.2013 22:12:21)

So sreka natali86 [sm=bravo.gif]

Didi80 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (18.3.2013 22:45:07)

Pustame sreka [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] za vas dvete nataly86 i zansen [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (18.3.2013 23:02:54)

Од срце ти посакувам да си ги видиш [sm=rozacrtici.gif] те молам одма да не известиш штом има нешто да се израдуваме и ние :*

masa -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (19.3.2013 12:54:32)

Zdravo zeni/ski, jas sum nova na forumov Ne znam dali e za tuka mojov problem, no sepak. Dali vi se ima razleano crvenata boja vo prvata min. na test za bremenost i posle 10 min samo edna crta se pojavi user posted image

Има тема за тестови за бременост,но ќе ти одговорам овде па нека не премести модераторот после.
И мене тестот прво целосно ми се обои црвено па после постепено осветлуваше,но останаа [sm=modricrtici.gif] и така и испадна значи точен беше.Иако во првиот момент си помислив што се случува кога ги видов [sm=modricrtici.gif] заборавив на тоа дека цел се обои.Незнам дали е во ред тоа зошто не пишува во упатството,но може да го повториш тестот.Сега земи некој друг вид.

Vesna I -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (19.3.2013 16:32:25)

Честитки до сите нови трудници да имате лесна бременост без никакви грижи и главоболки [sm=bravo.gif]
и еден огромен [sm=bravo.gif] за песната од Меланија
Јас завршив во четвртокот со Примолут Нор - во неделата добив и кај и да е пуштаме во акција, со помош на Кломифен[sm=smiley36.gif] и се надевем дека конечно ќе ги видам повторно [sm=rozacrtici.gif]
Гушка до сите

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (19.3.2013 19:02:16)

Честитки до сите нови трудници[sm=duda.gif], дај Боже и нас а не префатат да се префрлиме на форумов.[sm=nosecka.gif]

Позз

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (20.3.2013 0:11:41)

white angel добре дојде на РР [sm=smiley1.gif]
Јас незанм што да ти кажам за тестот освен да направиш тест преку крв [sm=smiley1.gif]ти посакувам [sm=duda.gif]

zansen и myhappiness ве додадов на листата за [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]

pozitive нешто се случи или?Се надевам се е во ред [sm=smiley31.gif]

malena1 пуштам среќа за следниот месец [sm=smiley31.gif]

ИЗВОРНА ПОРАКА: @bebe
Melanija ovie se za tebe i tvoeto bebence [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Фала ти мило Бебе [sm=smiley31.gif] и чекам што побрзо на тебе и на сите да ви делам труднички совети [sm=smiley36.gif] .Успешна инсеминација бебе [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

nataly86 5ка за 5 и [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif]
Vesna I [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ГОЛЕМА поддршка за сите [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]

pozitive -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (20.3.2013 1:28:42)

[sm=smiley31.gif] ne nema nisto strasno melani ne se grizi samo taka odlucivme so mm uste nekoe vreme pauza ke ti pisam jas ako ima nesto za april [sm=smiley36.gif]pozz so site[sm=nosecka.gif] i ocekuvaci na [sm=rozacrtici.gif]

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (20.3.2013 17:50:21)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] за сите нови [sm=nosecka.gif] имајте си убава и лесна бременост!
А за сите исчекувалки еве по една [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

white angel -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.3.2013 1:23:51)

Извинете но не ја видов темата... Треба да земам и друг тест, можно е да е лажно негативен, веќе 20 дена ми доцни а обично ден два ми се изместува циклусот само [sm=smiley13.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: masa

Zdravo zeni/ski, jas sum nova na forumov Ne znam dali e za tuka mojov problem, no sepak. Dali vi se ima razleano crvenata boja vo prvata min. na test za bremenost i posle 10 min samo edna crta se pojavi user posted image

Има тема за тестови за бременост,но ќе ти одговорам овде па нека не премести модераторот после.
И мене тестот прво целосно ми се обои црвено па после постепено осветлуваше,но останаа [sm=modricrtici.gif] и така и испадна значи точен беше.Иако во првиот момент си помислив што се случува кога ги видов [sm=modricrtici.gif] заборавив на тоа дека цел се обои.Незнам дали е во ред тоа зошто не пишува во упатството,но може да го повториш тестот.Сега земи некој друг вид.

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.3.2013 11:43:47)

white angel ако посакуваш [sm=rozacrtici.gif] на вистинска тема си ,а секако има тема и за тестови за бременост.
Туку повеќе ќе прочитаат, немора веќе да правиш тест 20 дена се многу слободно оди на ехо и ќе се види дали се [sm=rozacrtici.gif] или не.
Ти пуштам среќа [sm=smiley1.gif]

Didi80 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.3.2013 16:52:05)

Ajde da si se prijavam,i ovojpat nisto od moite [sm=rozacrtici.gif] si dobiv odsabajle.
Jas se pridrzuvam do ona sto mi go kaza eden moj ginekolog: Zenata ne treba da place koga ke dobie tuku treba da se raduva dobivanjeto znaci deka taa zena e zdrava.
Pa zdravje i so Gospod napred ke bide nekoj nareden mesec,eden den jas navistina ke gi vidam moite [sm=rozacrtici.gif] a istoto vi go posakuvam i na site vas koi zelno gi ocekuvate.
Melanija ke me trgnes duso od spisokot jas Se selam na druga tema [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.3.2013 18:35:29)

Didi80 само со убава мисла и без многу нервози при добивање се стига до [sm=rozacrtici.gif] така што убаво викаш ќе дојде твојот кога ќе треба.Се си е промислено на нас останува истрајноста.[sm=smiley1.gif]
Те [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.3.2013 18:40:14)

pozitive [sm=smiley31.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[sm=smiley10.gif]2013[sm=smiley10.gif]
==============

Anne^ 23 март
Нивеа 23 март
Soyleyemedim. 24 март
zansen 1 април
nataly86 2 април
lindicka 10 април
myhappiness 13 април
@bebe 18 април

=================
Последни трудници
[sm=9nebesa.gif]kikicka RR[sm=nosecka.gif] [sm=9nebesa.gif]alai [sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]Elce[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]Lacrymosa[sm=nosecka.gif]
[sm=9nebesa.gif]masa[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]Gabriela V[sm=nosecka.gif][sm=9nebesa.gif]DuffytheDuck[sm=nosecka.gif]

white angel -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.3.2013 19:07:35)

Секако дека е посакувано (иако не сме планирале со партнерот сеуште детенце) Во право си, најдобро на преглед да одам, иако од неодамна станав сексуално активна и сеуште немам избрано ниту мој личен гинеколог [sm=smiley9.gif]
Поздравче за сите [sm=smiley1.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

white angel ако посакуваш [sm=rozacrtici.gif] на вистинска тема си ,а секако има тема и за тестови за бременост.
Туку повеќе ќе прочитаат, немора веќе да правиш тест 20 дена се многу слободно оди на ехо и ќе се види дали се [sm=rozacrtici.gif] или не.
Ти пуштам среќа [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.3.2013 19:22:52)

white angel ти посакувам што поскоро [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

white angel -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.3.2013 20:16:01)

Благодарам Меланија... ќе ви кажам што има/нема [sm=smiley1.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

white angel ти посакувам што поскоро [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

file -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.3.2013 16:12:52)

Anne^ te nema da ne izvestis[sm=nosecka.gif] te cekame

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (25.3.2013 1:55:56)

Тука сум тука сум!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif Редовно си читкам јас само што не пишувам [sm=smiley1.gif] Ако има нешто обавезно ќе ви се пофалам :)) сега за сега ја нема [sm=hudicek1.gif] али осеќам дека кај и да е ќе стигне [sm=smiley36.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (25.3.2013 12:38:45)

Anne^ немој да осеќаш сиктер направи и [sm=smiley1.gif]

Нивеа и Soyleyemedim. кај вас како е?

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (25.3.2013 17:37:55)

Лелее овој месец многу ме мачи пуста да остане[sm=smiley36.gif] 4 дена ме боли стомак а никако да пробие. Знам дека ќе добијам бидејќи секое симптомче ми е тука... али ај.. ќе видиме зошто ја нема госпожата, да видиме овој пат со што ќе се оправда [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

white angel -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (25.3.2013 18:04:44)

И јас сум иста Анне... повеќе од 20 дена ми доцни...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne

Лелее овој месец многу ме мачи пуста да остане[sm=smiley36.gif] 4 дена ме боли стомак а никако да пробие. Знам дека ќе добијам бидејќи секое симптомче ми е тука... али ај.. ќе видиме зошто ја нема госпожата, да видиме овој пат со што ќе се оправда [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (25.3.2013 18:53:14)

Иии конечно.. само што бев во вц, почнало розевко од утре здравје боже ќе пробие како Вардар... :)
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

file -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (27.3.2013 9:11:21)

Ajde i jas sa se prijavam za nedobivanje na[sm=hudicek1.gif],prvpat se prijavuvam se nadevam i posleden pisete me za na 13

Soyleyemedim. -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (27.3.2013 17:44:53)

I jas dobiv uste pred 4 dena samo sto nemavme internet pa nemozev da si pisam
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>