Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.4.2013 16:42:00
masa
Daci96 рано е за тест,а болката во стомак може се да значи почекај барем еден ден да ти доцни циклусот иако јас чекав три и испадна бледа црта,само трпение. Исто и ти baby77 стрпи се,ако е се во ред во понеделник ќе направите BHCG и се надеваме на ,макар што мислам дека може и денес треба да одиш кај матичниот зошто како што читам утрогестанот не треба да се прекинува (од форумов пола доктор станав ) нека те советува некоја поупатена членка.Јас стискам палци и за двете
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.4.2013 22:18:37
Melanija RR
baby77 на самата отпусна листа од ГАК пишуба Б-хсг на 15 ден и тоа е валидно.Тест немора да правиш на ГАК ,оди кај матичен општ лекар и земи упат за Адриалаб за исптување на Б-хсг во серум(преку крв) одиш со упат ,книшка и плаво картонче и ќе платиш 100 ден и за неколку часа имаш резултат.
Утрогестан се става до кога имаш, кај некои ставаат а ако треба да добијат добиваат.Јас кога ставав од кога ќе завршен после 4-5 дена добивав ,но затоа е најдобро да се направи тест преку крв за да не се мачиш. Ако има дополнително ќе ти каже матичниот дали треба да продолжиш со утрогестан.
Утре трк сабајле на боцкање
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 26.4.2013 22:28:32
pozitive
zdravo dom site na forumov posebno do melanija srcka moja imamm problem a ti kako matica ni si na site pa morav da pisam znaes deka pred eden mesec se pisv za nedobivanje ama neli ti pisav da me izbrisis bidejki ne pravevme obidi za bebus taka da sega mi docni posledna menz mi bese 24.03 i ocekuvav onaka na 28 dena mi idi i aber nema .37 temp.imam nemam bolki vo gradite i rekov ke pravam test za cudo edna mala bleda vtora linija no najcudno mi e toa sto ne pravevvme bebe i mm mi mi vika nema sansi da si posto nemam zgreseno !!! jas sum cela ?????????????????? i ke pocekam utre pak ke napravam test da vidam dali pak ke se ojavi vtora linija poradi iskustvo so ginekolozive nasi .....neodam sega nikade da utvrduvam ostanuva da cekam cel mesec i ako ne mi dojdi duri togas ke odam na gin.pozzzzzzzve sakam i ve citam skoro sekoj den stiskam palci za site koi cekaat
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.4.2013 0:10:39
Melanija RR
pozitive ти кажам штом се бришеш од список да се вратиш со И јас викав нема шанси да сум со доказ на хартија ,па еве сега влегов во 6 месец
Еден совет до 38 ден чекај и оди преку крв,немој цел месец да чекаш ама те молам неможе да знаеш дали е потребно терпија затоа немој ни многу да чекаш.Вети ми?И чекам да пишеш дека се јаки две Те
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.4.2013 8:07:24
bebence19
ne znam dali e za vo ovaa tema ama sakam da ve prasam kako reagirate koga site okolu vas ostanuvaat trudni, a vie se macite i trudite tolku vreme , dali vi se javuva nekoe cudno cuvstvo na krivica da ne recam ljubomora???????kaj mene se javuva i ne znam zosto barem prviot pat koga slusnam posle mi e krivo sto se imam taka pocustvuvano
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 27.4.2013 20:42:21
Anonimen
Последен циклус го добив на 05.04.2013 ми траеше 5 дена пота на 16 ми беа плодни денови и тогаш имав односи со партнерот сто значи од тогаш до сега се поминати 12 дена.
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.4.2013 0:03:49 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.4.2013 10:26:24
masa
Една пријателка се оперираше од циста на јајник и при самата интервенција приметиле дека при операција на слепо црево која била извршена во детството не била убаво исчистена и од сотатоците и бил замотам цел јајник и не и бил прооден И го средиле и тоа,но ако не откриеле може да имала проблеми со забременување.Среќа во нереќа ова се случи пред брак,а во долга врска е,значи бракот може да се случи во секое време или во други околности може веќе ќе беше во брак и ќе се чудеа зошто неможе да остена бремена. Не дека сакам да ве исплашам,но ако сте имале интервенции во минатото во долниот дел на стомакот можеби треба да проверите да не направиле утка нашиве доктори Ете сакав да го споделам ова зошто многу ме изнервира И стискам палци за сите исчекувалки
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.4.2013 14:41:47
dostickage
Daci, ako ova 96 vo nikot ti oznacuva godina na ragjanje togas definitivno treba da si koristis kondomi, najdobronamerno na svet ti kazuvam i kako majka i kako zena. I so kondomi ejakulacijata treba da bide NADVOR dokolku ne sakas bremenost. Sekoja greska na ovie godini moze da te cini i preskapo.
Test za bremenost zemi self clear i zavrsi rabota. Inaku temava sakame dve crti e nameneta za zeni koisto so netrpenie i ljubov odvaj gi cekaat tie dve crti!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 29.4.2013 16:34:17
Melanija RR
Anne^ наскоро ќе се исшини целата pozitive од каде оф леле навистина ми е жал Daci96 ако ти е стрес да правиш тест не прави ,секогаш чекај до кај 35 ден,односно 5 дена плус од последната дата за добивање.Пуштаме среќа за
2013 ==============
Julie 23 април ??? baby77 24 април ??? zansen 26 април ??? bebence19 27 април ??? @bebe 15 мај Anne^ 23 мај
================= Последни трудници kikicka RR alai Elce Lacrymosa masa Gabriela V DuffytheDuck jeka Martins mom
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 29.4.2013 16:35:10 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.4.2013 11:41:32
bebence19
ne mene mi docni test pravev uste pred datumot za nedobivanje, bese negativen :) sega mi e strav da napravam ako ne dobijam sledniot vtornik odam direktno na lekar ......... stiskajte palci
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.4.2013 12:06:38
baby77
nisto i ovoj pat devojki.. stavete me vo spisok za sleden mesec.. ke butkame so site sili napred, ke se poddrzuvame, ke se bodrime, ke si posakuvame sreka .. i ke se raduvame na sekoj nov test so .. ajde nekoj neka ne izraduva denes.. ovoj mesec toa ne sum jas . stigna
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.4.2013 14:56:58
Melanija RR
Редно време е некој да види Секои се надеж за сите
2013 ==============
Julie 23 април ??? bebence19 27 април ??? @bebe 15 мај Vesna I 17 мај Anne^ 23 мај zansen 24 мај baby77
================= Последни трудници kikicka RR alai Elce Lacrymosa masa Gabriela V DuffytheDuck jeka Martins mom
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 1.5.2013 11:48:43 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 30.4.2013 16:44:39
masa
bebence19 ајде празниците да си ги поминеш најубаво до сега без стискаме палци за тебе а бебе77 тебе ти држиме среќа за нареден месец,ајде една по една да одите во списокот со
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 1.5.2013 19:43:14
moss
Daci96 lellele kolku ubavoooooooo,chestito i ajde povlechi noga i za nas shto se machime i ischekuvame so netrpenie,uzivaj vo bremenosta i kazhuj go receptot :)