Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.5.2013 11:32:31
Gardenia
Честитки на сите нови трудници ,кај мене нема ништо ново,моментално сум преокупирана околу свадбата па така паузираме страв ми е од сите овие стресови околу подготовките да не ми се случи нешто пак недајбоже , па решивме дека после тоа поинтензивно ќе се ангажираме околу бебуле
< Поракaта ја уредил Gardenia -- 21.5.2013 11:33:35 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.5.2013 12:21:18
Bethany
Гардениа, вие баш оти сте преокупирани со свадбата треба да се опуштите, и така притоа нема да мислите на бебе туку на припремите околу свадбата, па најлесно е да биде нешто... Дека обично така некако се случува, кога си заокупиран со другото. Како и да е, ќе биде и тоа наскоро
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.5.2013 12:28:33
Gardenia
Знам срцка,дека најчесто така и бива,ама јас сум со еден спонтан позади мене и искрено се плашам од сет тој стрес и замор што се случува околу тој ден,ми влијае тоа на психата изгледа ама знам дека ќе бидат
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.5.2013 13:34:43
bebence19
jas bev vo remedika na pregled kaj dr.hadzileka, mi rece policisticni jajnici i ni rece da napravime i spermogram ama vo drzavna bolnica vo skopje ama prvo da sme napravile test za sida. i hepatitis B i C i posle toa ke mi dal na mene terapija, sekako od koga proverime hormoni, bese mnogu cudno prvo mi vika ti si vo momentot vo ovulacija i posle mi vika ne ne endoteriumot (mizlam deka tocno go napisav) e 16 mm, mi vika imas po 4 jajcelkletki vo jajnicite site se po 13, 14 mm sto najverojatno nema da sozree nitu edna . Pa sakav da prasam ako imate praveno spermogram vo drzavna vo sk kako tocno e procedurata i kade tocno se pravi????????fala vi pozdravce
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.5.2013 19:51:03
Anne^
Емаааа честиткиии!!! Меланија и јас од возбуда заборавив да пишам дека сепак мојата госпожа стигна вчера
Хаха немала работа по дома па дошла на неколку дена... Ама овој пат ќе ја предупредам дека нареден пат ќе треба да си плати ако сака да дојде кај мене на гостување бидејќи ''сестрами'' не е веќе хотелска соба така да нека си размисли госпожата, ако има пари нека дојде на престој ако не... кој ја врти веќе ми е преку глава од непожелни гостинки
Ааа да ете ќе заборавев... имате поздрав од гостинката моја :))
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 23.5.2013 0:16:00
Melanija RR
Anne^ твојава госпожа и мене почна многу да ми оди на нерви реши ја веќе
2013 ==============
Julie 23 април ??? baby77 bebence19 1 јуни SandraRo 3 јуни lanicka30 9 јуни Anne^ 18 јуни Vesna I 19 јуни pozitive 20 јуни baby77 25 јуни
================= Последни трудници Lacrymosa masa Gabriela V DuffytheDuck jeka Martins mom Daci96 Jenyffer emaaaa
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 3.6.2013 14:27:44 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.5.2013 22:35:20
pozitive
zdravo melanija zdravo na site ajde da probame da se staime na spisokoot za 25juni posto sega sme spremni so novi sili si velam ovaa god deka posle napravenata laparaskopija i 5 meseci apstinencija veke 7 god vo brak edinstvenata nadez e toa sto doktorite vo plodnost ni rekoa deka po priroden pat moza da pa ke vidime stavi me na spisok na 20 treba da NE IDI ve sakam site i vi ja pustam seta moja pozitivna energia pozzzzzzzzzzzzzzzzz
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 28.5.2013 23:42:05
Melanija RR
zansen те чекаме за 2 месеци со убави вести pozitive мило ми е што ни се врати ме збуни а 20 или 25 јуни и редно време е за
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 5.6.2013 14:25:16 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 4.6.2013 15:01:37
Anne^
Малку болна овулација но.. ќе помине иначе се е во најдобро расположение Фала ти на прашање Меланија.. како си ни ти? Бебулето како е? П.С. Бубувки и до двајцата
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.6.2013 14:33:11
Melanija RR
Anne^ ние сме добри сме си растеме ,7ми месец и 1.100гр За две недели чекам убава вест и уште од сега знаеш како со лошотилукот
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.6.2013 17:34:41
Anonimen
zdravo do site vaka jas trebase da dobiam denes no seuste nemam dobieno vcera pravev test i mi ispadna negativen nemam nikakvi sintomi za dobivanje zs sekogas koga mi doaga gradite me bolat i mi se podueni no ovoj pat ne osejkam nisto dali e mozno da sum bremena zosto imam citano deka ako si bremena gradite te bolata kako za dobivane vi se molam za odgovor cao
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 5.6.2013 20:06:55
Anne^
Anonimen, почекај уште најмалку 2 дена па повтори го тестот, ако во случај испадне негативен најдобро ќе биде да си посетиш гинеколог. А за тоа соградите нема врска кај секоја жена е различно. Поздрав!