|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
6.6.2013 15:02:54   
Anne^
ena3user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image имај си убава и лесна бременост! :*

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 751
8.6.2013 13:20:05   
ena3
Фала за убавите желби . Anne^ со Господ напред и за тебе што поскоро да слушнеме убави вести .user posted image

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 752
8.6.2013 13:32:20   
bebence19
melanija stavi mi na mene sledna data 29.06.2013 pozdravvvvvvv
cestitki ena imaj preubava bremenost , inace jas si dobiv tocno na data i sega veke se frlame vo akcija :) :) :) inace ne znam so mi e mi se gadi na sabajle, me bolat gradite a mi zavrsi, ama si vikam moze treba da odam i na pshijatar veke zelbata za user posted image me udri i po glava :).................ama koga ke bide ke bidam najsrekna na svet ve sakam :)

Непосредна врска до пораките: 753
8.6.2013 15:03:06   
SandraRo
Na site trudnici vi posakuvam ubava i lesna bremenost a na onie sto cekaat || im posakuvam da dade gospod uste utre da gi vidat a jas ovaj pat nisto sega pisete me za NE IDENJE na 29 juni...se prijavuvam dosta rano ama mi e kako vid poddrska kako razbivanje maler :)))) ve guskam i pozdracuvam site i vi posakuvam se najubavo

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 754
8.6.2013 15:12:19   
Melanija RR
За сите user posted image user posted image user posted image

user posted image 2013user posted image
==============

baby77
lanicka30 9 јуни
Anne^ 18 јуни
Vesna I 19 јуни
pozitive 20 јуни
cacisk 22 јуни
baby77 25 јуни
bebence19 29 јуни
SandraRo 29 јуни

=================
Последни трудници
jeka user posted image Martins mom user posted image Daci96 user posted image Jenyfferuser posted image
emaaaa user posted image ZLATICKOuser posted image ena3user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 10.6.2013 16:35:29 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 755
9.6.2013 0:07:41   
Anne^
ema3 јас веќе 2 години чекам две цртки, ајде дај боже твојата маја да ме фати и мене и сите на списокот кои чекаат две црти :)) ајде ќе не погледне и нас Бог... како што велат старите ''Господ забава АМА НЕ забрава''
Сега ти уживај во најубавите 9 месеци и фрлај по некоја клетва за нас
user posted image user posted image user posted image
Искрено посакувам до крајот на месецов да го исчистиме списокот на исчекувалки :D

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

Непосредна врска до пораките: 756
9.6.2013 13:40:14   
SandraRo
Ajde mila i za nas ke dojde toj den jas mislam deka naredniot mesec ke se isprazni spisokot so tie koi cekame pa ke seraduvame site zaedno tuka.....Daj Boze site da si gi vidime tie famozni user posted image . Ve guskam site i vi pustam sreka na site

Непосредна врска до пораките: 757
10.6.2013 0:17:14   
Anne^
Сандра надежта последна умира :))
Се двоумев дали да пишам или не... ама сепак решив да си ја кажам маката...
Овие 2 дена верувајте ми дека кафе пијам со сила, а после кафето ненормално ми се лоши! Додека го пијам воопшто не ми е вкусно! Рано е за да мислам дека можеби е симптом за бременост...
Офф лелеее.... :((

Непосредна врска до пораките: 758
10.6.2013 9:06:01   
AnnaMolly RR
Ајде ова нека биде плодно лето за сите вас!!! Ви ја пуштам целата среќа на светов!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 759
10.6.2013 9:16:19   
Gardenia
Женскиии стискам палци овој месец да ви биде најубавиот и да си ги видете user posted image user posted image ,јас здравје боже од следен месец ќе се пишам на список
Ема 3 честитки од срце,имај лесна бременостuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 760
10.6.2013 11:02:19   
lanicka30
Ema 3 cestitki iaj ubava i lesna bremenost user posted image jas trebase vcera da mi dojde gostinkava a i denes ja nema a i nemam siptomi na dobivanje ama ke pocekam do 12 barem da ne brzam neka mi docni poveke za da bidam sigurna..pozzz

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 761
10.6.2013 12:44:07   
blond
Честитки Ема за user posted image . Се надевам јас овој месец нема да добијам на 25ти :)
Инаки, веќе 2-3 месеци работиме на случајот за второ, се надевам овој месец ќе биде... Со првото на третиот обид се фати :)
Се надевам барем половина од списокот ќе се префрлиме во категоријата трудници во прво тромесечие :)

(Одговор на членот lanicka30)
Непосредна врска до пораките: 762
10.6.2013 14:07:30   
myhappiness
Zenicki, mojot den za dobivanje ovoj mesec bese 07.06 a eve nema uste.
Vo sabotata uzasno mi se gadese i povrativ a denes sum tolku gladna i cuvstvuvam slaba bolka kako nekoj pritisok vo jajnicite.
Ova cuvstvo na sreka i strav veke me spobudaluva.
Cekam da vidam dali ke se pojavi dodeka sum na rabota i potoa vednas vo apteka po test....
Do sega nekolku pati se slucuvalo da zadocni i da mi dojde tocno na denot na koj sum dobila prethodniot pat no poveke od toa ne.

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 763
10.6.2013 14:27:54   
Melanija RR
Anne^ user posted image user posted image

Gardenia следниот месец која ќе пишеш веќе да ги имаш видено user posted image user posted image

lanicka30 паметно почекај си 2-3 дена user posted image

blond сигурно и сега ќе биде брзо user posted image

myhappiness чекаме user posted image user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот myhappiness)
Непосредна врска до пораките: 764
10.6.2013 18:37:01   
Vesna I
Devojki cestitki na site koi si gi vidovte vashite user posted image user posted image mene me ubiva cekanjevo, porano brgu minuvaa mesecite, a sega traat cela vechnost user posted image . Nekako sum pozitivno nastroena ovoj mesec user posted image ama kolku sum po pozitivna tolku povekje se plasham da ne sluchajno ne gi vidam moite famozni user posted image .
Pozdravche i so srekja na site koi ichekuvaat kako mene user posted image

Непосредна врска до пораките: 765
10.6.2013 23:06:05   
SandraRo
Uf i mene cekanjeto me ubiva vo poim :(( moram uste da cekam....ajde ke si cekame pa da dade gospod i dvete (a i site koi cekaat isto taka) da gi vidime nasite vamozni user posted image so sreka i te molam izvestime sto ke bide ti ja pustam celata sreka i pozitivna energija .....

Anne^ daj boze da e toa eden od simptomite na bremenost pa da ne izradvas od srce ti posakuvam da e taka pa da se raduvame site tuka cekam da me izvestis deka dosla bebuskata :) te guskam

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 11.6.2013 10:50:34 >

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 766
11.6.2013 7:41:02   
myhappiness
Ne mi se veruva deka posle 3,5 godini ni se ispolni zelbata.
Testot e pozitiven se gledaa user posted image ili pak ke bide user posted image
Ke zakazam sledna nedela na ginekolog ili ev vo petok da go slusneme srcenceto kako cuka ....

Posakuvam ovaa sreka site da ja pocuvstvuvate po kolku pati sakate.

Непосредна врска до пораките: 767
11.6.2013 8:08:36   
blond
Хепинес, честитки! Со лесно да си ја поминеш бременоста!!!
Ајде девојки на рапорт, има друга со user posted image Мене ќе ми се фати околу роденденот на малиот да правам тест (ако не добијам), се надевам ќе имам причина плус за славење...

(Одговор на членот myhappiness)
Непосредна врска до пораките: 768
11.6.2013 10:52:57   
Melanija RR
myhappiness user posted image со лесно и убаво

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 769
11.6.2013 11:36:34   
Gardenia
Честитки myhappiness,со лесно нека ти еuser posted image

Фала ти Меланија на подршката,се надевам и јас дека ќе биде набрзо

< Поракaта ја уредил Gardenia -- 11.6.2013 11:37:26 >

Непосредна врска до пораките: 770
11.6.2013 11:41:47   
Sanja
Честитки myhappiness, баш ме радуваат вакви вести, по 3,5 години бремена ова е голема радост! Се најубаво и уживај во бременоста!

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 771
11.6.2013 12:20:03   
wanna be mum
26.06 требада недобијам user posted image да правам тест или нареден ден незнам, секогаш ми е точна па незнам дали да чекам да ми задоцни user posted image за сите што чекаат user posted image да си ги видат најскоро user posted image

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 772
11.6.2013 12:24:07   
bebence19
cestitki srckiiiii za user posted image user posted image eh da sum vi poblisko da me istipete po nos da me fati maata i mene

знам дека можеме :)

(Одговор на членот wanna be mum)
Непосредна врска до пораките: 773
11.6.2013 12:31:11   
Vesna I
Ти благодарам мила СандраРо за подршката, и јас ти ја пуштам целата среќа и тебе и на сите кои ги чекаат user posted image
Секако дека ќе те известам и тебе и ми се чини целиот свет ќе го известам уфффф уште десетина дена незнам како ќе издржам user posted image
Гушки за сите

Непосредна врска до пораките: 774
11.6.2013 13:20:27   
myhappiness
Ви благодарам за честитките и за поддршката, и ви
пуштам среќа на сите кои очекуваат да ги видат user posted image
Од се срце ви посакувам да ги видите брзо!!!

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 775
Страница:   <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  29 30 [31] 32 33   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

koe ime vi e najubavo
Marina I

Lora (18%)

Lana (43%)

Lara (39%)

Број на сите гласови: 174

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!