Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.6.2013 13:32:20
bebence19
melanija stavi mi na mene sledna data 29.06.2013 pozdravvvvvvv cestitki ena imaj preubava bremenost , inace jas si dobiv tocno na data i sega veke se frlame vo akcija :) :) :) inace ne znam so mi e mi se gadi na sabajle, me bolat gradite a mi zavrsi, ama si vikam moze treba da odam i na pshijatar veke zelbata za me udri i po glava :).................ama koga ke bide ke bidam najsrekna na svet ve sakam :)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.6.2013 15:03:06
SandraRo
Na site trudnici vi posakuvam ubava i lesna bremenost a na onie sto cekaat || im posakuvam da dade gospod uste utre da gi vidat a jas ovaj pat nisto sega pisete me za NE IDENJE na 29 juni...se prijavuvam dosta rano ama mi e kako vid poddrska kako razbivanje maler :)))) ve guskam i pozdracuvam site i vi posakuvam se najubavo
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 10.6.2013 16:35:29 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
ema3 јас веќе 2 години чекам две цртки, ајде дај боже твојата маја да ме фати и мене и сите на списокот кои чекаат две црти :)) ајде ќе не погледне и нас Бог... како што велат старите ''Господ забава АМА НЕ забрава'' Сега ти уживај во најубавите 9 месеци и фрлај по некоја клетва за нас
Искрено посакувам до крајот на месецов да го исчистиме списокот на исчекувалки :D
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.6.2013 13:40:14
SandraRo
Ajde mila i za nas ke dojde toj den jas mislam deka naredniot mesec ke se isprazni spisokot so tie koi cekame pa ke seraduvame site zaedno tuka.....Daj Boze site da si gi vidime tie famozni . Ve guskam site i vi pustam sreka na site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.6.2013 0:17:14
Anne^
Сандра надежта последна умира :)) Се двоумев дали да пишам или не... ама сепак решив да си ја кажам маката... Овие 2 дена верувајте ми дека кафе пијам со сила, а после кафето ненормално ми се лоши! Додека го пијам воопшто не ми е вкусно! Рано е за да мислам дека можеби е симптом за бременост... Офф лелеее.... :((
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.6.2013 9:16:19
Gardenia
Женскиии стискам палци овој месец да ви биде најубавиот и да си ги видете ,јас здравје боже од следен месец ќе се пишам на список Ема 3 честитки од срце,имај лесна бременост
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.6.2013 11:02:19
lanicka30
Ema 3 cestitki iaj ubava i lesna bremenost jas trebase vcera da mi dojde gostinkava a i denes ja nema a i nemam siptomi na dobivanje ama ke pocekam do 12 barem da ne brzam neka mi docni poveke za da bidam sigurna..pozzz
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.6.2013 12:44:07
blond
Честитки Ема за . Се надевам јас овој месец нема да добијам на 25ти :) Инаки, веќе 2-3 месеци работиме на случајот за второ, се надевам овој месец ќе биде... Со првото на третиот обид се фати :) Се надевам барем половина од списокот ќе се префрлиме во категоријата трудници во прво тромесечие :)
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.6.2013 14:07:30
myhappiness
Zenicki, mojot den za dobivanje ovoj mesec bese 07.06 a eve nema uste. Vo sabotata uzasno mi se gadese i povrativ a denes sum tolku gladna i cuvstvuvam slaba bolka kako nekoj pritisok vo jajnicite. Ova cuvstvo na sreka i strav veke me spobudaluva. Cekam da vidam dali ke se pojavi dodeka sum na rabota i potoa vednas vo apteka po test.... Do sega nekolku pati se slucuvalo da zadocni i da mi dojde tocno na denot na koj sum dobila prethodniot pat no poveke od toa ne.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.6.2013 14:27:54
Melanija RR
Anne^
Gardenia следниот месец која ќе пишеш веќе да ги имаш видено
lanicka30 паметно почекај си 2-3 дена
blond сигурно и сега ќе биде брзо
myhappiness чекаме
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.6.2013 18:37:01
Vesna I
Devojki cestitki na site koi si gi vidovte vashite mene me ubiva cekanjevo, porano brgu minuvaa mesecite, a sega traat cela vechnost . Nekako sum pozitivno nastroena ovoj mesec ama kolku sum po pozitivna tolku povekje se plasham da ne sluchajno ne gi vidam moite famozni . Pozdravche i so srekja na site koi ichekuvaat kako mene
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.6.2013 23:06:05
SandraRo
Uf i mene cekanjeto me ubiva vo poim :(( moram uste da cekam....ajde ke si cekame pa da dade gospod i dvete (a i site koi cekaat isto taka) da gi vidime nasite vamozni so sreka i te molam izvestime sto ke bide ti ja pustam celata sreka i pozitivna energija .....
Anne^ daj boze da e toa eden od simptomite na bremenost pa da ne izradvas od srce ti posakuvam da e taka pa da se raduvame site tuka cekam da me izvestis deka dosla bebuskata :) te guskam
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 11.6.2013 10:50:34 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.6.2013 7:41:02
myhappiness
Ne mi se veruva deka posle 3,5 godini ni se ispolni zelbata. Testot e pozitiven se gledaa ili pak ke bide Ke zakazam sledna nedela na ginekolog ili ev vo petok da go slusneme srcenceto kako cuka ....
Posakuvam ovaa sreka site da ja pocuvstvuvate po kolku pati sakate.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.6.2013 8:08:36
blond
Хепинес, честитки! Со лесно да си ја поминеш бременоста!!! Ајде девојки на рапорт, има друга со Мене ќе ми се фати околу роденденот на малиот да правам тест (ако не добијам), се надевам ќе имам причина плус за славење...
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.6.2013 10:52:57
Melanija RR
myhappiness со лесно и убаво
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.6.2013 12:20:03
wanna be mum
26.06 требада недобијам да правам тест или нареден ден незнам, секогаш ми е точна па незнам дали да чекам да ми задоцни за сите што чекаат да си ги видат најскоро
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.6.2013 12:31:11
Vesna I
Ти благодарам мила СандраРо за подршката, и јас ти ја пуштам целата среќа и тебе и на сите кои ги чекаат Секако дека ќе те известам и тебе и ми се чини целиот свет ќе го известам уфффф уште десетина дена незнам како ќе издржам Гушки за сите