Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.6.2013 14:16:26
moss
myhapiness od srcce ti chestitam Lanicka30 ti shto napravi ako ne se lazham i ti beshe ovaa godina na govedarov kamen pa ajde izraduvaj ne i jas se nadevam kamenceto shto pobrgu da mi donese
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.6.2013 15:30:20
baby77
cestitki myheppynes i ema i site novi trudnici i so lesno da si gi minete ubavite denovi.. ajde da se druzime naskoro vo temata za 1 tromesecie .. da se mnozimeeeeeeeee
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.6.2013 15:39:14
lanicka30
myhappiness cestitkiii i od mene imaj ubava bremenost sepak cekanjeto se isplatelo
moss da bev na govedarov kame ovaa godina i senadevm deka uste ovoj mesec ke bide uspesno bidejki trebase da dobijam na 09-06 eveja gostikata ja nema veke tret den ke pocekam uste utre pa zdravje zadutre rano ke napravam test vi posakuvam sreka na site sto poskoro da gi vidite
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.6.2013 16:00:58
lanicka30
moss nesmees da ja gubis nadesta ako nee sega ke bide sledniot mora da bide e ve ako ti e za nekoja uteha jas se boram veke 4,5 godini da gi vidam tie i ne sum ja izgubila nadesta znam deka e tesko i imama krizni mometi ama Gospod e golem moze zabajuva ama ne ne zaborava..pozz i ke vi pisam vo cetvrtok
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.6.2013 16:26:30
blond
Какво разочарување жени... Само раце кревање не! Еден другар со жена му 4 години никако не можеа да добијат бебе. Потоа по природен пат за 2 години две бебиња добија. Второто остана бремена од прва, несакајќи :) Така да, верба, ништо друго!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.6.2013 13:50:02
eleonorastrumica
Се си мислам дека е до психата на човекот,јас мислев дека одма ќе се фати ама не било така,си се изнамачивме едни добри 9 месеци,баш кога кренав раце буквално од се и кога само реков ќе си направам сите испитувања да видам да немам некоја бактерија останав бремена,само верба во Бога и се друго ќе се среди
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.6.2013 13:51:14
lanicka30
lele edvaj cekam da dojde utre bas sum nestrpliva da go napravam testot samo se prasuvam da ne treba da pocekam uste malku utre ke mi bide 5 den kako mi docni i se prasuvam posto pijam eritromicin dali testot ke bide vistinski znae li nekoj da mi kaze nest????
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.6.2013 14:54:41
Melanija RR
Еден бран за сите кои чекаат
2013 ==============
baby77 lanicka30 9 јуни Anne^ 18 јуни Vesna I 19 јуни pozitive 20 јуни cacisk 22 јуни baby77 25 јуни blond 25 јуни wanna be mum 26 јуни Lilja Maria 28 јуни bebence19 29 јуни SandraRo 29 јуни file 8 јули moss 16 јули
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 17.6.2013 0:44:22 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.6.2013 17:13:54
lanicka30
lele edvaj cekam da dojde utre bas sum nestrpliva da go napravam testot samo se prasuvam da ne treba da pocekam uste malku utre ke mi bide 5 den kako mi docni i se prasuvam posto pijam eritromicin dali testot ke bide vistinski znae li nekoj da mi kaze nest????
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.6.2013 17:19:24
Melanija RR
lanicka30 5 дена се таман за тест, а за тоа што пиеш незнам.Ти прави утре тест
Anne^ да ти преседне кафето
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.6.2013 17:27:39
lanicka30
jas maticniov go prasav dali steti terapijata sto ja prima eritromicinot ako sum vo slucaj bremena ona mi rece deka ovaa terapija ja primaat i trudnici za vreme na bremenost koga ke se pojavi nekoja bakterija ama zaboraviv da ja prasam dali ima nekakva vrska koga ke pravam test jas sekako ke napravam pa ke vidam samo sum zagrizena deka utre odam na odmor i neznam kako ke se odviva rabotite nemam koga da odam na lekar za da bidam sigurna
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 12.6.2013 19:26:12
Melanija RR
Шер чек околу 140 ден за во било кој дел од денот,па може и вечер да го направиш и така викаш утре одиш на одмор
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 13.6.2013 12:22:00
lanicka30
sakv da vikazam sabajle pravev test i pokaza negativen mm mi kupil ama nekoj evtin ko pokazuva 25 ml prisustvo na hcg a mene seute ne mi e dojdena vecer zamninuvam na odmor i vo glavata mi e haos se nadevam deka ne e nesto seriozno so moeto zdravje ke pocekam uste 2-3 dena pa ke go povtoram testot na odmor pa ke vidime so saka neka bide jas otidov da se odmaram...pozzz do site rr