Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.6.2013 9:18:15
Vesna I
Devojki vi blagodaram na podrshkata, mnogu mi znachi. Stomakot prodolzuva da boli, a baba roga ja nema seushte, barem ako doagja da dojde na vreme. Se plasham bidejki so prvata bremenost nemav nikakova maka, nitu za zacnuvanje, nitu posle toa Sega ako se pojavi baba roga kje moram da odam po klinikite da proveram kade e problemot.
Ve gushkam site i posakuvam site koi cekate ovoj mesec da dochekate
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.6.2013 14:09:12
pozitive
vesna dosega cim ne se pojavila nema da se pojavi baba roga mene pocnaa gradite da me bolat po malce vcera me bolese deniot jajnik taka na dva tri pati ...pa utre ke vidime sto ke se sluci
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.6.2013 14:13:34
pozitive
ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo
Na 29 juni se nadevam kako sto ja narece baba roga:)))) ovoj pat ke se usrami ke svati deka kaj poveketo ne e pozelna i ke si ostani doma hahaha...kaj tebe mi mirisa na bebce daj boze da ne izraduvas sto pobrzo od srce ti posakuvam isto i na site sto si cekame :))) te guskam
Mila moja Vesna I nemoj da mi se sekiras sto e za nas ke si dojde ama se nesto me tera da mislam deka ovaj mesec ke ima dosta trudnici.....a ti samo bidi smirena i nemoj da se sekiras za nisto ako treba da si ke si sto i da e samo poZitivna misla i dobro raspolozenie tesko e znam ama samo smireno backi
i ja ste guskam mnoguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i ti posakuvam da vidis
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 19.6.2013 14:50:40 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.6.2013 14:51:54
Melanija RR
Vesna I нека помине денов од утре со нова убава мисла
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 19.6.2013 20:08:53
SandraRo
ИЗВОРНА ПОРАКА: pozitive
ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo
Na 29 juni se nadevam kako sto ja narece baba roga:)))) ovoj pat ke se usrami ke svati deka kaj poveketo ne e pozelna i ke si ostani doma hahaha...kaj tebe mi mirisa na bebce daj boze da ne izraduvas sto pobrzo od srce ti posakuvam isto i na site sto si cekame :))) te guskam
Mila moja Vesna I nemoj da mi se sekiras sto e za nas ke si dojde ama se nesto me tera da mislam deka ovaj mesec ke ima dosta trudnici.....a ti samo bidi smirena i nemoj da se sekiras za nisto ako treba da si ke si sto i da e samo poZitivna misla i dobro raspolozenie tesko e znam ama samo smireno backi
i ja ste guskam mnoguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i ti posakuvam da vidis
Kaj e gospod ne e nikoj ke bidi ovaj mesec osekam ke gi vidime :**
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.6.2013 22:16:58
pozitive
spored dosegasnite iskustva sto gi imam pred2 god spontan i sega vo noemvri von matericno seuste e rano da se pravi test taka da ako ne mi dojdi pogolem test od toa nema se nadevam gospod ke mi pomogni da gi vidam i da bidi se vo red sama ke vi kazam ke vi se pofalam pozz do ste ve guskam i stiskajte palci uste imam t 37
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.6.2013 23:21:48
Melanija RR
Позитивна подршка за
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 20.6.2013 23:44:07
SandraRo
spored dosegasnite iskustva sto gi imam pred2 god spontan i sega vo noemvri von matericno seuste e rano da se pravi test taka da ako ne mi dojdi pogolem test od toa nema se nadevam gospod ke mi pomogni da gi vidam i da bidi se vo red sama ke vi kazam ke vi se pofalam pozz do ste ve guskam i stiskajte palci uste imam t 37
Mila moja stiskam palci daj boze da ne izraduvas od srce ti posakuvam te guskam silno
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.6.2013 0:24:41
wanna be mum
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 21.6.2013 14:19:02
SandraRo
Alloooo mili RR da ne ima od bekoja da kazi nesto novo da se pofali...ve imase na spisok dve tri sto bevte do 20 juni za neidenje ako ima nesto kazuvajte da se raduvame
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.6.2013 11:38:44
pozitive
zdravo zenski ....kaj mene nisto novo no deneska cuvstvuvam kako da ke se pojavi no ostanuva da vidime znae da iznenadi taa no nesakam imeto da i go spomnam....posto samo 2 dena mi kasni a znae da me zafrkni nameto na 28 da dojde na 30 ako ja nema do 29 juni so SANDRARO ke pravime test zaedno
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.6.2013 14:22:46
SandraRo
Imam Nekoe pretcustvo deka ovaj pat nema da dojdi pa zaedno i test ke prajme zaedno i mesija ke gledame :) ti ja pustam celata sreka na ovaj svet...te guskam
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.6.2013 14:56:20
pozitive
pozitive 20 јуни cacisk 22 јуни baby77 25 јуни blond 25 јуни wanna be mum 26 јуни Lilja Maria 28 јуни bebence19 29 јуни SandraRo 29 јуни file 8 јули moss 16 јули cancro 6 јули
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 22.6.2013 16:35:32
SandraRo
Mene veke dve nedeli kade me bolat gradite i dosta mi se narasnati a i venite veke mi se poznavaag a krugovite mnogu mi se sirat a isti tolku vreme osekam bolka de vo edniot jajnik de vo drugiot dali e za dobianje dali za drugo neznam ama sepak mislam deka deka ne e za dobivanje. :))))))