RE: Сакаме две црти!!! - III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.1.2014 20:57:42)

Ringerajki Srekni novogodisni i Bozikni praznici neka novata godina vi donese mnogu sreka zdravje ljubov i [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]. Posle pauza od 3 meseci eve me povtorno ovde so nades za [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] pisete me na spisokot za ne dobivanje na 26 ti jan.

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (2.1.2014 11:44:47)

Имаме нова јануарска трудница fernandez, jeeeeeeeeeeeeeeeeee[sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1107/ytq-1111.gif[/img]

[sm=rozica.gif]Vesna I /25 декември [sm=rozica.gif]anamari /25 декември[sm=rozica.gif] Sandra Ro /2 јануари [sm=rozica.gif] blond /3 јануари [sm=rozica.gif] janaana/ 3 јануари [sm=rozica.gif] Kvisko / 6 јануари [sm=rozica.gif] natnat /8 јануари [sm=rozica.gif] alex.1 /13 јануари [sm=rozica.gif] Roberta r/ 26 јануари[sm=rozica.gif] Zoya / 27 јануари[sm=rozica.gif]

=================

2014
fernandez [sm=9nebesa.gif]ivanazarko[sm=9nebesa.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.1.2014 11:29:03)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivanazarko

lugeeee pred 6 dena pravev test i mi pokaza [sm=rozacrtici.gif] mnogu sme srekni, posto ova vreme minatata godina imav spontan, sega na sekoj mal bol se strecame, bev na pregled uste bilo ano z srceto da se slusne a onaka mi kaza deka e vo red, nego sakav da ve prasam eve poslednite 2-3 dena mnoguu malku me bolat gadite, toa ne e nisto strasno taka? inace sum vo 5 nedela i 5 dena..nemora da znaci gradite da mora bas PUNO da bolat ili mora?? fala viiii

Имаме нова трудница иванажарко, честитки и се најубаво од нас. Сподели рецепта како бидна [sm=zz_redface.png]

Bethany -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.1.2014 11:35:03)

Честитки за новите трудници. Убава и лесна бременост ви посакувам.
И уште повеќе посакувам за бројот на трудници да расте, оваа година да биде мноооогу плодна [sm=bravo.gif]

ЛавблМи ме заинтересира со ова споделување на рецептот [sm=smiley36.gif]
Не знам дали имам некаде пишано, ама јас нели бев на кломифен и со трета доза кломифен останав бремена.
И тоа мислам дека ми помогна токму нешто што имав прочитано тука на форумот од една постара членка како останала бремена.
Доктор и предложил да имаат темпирани односи насабајле, уште од креветот да не излезат додека телата им се се уште опуштена и топла.
Ете третиот месец со кломифен така правев, па дали има влијание дали не, ама знам дека тоа беше различно нешто од претходните месеци обидување. Па исчекувалки пробајте, нема што да изгубите, а и патем најубаво е [sm=zz_wub.gif]

linak -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (4.1.2014 11:27:49)

Јас се запишувам за недобивање на 31 јануари,и овај месец сакам [sm=modricrtici.gif] [sm=bravo.gif]

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (4.1.2014 12:49:40)

Srekna nova godina i srekni praznici na site vi poaakuvam od srce i da dade gospod segde bebce kaj so treba [sm=smiley36.gif],a mene pisete me za nedobvanje na 6 januari.....backi za site

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (4.1.2014 13:11:40)

Месецов барем да се преполови списокот[sm=smiley32.gif]

[sm=rozica.gif]Vesna I /25 декември [sm=rozica.gif]anamari /25 декември[sm=rozica.gif] blond /3 јануари [sm=rozica.gif]
[sm=rozica.gif]Kvisko / 6 јануари [sm=rozica.gif]Sandra Ro /6 јануари [sm=rozica.gif] alex.1 /13 јануари [sm=rozica.gif]kapina / 16 јануари [sm=rozica.gif]Hopeful/ 24 јануари [sm=rozica.gif]
[sm=rozica.gif]Roberta r/ 26 јануари[sm=rozica.gif]Zoya / 27 јануари[sm=rozica.gif] linak / 31 јануари[sm=rozica.gif]
[sm=rozica.gif]janaana/ 1 февруари[sm=rozica.gif]

=================

2014
fernandez [sm=9nebesa.gif]ivanazarko[sm=9nebesa.gif]ekici[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

ana mari -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (4.1.2014 21:47:49)

zenski kaj mene uste nema nisto [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] inace si napraviv termin za na zenski da vidime so e rabota eve veke dva meseca menstruacija me zaebava ne mi doaga redovno pa mislam deka do toa e problemot [sm=smiley13.gif]...

Vesna I -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (6.1.2014 14:35:03)

Драги рингерајки, Среќна ви Нова Година и среќни Божиќни празници. Годинава да ви биде исполнета со многу радости и среќа, здравје и љубов. Ви посакувам сите да си ги видите [sm=rozacrtici.gif] и сите што чекаме оваа година да си ги дочекаме нашите [sm=duda.gif]
Кај мене сеуште нема ништо ново, немам сеуште добиено. На 31.12 правев тест, но беше негативен. Сега после празниците одам на доктор па ќе ви ги пишам најновите информации, се надева во новата година со позитивни информации [sm=smiley36.gif]

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (6.1.2014 17:36:45)

ti pustam sreka so poskoro da gi vidis [sm=rozacrtici.gif] i ti i site so cekame mene fala bogu eve mi kasni samo eden den e ama pusta nadez :))))) pozdrav za site

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (6.1.2014 20:05:23)

Vesna I, ana mari I SandraRo чекаме убави вести [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

kapina -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (6.1.2014 21:59:50)

Pisete me I mene za nedobivanje na16ovie denovi pak pocnav da povrakam neznam sto mi egadenje nasabajle I navecer. rano mi e za test

jana ana -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (7.1.2014 1:46:08)

Женски добив :( заминав од списокот за овој месец веќе не ме изненадува сосема нормално и очекувано... ама пријатно би ме изненадило да видам [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] здравје како господ никој не е .. правев некои испитувања ке пишам по темите овие денови... среќни празници на сите, а за мене повеќе среќа другиот месец :*

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (7.1.2014 9:57:51)

vesna I mila...napravi test ili rano ti e ??? daj boze da ne izraduvas so [sm=rozacrtici.gif] i mene eve vtor den kako mi kasni :))) gradite mnogu me bolat i toa edno dve nedeli pred denot za dobivanje i toa mnogu me bolat a i mnogu mi se golemi poteceni :)))))) sega samo se molam da ne dobijam i da ima [sm=duda.gif] ajde ova godina so poke trudnici i so poke bebinja da ima daj boze

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (8.1.2014 13:41:53)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ekici

ZDRAVO MISLAM DEK A EVREME I JAS DA SE PRIJAVAM OVDE BREMENA SUM SO BLIZNACI I SUM VO 10 NEDELA I SUM PREEEEPLASENA NEMOZAM DA SPIJAM INAKU MI E VTORA BREMENOST IMAM I PET GODISNA KERKICKA TAA E PRESREKNA NO SAMO JAS SUM VO STRASNI MISLI KAKO KE E KAKO KE SE GLEDAME POZZZ[sm=zmeden.gif]

Имаме уште една трудница[sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]. Честитки!!!

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (9.1.2014 13:43:22)

lele zeni jas ke puknam....[sm=smiley36.gif] i moram da vi pisam da se iskazam ....denes e cetvrt den so mi kasni.....se nadevam deka i ponatamu ke kasni i ke ima edno [sm=duda.gif]....imam mali epten mali bolli na ednata strana od stomakot ama epten mala i samo malce ke me stegni i tolku nisto poke...... a duri vtornik imam zakazano pregled e do vtornik ke mi sraste kosata veruvajte mi ovie dena gi ziveam vo strav [sm=smiley36.gif] i samo idam u wc da vidam da ne slucajno se izlaze i dojde ama fala mu na gospod ja nema a i preporacuvam voopsto da ne doaga [sm=smiley36.gif].Imam golema verba vo Bog pa sto ke bide neka bide a planiram utre sabajle da zemam eden test pa ke vidime kako ke ispadne pozdrav i backi i sreka vi pustam na site

Goddess* -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (9.1.2014 14:26:59)

Napravi test preku krv[sm=smiley20.gif] naj siguren e.

kapina -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (9.1.2014 16:58:27)

Nisto vcera mi dojde ciklusot

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (9.1.2014 23:03:52)

bas pred eden saat kupiv test sure check samo sega mi e strav da go napravam pa ke cekam do utre sabajle pa ke vidime leleee ke mi sraste kosa definitivno hahaha

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (10.1.2014 0:32:53)

Kapina [sm=smiley31.gif]

SandraRo јас кога ги видов [sm=modricrtici.gif] тој тест го правев и тоа во 22и30
Со среќа [sm=bravo.gif]

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (10.1.2014 8:30:17)

srcki go napraviv testot i vidov [sm=rozacrtici.gif] nemozam da si povervam na ocite...ete i kaj nas eden [sm=duda.gif] fala mu na gospod daj boze kaj sekoj da se vrati ve

Melanija jas sakav da go pravav toa vreme ama aj si rekov ke pocekam do sabajle mwa

Felly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (10.1.2014 8:42:47)

Колку убави вести Сандра Ро!!!! супеееееееееерррррр [sm=zz_dance.gif] Честитки!!! [sm=smiley31.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (10.1.2014 9:52:35)

SandraRo, честитки милаааа, лелее колку убава вест новогодишно. Со среќа, па сподели рецепта.[sm=smiley1.gif]

[sm=rozica.gif]Vesna I /25 декември [sm=rozica.gif]anamari /25 декември[sm=rozica.gif] blond /3 јануари [sm=rozica.gif]
[sm=rozica.gif]Kvisko / 6 јануари [sm=rozica.gif] alex.1 /13 јануари [sm=rozica.gif]kapina / 16 јануари [sm=rozica.gif]Hopeful/ 24 јануари [sm=rozica.gif]
[sm=rozica.gif]Roberta r/ 26 јануари[sm=rozica.gif]Zoya /27 јануари[sm=rozica.gif] linak / 31 јануари[sm=rozica.gif]
[sm=rozica.gif]janaana/ 1 февруари[sm=rozica.gif]

=================

2014
fernandez [sm=9nebesa.gif]ivanazarko[sm=9nebesa.gif]ekici[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] SandraRo[sm=9nebesa.gif]

Zoya -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (10.1.2014 10:02:40)

SandraRo честиткиииии [sm=bravo.gif] Ти посакувам лесна бременост. Ајде девојки овој месец да имаме уште [sm=nosecka.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (10.1.2014 11:49:10)

SandraRo ти реков нема грешка со тој тест

Имај нај најубава бременост и баш ми е мило што си доле на листата[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>