RE: Сакаме две црти!!! - III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

Felly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (27.3.2014 11:34:15)

Постовите што се однесуваат на тестови за бременост се префрлени во соодветната тема, КЛИК

stars -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (27.3.2014 22:17:16)

Od denes i oficijalno moze da se vbroi i moeto ime na spisokot so trudnici!!!! [sm=nosecka.gif] Napraviv zavcera test i e pozitiven!! Po vtorpat ke stanam mamicka, no sega bev povozbudena i od prvata bremenost!!! Srekno na site!!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Палешка РР -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (27.3.2014 22:24:37)

Честитки stars!!! Имај си лесна бременост, живо и здраво бебенце!
Со среќа[sm=9nebesa.gif]

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (27.3.2014 23:55:47)

Cestitki!!! imaj ubava i lesna bremenost[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (28.3.2014 10:29:44)

Stars, честитки за твојата втора бременост, со лесно и се најубаво да поминеш [sm=bravo.gif] Другите каде сте? Има ли некоја од списоков да не израдува?[sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1107/ytq-1111.gif[/img]

[sm=rozica.gif] janaana/ 1 март [sm=rozica.gif] sibela / 5 март [sm=rozica.gif]anamari /9 март [sm=rozica.gif] Vesna I /25 март [sm=rozica.gif] linak / 1 април[sm=rozica.gif] lanicka30/31 март [sm=rozica.gif] LoveableMe RR/ 17 април [sm=rozica.gif] Roberta r/ 25 април [sm=rozica.gif]

=================

2014
fernandez [sm=9nebesa.gif]ivanazarko[sm=9nebesa.gif]mamita 30[sm=9nebesa.gif] ekici[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Sandriana RR[sm=9nebesa.gif] пчеличка [sm=9nebesa.gif] bejbe [sm=9nebesa.gif] Yana [sm=9nebesa.gif] VAGA2 [sm=9nebesa.gif] confused [sm=9nebesa.gif] vobi [sm=9nebesa.gif] moss [sm=9nebesa.gif] Lady_D [sm=9nebesa.gif] hani**[sm=9nebesa.gif] cokolino[sm=9nebesa.gif] bliznaci1[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] stars [sm=9nebesa.gif] lusy[sm=9nebesa.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (28.3.2014 11:50:36)

stars имај убава лесна бременост [sm=bravo.gif]

Девојќи од март запишани ве нема ,ајде убави вести[img]http://www.sherv.net/cm/emo/hug/big-hug-smiley-face.gif[/img]

sibela -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (28.3.2014 12:57:17)

devojki vcera bev na gin, i mu kazuvam se: deka imav dobieno samo eden den i toa malku mn. i toa 10 dena pred dobivanje, i deka mi docni 16 dena. i deka pravev test i deka e negativno.i on me prasa od kaj go kupiv testot mu vikam pa od apteka, i toj mi vika ama jas devojce ovde na eho imam druga pretstava i pocna da se smee i mu vikam sto? mi vika ne sum siguren 100%, da idam za 10 dena i pak da me vidi na eho,, a megu vreme mi rece da ne pijam nikakvi lekarstva. me prasa dali posle intervencijata prv pat mi docni tolku mu vikam da, itn,lelelelelee daj boze da sum [sm=nosecka.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (28.3.2014 14:49:02)

ИЗВОРНА ПОРАКА: sibela

devojki vcera bev na gin, i mu kazuvam ... deka mi docni 16 dena.... i toj mi vika ama jas devojce ovde na eho imam druga pretstava i pocna da se smee i mu vikam sto? mi vika ne sum siguren 100%, da idam za 10 dena i pak da me vidi na eho...... daj boze da sum [sm=nosecka.gif]

Сибела, дај Боже да не израдуваш со убави вести[sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif]

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (29.3.2014 13:11:34)

mene pisi me za ne dobivanje na 25 april

lusy -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (29.3.2014 13:39:09)

Само се шетам од тема во тема,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] еве ме сега овде. направив двапати тест имам [sm=rozacrtici.gif]
денес не ми работи матичниот, па ќе одам во понеделник да ме види на ехо, па и ќе земам и упат за кај Трајковски, бидејќи тој ми рече по лапароскопијата која ја направив пред месец дена ако ми касни право кај него. Леле само да биде се како што треба, не можам да поверувам девојки.

Hopeful RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.3.2014 11:36:11)

lusy, браво!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
денес е понеделник, беше на лекар?
Ајде, те чекаме со добри вести! [sm=smiley36.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.3.2014 11:37:49)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lusy

.... ќе земам и упат за кај Трајковски, бидејќи тој ми рече по лапароскопијата која ја направив пред месец дена ако ми касни право кај него. Леле само да биде се како што треба, не можам да поверувам девојки.

Eеее, честитки Луси, гледаш дека после лапаро-хистеро големи се шансите природно да забремениш. Со среќаааааааа, имај убава и лесна бременост [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]

lusy -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.3.2014 16:02:17)

Bremena sum!!!Vo matkata e, ne mi se veruva 4,5 nedela denes mojot maticen gin. mi potvrdi. Presrekna sum devojki

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.3.2014 16:14:15)

lusy [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] ние ти викавме можно е ,и еве така и е.
Те чекаме во БРЕМЕНОСТ и најпрво во Трудници во првото тромесечје - до 12 недела=ТУКА

Hopeful RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.3.2014 17:03:59)

lusy, честитки!!!!!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Имај најпријатна и најлесна бременост, и фрлај брзо baby dust накај нас [sm=smiley36.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Defne90 RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.3.2014 19:48:35)

ИЗВОРНА ПОРАКА: lusy

Bremena sum!!!Vo matkata e, ne mi se veruva 4,5 nedela denes mojot maticen gin. mi potvrdi. Presrekna sum devojki

Големи честитки луси за убавата вест.Ти посакувам се најдобро и секако убава и лесна бременост.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.3.2014 20:48:09)

Cestitki!!! imaj ubava i lesna bremenost![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kapina -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.3.2014 22:20:00)

Lusi cestitki

MMM27 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.4.2014 8:47:44)

Честитки и од мене за Луси. Еве и јас да се пријавам, не сум била на доктор, ама направив тест и видов бледа [sm=rozacrtici.gif] бидејќи правев тест на 28 миот ден, не можев да дочекам. Некако не сум свесна за моментот, се додека не отидам на доктор. Ме фаќа паника дали се ќе биде во ред. Ви посакувам лесна бременост на сите, а вие кои чекате [sm=modricrtici.gif] да ги видите поскоро.

Се селам во трудници до 12та недела [sm=smiley36.gif]

sandriana RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.4.2014 9:13:48)

Честитки за сите нови мешковци [sm=bravo.gif] Уживајте во периодот [sm=9nebesa.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.4.2014 11:07:59)

MMM27, честитки за твојата втора бременост, со лесно и се најубаво да поминеш [sm=bravo.gif]

sibela -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.4.2014 15:35:40)

devojki jas uste ne sum dobila ova mi e 4 nedela kako mi docni , inace sega na 7 ke treba da odam kaj gin za da vidi dali sum[sm=nosecka.gif] ili ne? inace pocnaa gradite da mi se stvrdnuvaaat. osekam bolki vo jajnicite? test pravev na 16 den od datumot za dobivanje ama mi pokaza negativ> a koa bev na eho gin me prasa od kaj go kupiv testot itn mi se nasmea mi kaza da pocekame uste 8 dena i da idam pak kaj nego. me interesira melanija koga bila[sm=nosecka.gif] na koja nedela i se gledase na eho???

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.4.2014 20:33:22)

sibela mene na 5 nedeli i 5 dena mi potvrdija na eho a 1 nedela potoa i srcence.Tebe ti kasni velis 4 nedeli sto znaci moze da si 8 nedela toa i toa kkao se gleda na eho i srceto cuka [sm=smiley1.gif] cekame ubava vest [sm=smiley1.gif]

Dreamline -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (8.4.2014 10:38:59)

Ete me mene povtorno vo delot na zabremenuvanje. So zelba za vtoro detence stavete me na spisok za nedobivanje na 7 maj.

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (8.4.2014 11:02:33)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Dreamline

Ete me mene povtorno vo delot na zabremenuvanje. So zelba za vtoro detence stavete me na spisok za nedobivanje na 7 maj.

Добредојде назад, среќно [sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  59 60 [61] 62 63   Следна страница >   >>