RE: Сакаме две црти!!! - III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (10.5.2014 12:31:29)

ИЗВОРНА ПОРАКА: sonja1987

......jas denes pravev test posle dva dena na docnenje na ciklusot I mi se pojavija dvete crti:)inace ova mi e vtora bremenost, ponedelnik pravo na ginekolog;)

Честитки соња1987, дај Боже да не префати од тебе сите овде кои чекаме две црти!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Девојки, има ли некоја да се пофали со новост од списоков?

Lilja Maria -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (10.5.2014 14:29:22)

Еве и јас да се пофалам дека денеска свечено ми дојде прв пат без некои страшни ПМС симптоми[sm=smiley1.gif] И кажав дека овва и е последно видување до наредните девет месеци не сакам да ја видам [sm=jezicek.gif] Тоа е си правиме инсеминација наредно се надевам дека другите веќе ја избркале и дека ќе си ги галат мешињата наредниот период![sm=nosecka.gif] позз

Milicka 30 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (11.5.2014 10:09:21)

Драги рр, денес уште едно разочарување...направив тест,негативен [sm=smiley13.gif] Неуспешна и последната инсеминација. Сега со нови сили да ги соберам документите за ин витро. Ви посакувам среќа на сите кои сте во исчекување на [sm=rozacrtici.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (11.5.2014 19:50:43)

Ljilja Maria и Milicka30, без тагувања ќе дојде и вашиот ден[sm=nosecka.gif]

Dreamline -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (12.5.2014 8:36:09)

...ete bidejki LoveableME prasa da si akzam deka od mojata mestruacija ovoj mesec ni traga ni glas... ama ne poradi dve crticki tuku poradi haoticen ciklus i zadocneta ovulacija [sm=zmeden.gif]... meram bazalna i nekako ovoj ciklus nema nikakov red[sm=zmeden.gif] toa izgleda prorabote mojot pcos[sm=zmeden.gif]... ke vi kazam koga ke dobijam i ke stavam data za sledno nedobivanje... pa da vidime moze sledniot ciklus ke e podobar.

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (12.5.2014 9:32:32)

Dreamline, те чекаме, со пцос не се знае кога има овулација и некогаш полесно може да се погоди да се фати, бидејќи не планираш и не можеш да планираш со таков циклус[sm=duda.gif]. Ајде, па јави

jasminagorjandejan -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (13.5.2014 14:14:58)

Eve da pisam nesto i jas,poveke ve citam sto pisuvate retko koga ke napisam nesto ama eve sega sakam i da pisam,[sm=hudicek1.gif] trebase da dojde vcera TOCNA MI E ,mi dovaga 5 dena porano i samo otsabajle nikogas navecer i eve predhodniot mesec mi dojde na 16 znaci sega trebase vcera ama [sm=hudicek1.gif] ja nema nikade ,otsabajle pravev test negativen(mos malku utnav koga ja isplaknav caskata so voda) na rabota nabrzina da ne me vide nekoj pa i toa mi tekna da ja plaknam caskata,ama eve nema jasm=hudicek1.gif] simtomi kako simtomi blaga bolka vo stomakot,nervoza mala ,non stop vo WC,i poduenost na stomakot i se me cesa.Mislam i taka i taka.ama ke videme do vecer.............[sm=smiley13.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (13.5.2014 14:26:51)

ИЗВОРНА ПОРАКА: jasminagorjandejan

Eve da pisam nesto i jas,poveke ve citam sto pisuvate retko koga ke napisam nesto ama eve sega sakam i da pisam,[sm=hudicek1.gif] trebase da dojde vcera TOCNA MI E ,mi dovaga 5 dena porano i samo otsabajle nikogas navecer i eve predhodniot mesec mi dojde na 16 znaci sega trebase vcera ama [sm=hudicek1.gif] ja nema nikade.......

Навиваме за [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

alisa201127 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.5.2014 10:04:13)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.5.2014 10:27:12)

Да се пофалам и јас :)
Вчера видов блееееееда втора цртка на тестот, ќе почекам неколку дена па ќе одам на гинеколог.
Сега ми мати сметки што јас очекував утре да добијам, а вече 3 дена ми се повраќќа, ми се гади од кафе и цигари и направив тест. Се појави бледа, ама видлива линија и се надевам дека тоа е тоа :)

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.5.2014 11:20:17)

AnnaMolly, бледа црта е сепак црта! Ајде со лесно, сигурна сум наскоро ќе ги потврдиш убавите вести[sm=bravo.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1107/ytq-1111.gif[/img]

[sm=rozica.gif] anamari /9 март [sm=rozica.gif] butterfly1 / 28 април [sm=rozica.gif] janaana/ 30 април [sm=rozica.gif] lanicka30/ 1 мај [sm=rozica.gif] Dreamline/ 7 мај Vesna I /13 мај [sm=rozica.gif] jana81/23 мај [sm=rozica.gif] Roberta r/ 25 мај [sm=rozica.gif] LoveableMe RR/ 10 јуни [sm=rozica.gif]

=================

2014
fernandez [sm=9nebesa.gif]ivanazarko[sm=9nebesa.gif]mamita 30[sm=9nebesa.gif] ekici[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Sandriana RR[sm=9nebesa.gif] пчеличка [sm=9nebesa.gif] bejbe [sm=9nebesa.gif] Yana [sm=9nebesa.gif] VAGA2 [sm=9nebesa.gif] confused [sm=9nebesa.gif] vobi [sm=9nebesa.gif] moss [sm=9nebesa.gif] Lady_D [sm=9nebesa.gif] hani**[sm=9nebesa.gif] cokolino[sm=9nebesa.gif] bliznaci1[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] stars [sm=9nebesa.gif] lusy[sm=9nebesa.gif] MMM27[sm=9nebesa.gif] jasna_sr [sm=9nebesa.gif] Gocagoka[sm=9nebesa.gif] Tajci_pp [sm=9nebesa.gif] linak [sm=9nebesa.gif]majmunce[sm=9nebesa.gif]Zoja[sm=9nebesa.gif] Matea 25 [sm=9nebesa.gif] sonja1987 [sm=9nebesa.gif] Anna Molly [sm=9nebesa.gif]Ki4iko[sm=9nebesa.gif]

Dreamline -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.5.2014 11:47:17)

...leleee bre Anamolly cestito!... pa koga pobrzo bre pa ti pred nekoj den se prijavi za nedobivanje i op odma dve crticki... ova mi se cini so vrski e kaj dedo boze [sm=smiley36.gif]... aj so srekja i so lesno [sm=smiley1.gif]

Hopeful RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.5.2014 12:33:46)

Честитоооо!!! Браво, AnnaMolly! Ајде со среќа и лесно, фати не сите за нос [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Од кога не сум го видела списокот, баш се израдував колку нови трудници имаме! [sm=smiley31.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.5.2014 12:46:55)

AnnaMolly RR [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] што побрзо нека потврди докторот [sm=bravo.gif]

Annet -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.5.2014 12:48:27)

лелееее неможам да опишам колку се радувам.Да даде Бог да си имаш лесна бременост и бебенце златно.....
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sandriana RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.5.2014 13:02:20)

AnaMolly се приклучувам кон честитките и поддршка за твојата желба [sm=bravo.gif]. И да префати "епидемијава " кај сите исчекувалки [sm=smiley31.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.5.2014 15:55:17)

ФАЛА женски, ви посакувам на СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ што чекате вака лесно како мене да забремените и СИТЕ до една да се впишете во списокот

kapina -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.5.2014 15:57:37)

Cestitki anamoly

brm_brm -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (19.5.2014 10:18:34)

ПОМОШ: 14 ден од ет, а денес приметив дека заедно со грутките од кринон гелот на долниот веж имам и кафеафкасти траги. Што е тОА?

Ki4iko -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (19.5.2014 12:53:10)

И на мојот утрински тест денес се појави многу бледа розева 2ра цртичка, деновиве и не ми беше мнјадобро, поспана сум,имам симптоми исто како за добивање на месечен циклус,инаку имам уште 2 дена до датумот на месечниот циклус,но сепак направив тест ,на кој по 10 минути се појави бледа розева црта, се надевам дека е бременост [sm=smiley36.gif] , еххх,пресреќна....

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (20.5.2014 11:47:32)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ki4iko

И на мојот утрински тест денес се појави многу бледа розева 2ра цртичка, деновиве и не ми беше мнјадобро, поспана сум,имам симптоми исто како за добивање на месечен циклус,инаку имам уште 2 дена до датумот на месечниот циклус,но сепак направив тест ,на кој по 10 минути се појави бледа розева црта, се надевам дека е бременост [sm=smiley36.gif] , еххх,пресреќна....

Ki4iko, честиткиииииииииииииииии[sm=bravo.gif]

Ki4iko -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (21.5.2014 12:48:58)

Аааа,ви благодарам од се срце, сакавме [sm=rozacrtici.gif] и добивме [sm=rozacrtici.gif] [sm=jezicek.gif]
Инаку ова ќе ми биде втора бременост,беше планирана и ова беше првиот месец на обидот со сопругот [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] и ете испадна од прв пат [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] , ви посакувам на сите што си чекате [sm=rozacrtici.gif] ваква радост .Без разлика дали е прва или втора бременост,среќата е иста [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (21.5.2014 13:33:53)

Ki4iko имај убава и лесна бременост [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif]

Felly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (21.5.2014 13:38:31)

Честитки Кi4iko и AnnaMolly RR!!! [sm=smiley31.gif] Ви посакувам лесна бременост!!!
Се радувам кога ќе видам колку голем станал списокот на трудници, и само нека се множи!!! [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley27.gif]

elenak -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (21.5.2014 13:46:41)

Честитики од срце за сите нови мешиња. Да растете без маки и да ни донесете живи и здрави мали рингерајчиња. [sm=bravo.gif][sm=ribica.gif][sm=metulj.gif][sm=pikapoka1.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  61 62 [63] 64 65   Следна страница >   >>