RE: Сакаме две црти!!! - III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

princessa -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.7.2014 11:15:56)

Па Ана Мари таман си се пресметките на лекароот.Штом последна менструација си добила на 1ви јуни си 6 ндели бремена. Неделите почнуваат да се бројат од прв ден од последна менструација плус една недела. Значи ако си добила на 1ви јуни прва неделасе брои од 8ми јуни па до сега има 5-6 недели.
Ретки се тие луѓе што имаат првите неколку месеци од бременоста менструација а јас знам две особи кои цело време имаа менструација.

pozitive -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (15.7.2014 16:19:18)

6avg za nedobivanje pisete me
pozz do novite trudnixi so lesno da si pominite

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (16.7.2014 9:18:44)

pozitive, ставена си на список. Другите каде сте? Има ли уште некоја рингерајка да не израдува со меше?[sm=nosecka.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (18.7.2014 9:16:49)

Postovite na SandraRo i kapina se prefrleni vo temata Vaginalnite infekcii kako problem za zabremenuvanje.

Felly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (18.7.2014 15:59:29)

LoveableMe, стави ме и мене на списокот за 6 август. Сакав да помине летото барем пред да почнеме да работиме на случајот[sm=smiley1.gif], но подобро со посовреме да ја фатиме работата, па белки до крајот на летото ќе имаме [sm=rozacrtici.gif] / [sm=modricrtici.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (18.7.2014 16:02:36)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

LoveableMe, стави ме и мене на списокот за 6 август. Сакав да помине летото барем пред да почнеме да работиме на случајот[sm=smiley1.gif], но подобро со посовреме да ја фатиме работата, па белки до крајот на летото ќе имаме [sm=rozacrtici.gif] / [sm=modricrtici.gif]

Заврши со терапијата успешно, се одмори убаво на одмор... таман ти е време за [sm=nosecka.gif][sm=smiley20.gif]

Defne90 RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (18.7.2014 16:19:45)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Стискаме палци Фели за [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]. Ајде време е и М да си добие братче или сестриче.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

tantela -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.7.2014 12:50:21)

Здраво на сите ме немаше подолго време и се вратив со нова убава вест ми касни веќе 9дена денеска правев тест и показа две цртицки малку побледа втората ама би требало да е сигурно позз до сите [sm=smajl.gif]

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.7.2014 12:55:51)

ИЗВОРНА ПОРАКА: tantela

Здраво на сите ме немаше подолго време и се вратив со нова убава вест ми касни веќе 9дена денеска правев тест и показа две цртицки малку побледа втората ама би требало да е сигурно позз до сите [sm=smajl.gif]

bilo kakva da e crtickata bleda svetla crticka si e [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ti cestitam imas lesna i ubava bremenost [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i pomini prekrasni [sm=9nebesa.gif] ispolneti so radost sreka...

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.7.2014 12:59:29)

Tantela, честиткииииииииииииииииии[sm=bravo.gif] убава вест. Прво дете? Колку време се обидувате?Среќно!!!

[img]http://www4.slikomat.com/13/1107/ytq-1111.gif[/img]

[sm=rozica.gif] janaana/ 30 април [sm=rozica.gif] lanicka30/ 1 мај [sm=rozica.gif] Dreamline/ 7 мај jana81/23 мај [sm=rozica.gif] taci83/17 јуни [sm=rozica.gif] butterfly1/24 јуни [sm=rozica.gif] [sm=rozica.gif] SandrRo/7 јули[sm=rozica.gif] Vesna I /7 јули[sm=rozica.gif] kokicekokice /23 јули [sm=rozica.gif]Roberta r/ 27 јули [sm=rozica.gif] LoveableMe RR/ 3 август [sm=rozica.gif] SOLE 4 август [sm=rozica.gif] positive/6 август[sm=rozica.gif] Malecka 23/ 7 август [sm=rozica.gif] Felly RR / 6 август [sm=rozica.gif]

=================

2014
fernandez [sm=9nebesa.gif]ivanazarko[sm=9nebesa.gif]mamita 30[sm=9nebesa.gif] ekici[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Sandriana RR[sm=9nebesa.gif] пчеличка [sm=9nebesa.gif] bejbe [sm=9nebesa.gif] Yana [sm=9nebesa.gif] VAGA2 [sm=9nebesa.gif] confused [sm=9nebesa.gif] vobi [sm=9nebesa.gif] moss [sm=9nebesa.gif] Lady_D [sm=9nebesa.gif] hani**[sm=9nebesa.gif] cokolino[sm=9nebesa.gif] bliznaci1[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] stars [sm=9nebesa.gif] lusy[sm=9nebesa.gif] MMM27[sm=9nebesa.gif] jasna_sr [sm=9nebesa.gif] Gocagoka[sm=9nebesa.gif] Tajci_pp [sm=9nebesa.gif] linak [sm=9nebesa.gif]majmunce[sm=9nebesa.gif]Zoja[sm=9nebesa.gif] Matea 25 [sm=9nebesa.gif] sonja1987 [sm=9nebesa.gif] Sloncheo1 [sm=9nebesa.gif] Anna Molly [sm=9nebesa.gif] Ki4iko [sm=9nebesa.gif] malechko [sm=9nebesa.gif] jasminagorjandejan[sm=9nebesa.gif] sunnyday[sm=9nebesa.gif]Miss D [sm=9nebesa.gif] anamari [sm=9nebesa.gif] tantela [sm=9nebesa.gif]

princessa -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.7.2014 14:44:51)

Нека ти е со среќа тантела. Милсам дека лани бевме бремени некаде заедно во некој период. Ќе си има [sm=duda.gif] уште едно [sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.7.2014 15:29:21)

tantela имај убава и лесна бременост [sm=bravo.gif] се читаме активно во форумот Бременост=ТУКА

janaana , lanicka30 , Dreamline , jana81 , taci83 , butterfly1 , SandrRo , Vesna I и kokicekokice има ли новости кај вас???[sm=bravo.gif]

kokicekokice -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.7.2014 15:47:24)

Јас утре треба да проверам преку крв па ќе ве известам кога ќе ги добијам резултатите
дали ќе биде за плачење или радување.

tantela -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.7.2014 16:27:49)

да princessa лани ова време сега имаме 17 месеци ја би за уште едно девојче ама што и да е живо здраво да е....ФАЛА за честитките на сите[sm=smiley1.gif]

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.7.2014 19:59:39)

tantela imaj ubava i lesna bremenost![sm=bravo.gif]

Felly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.7.2014 21:37:21)

Честитки Тантела!!! Кокичекокиче, ајде и од тебе чекаме утре убави вести[sm=smiley31.gif]

kokicekokice -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.7.2014 11:51:21)

ЈУХУУУУ ТЕСТОТ ПРЕКУ КРВ МИ ИЗЛЕЗЕ ПОЗИТИВЕН [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Многу сум среќна дури не ми се верува. Другата недела ќе одам на преглед за да се потврди, се надевам се ќе биде во ред.[sm=bravo.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.7.2014 12:08:34)

kokicekokice, честиткиииииииииии, се најубаво[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1107/ytq-1111.gif[/img]

[sm=rozica.gif] taci83/17 јуни [sm=rozica.gif] butterfly1/24 јуни [sm=rozica.gif] SandrRo/7 јули[sm=rozica.gif] Vesna I /7 јули[sm=rozica.gif] Roberta r/ 27 јули [sm=rozica.gif] SOLE 4 август [sm=rozica.gif] positive/6 август[sm=rozica.gif] Malecka 23/ 7 август [sm=rozica.gif] Felly RR / 6 август [sm=rozica.gif] LoveableMe RR/ 28 август [sm=rozica.gif]

=================

2014
fernandez [sm=9nebesa.gif]ivanazarko[sm=9nebesa.gif]mamita 30[sm=9nebesa.gif] ekici[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Sandriana RR[sm=9nebesa.gif] пчеличка [sm=9nebesa.gif] bejbe [sm=9nebesa.gif] Yana [sm=9nebesa.gif] VAGA2 [sm=9nebesa.gif] confused [sm=9nebesa.gif] vobi [sm=9nebesa.gif] moss [sm=9nebesa.gif] Lady_D [sm=9nebesa.gif] hani**[sm=9nebesa.gif] cokolino[sm=9nebesa.gif] bliznaci1[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] stars [sm=9nebesa.gif] lusy[sm=9nebesa.gif] MMM27[sm=9nebesa.gif] jasna_sr [sm=9nebesa.gif] Gocagoka[sm=9nebesa.gif] Tajci_pp [sm=9nebesa.gif] linak [sm=9nebesa.gif]majmunce[sm=9nebesa.gif]Zoja[sm=9nebesa.gif] Matea 25 [sm=9nebesa.gif] sonja1987 [sm=9nebesa.gif] Sloncheo1 [sm=9nebesa.gif] Anna Molly [sm=9nebesa.gif] Ki4iko [sm=9nebesa.gif] malechko [sm=9nebesa.gif] jasminagorjandejan[sm=9nebesa.gif] sunnyday[sm=9nebesa.gif]Miss D [sm=9nebesa.gif] taluska [sm=9nebesa.gif] anamari [sm=9nebesa.gif] tantela [sm=9nebesa.gif] kokicekokice [sm=9nebesa.gif] mec21 [sm=9nebesa.gif]

Felly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.7.2014 14:48:45)

Честитки кокиче!!!! Супер вести!!![sm=sloncek.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.7.2014 16:34:05)

kokicekokice [sm=bravo.gif] имај лесна бременост

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (25.7.2014 3:30:57)

kokicekokice imaj ubava i lesna bremenost!!![sm=bravo.gif]

kokicekokice -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.7.2014 13:16:53)

Vi blagodaram na site, vi posakuvam site shto si ischekuvate da se pofalite tuka za svoite[sm=rozacrtici.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.7.2014 13:40:30)

ИЗВОРНА ПОРАКА: kokicekokice

Vi blagodaram na site, vi posakuvam site shto si ischekuvate da se pofalite tuka za svoite[sm=rozacrtici.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Колку се на ехо, едно или две?[sm=smiley1.gif] Ти ставам линк каде да се префрлиш отсега натаму во форумот Бременост, секако и таму ќе те читаме. [sm=bravo.gif]

kokicekokice -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.7.2014 14:13:01)

Edno e [sm=duda.gif][sm=smiley1.gif]

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (31.7.2014 14:24:13)

Ringerajki jas ne znam so se slucuva so mene eve pak mi kasni i ovoj mesec 3 dena. pak nema simptomi ni od [sm=hudicek1.gif] ni od [sm=nosecka.gif] ako ne dojde do utre ke pravam test

Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>