RE: Сакаме две црти!!! - III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

scared RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (21.8.2014 18:15:57)

posledna menstruacija dobiv na 21 juli, ama neznam dali mi kasni dali se poremetilo nesto. [sm=zmeden.gif] Posle histero se nesto cudno mi e [sm=smiley24.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (21.8.2014 18:40:52)

scared почекај уште 2-3 дена [sm=smiley1.gif]
И мене не ме болеа градите тоа е индивидуално,јас немав чуство дека сум бремена[sm=smiley36.gif]
Чекаме убава вест[sm=bravo.gif]

kapina -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (21.8.2014 19:54:05)

A bese li na kontrola posle histeroskopijata

scared RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (21.8.2014 22:30:42)

Da,bev se bese ok i pocnavme so obidi,sabajle pravam test i maz mi kutriot ne moze.ko mene da ceka.vise netrpeliv e [sm=smiley36.gif] ke vi pisam za rezultatot sekako :)

Felly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (21.8.2014 23:00:27)

Ајде, scared , чекаме убави вести. И за другите рингерајки што се на списокот - очекуваме новости!!!

[img]http://www4.slikomat.com/13/1107/ytq-1111.gif[/img]

[sm=rozica.gif] taci83/17 јуни [sm=rozica.gif] butterfly1/24 јуни [sm=rozica.gif] SandrRo/7 јули[sm=rozica.gif] Vesna I /7 јули[sm=rozica.gif] LoveableMe RR/ 28 август [sm=rozica.gif] Roberta r/ 31 август [sm=rozica.gif] SOLE 2 септември [sm=rozica.gif]Felly RR / 2 септември [sm=rozica.gif] positive/3 септември [sm=rozica.gif]

=================

2014
fernandez [sm=9nebesa.gif]ivanazarko[sm=9nebesa.gif]mamita 30[sm=9nebesa.gif] ekici[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] Sandriana RR[sm=9nebesa.gif] пчеличка [sm=9nebesa.gif] bejbe [sm=9nebesa.gif] Yana [sm=9nebesa.gif] VAGA2 [sm=9nebesa.gif] confused [sm=9nebesa.gif] sunflower13[sm=9nebesa.gif] vobi [sm=9nebesa.gif] moss [sm=9nebesa.gif] Lady_D [sm=9nebesa.gif] hani**[sm=9nebesa.gif] cokolino[sm=9nebesa.gif] bliznaci1[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif] stars [sm=9nebesa.gif] lusy[sm=9nebesa.gif] MMM27[sm=9nebesa.gif] jasna_sr [sm=9nebesa.gif] Gocagoka[sm=9nebesa.gif] Tajci_pp [sm=9nebesa.gif] linak [sm=9nebesa.gif]majmunce[sm=9nebesa.gif]Zoja[sm=9nebesa.gif] Matea 25 [sm=9nebesa.gif] sonja1987 [sm=9nebesa.gif] Sloncheo1 [sm=9nebesa.gif] Ki4iko [sm=9nebesa.gif] malechko [sm=9nebesa.gif] jasminagorjandejan[sm=9nebesa.gif] sunnyday[sm=9nebesa.gif]Miss D [sm=9nebesa.gif] taluska [sm=9nebesa.gif] anamari [sm=9nebesa.gif] kokicekokice [sm=9nebesa.gif] mec21[sm=9nebesa.gif] Malecka23 [sm=9nebesa.gif] Sisi14 [sm=9nebesa.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.8.2014 15:54:02)

scared го направи ли тестот?[sm=bravo.gif]

scared RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.8.2014 17:40:43)

Go napraviv da i negativen e [sm=smiley13.gif] a mene uste ne mi doaga ke si puknam [sm=smiley19.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (23.8.2014 12:13:50)

scared[sm=smiley13.gif] na kolku dena dobivas,moze ima vreme?

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.8.2014 19:47:03)

Piset_e me mene za nedobivanje na 7 septemvri..... Moete se site ovaj pat da se fati,zatoa sto dokolku sega ne se fati ke mora da premineme na in vitro sto jas voopsto ne sakam....[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Devojki stvarno neznam sto da pram ke puknam veke

Anonimen -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.8.2014 20:03:32)

SandraRo zasto odma invitro sto e priblemot? prvo se idi so stimulacii pa inseminacii pa na kraj invitro. Ajde pozitivni misli drzime sreka [sm=bravo.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (24.8.2014 21:24:35)

SandraRo немој да избрзуваш ,мора да си смирена и чекор по чекор да одлучувате. Мисли позитивно а не на ифв
[sm=smiley1.gif]

scared RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (25.8.2014 10:41:19)

Trebase da dobijam do sega 36 ti den mi e denes, ne znam dali nesto se poremetilo od histeroskopijata [sm=smiley13.gif] a se osekam nekako cudno, kako tezok stomakot, kako matkata da ja osekam cudno. I primetiv deka gradite na 2 pati mi bea odnosno bradavicite kako za doenje [sm=zmeden.gif]
takva forma imaa. Planiram uste eden test da napravam pa ako i toj e negativen ke odam na ginekolog.

Kazete mi nekoj dobar a poevtin test? Mi se smaci da go plakam sure check po 140 denari [sm=smiley24.gif]

Malecka23 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (25.8.2014 10:58:17)

Jas bi ti preporacala da zemes Self Clear.Poskap e 188den vo zegin no e najosetliv.Se nadevam deka ke gi vidis [sm=modricrtici.gif].No vo sprotivno pojdi si na gin da vidis sto i kako se desava.So sreka[sm=zz_skip.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: scared

Trebase da dobijam do sega 36 ti den mi e denes, ne znam dali nesto se poremetilo od histeroskopijata [sm=smiley13.gif] a se osekam nekako cudno, kako tezok stomakot, kako matkata da ja osekam cudno. I primetiv deka gradite na 2 pati mi bea odnosno bradavicite kako za doenje [sm=zmeden.gif]
takva forma imaa. Planiram uste eden test da napravam pa ako i toj e negativen ke odam na ginekolog.

Kazete mi nekoj dobar a poevtin test? Mi se smaci da go plakam sure check po 140 denari [sm=smiley24.gif]

Vesna I -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (26.8.2014 23:38:28)

Девојки здраво на сите, мене ме нема подолго време, ама не се откажувам од вас во никој случај :) можете да ме ставите на списокот за недобивање за 07.09 се надевам дека ќе е последен пат, веќе ми се смачи :D
Сандич а за тебе се надевам и ти ја пуштам целата среќа на светот дека и на тебе ќе ти е последен пат да се пишуваш на листата за недобивање. Те молам немој да дозволуваш негативните мисли да те сотрат. Главата горе и се што е наше ќе си дојде. Ти си силна и МОЖЕШ.
Честитки за сите нови трудници и гушки за сите!!!

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (27.8.2014 0:01:10)

Vesna I [sm=bravo.gif]
За сите [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (27.8.2014 13:25:42)

Vesna i SandraRo ве пoддржувaме зa следен месец дa не изрaдувaте.

SandraRo -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.9.2014 9:04:07)

Vesna mila daj boze ova da e osledno sto pisuvame na ovaa tema.Da dade gospod ovaj pat da se izraduvame i nie i site koi cekaat [sm=rozacrtici.gif] vi pustam na site sreka,ve guskam i da boze site od edniot spisok da se premestime podolu vofrugoot spisok :))) [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.9.2014 11:18:36)

Женски, денес бев кај матичната на контрола откако во 16 недела го изгубив бебето. Сега сум супер, рече дека се е во најдобар ред и ми рече да почекаме 1-2 циклуси, па може повторно да очекуваме [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif].

Сепак ние решивме дека ќе почекаме малку повеќе, па после нова година здравје ќе си направам пап и брисеви, па во новата 2015 ќе очекуваме две цртки!
До тогаш ќе навивам за сите вас, да повлечете нога и да ја заокружиме со многу позитивни тестови годинава!

Ki4iko -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.9.2014 11:57:10)

Аннамолли, ти посакувам од се срце да се израдуваш ,ете штом сте одлучиле тоа да биде в година, и се надевам дека ќе се дружиме тука пак [sm=smiley1.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.9.2014 14:15:43)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Женски, денес бев кај матичната на контрола откако во 16 недела го изгубив бебето. Сега сум супер, рече дека се е во најдобар ред и ми рече да почекаме 1-2 циклуси, па може повторно да очекуваме [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif].......

Од нас ја имаш најголемата поддршка![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (1.9.2014 14:23:28)

AnnaMolly RR после се мило ми е што се е во ред [sm=smiley1.gif] следната година да биде ваша [sm=bravo.gif]

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.9.2014 1:05:35)

pisite me za 4 oktomvri za ne dobivanje.poslednite nekolku meseca se mi kasne moze li da e od prenatalnite vitamini?pred da pocnam da gi pijam ovulacijata mi bese okolu 12-13 den,koga pocnav da gi pijam na 16 den poslednite 3 meseca na 19 den doktorkata mi vika da ne gi prekinuvam ama jas mislam deka e od niv.dali nekoj ima slicno iskustvo?ili moze da e od promena na klima oti na sekoi 2-3 meseca patuvam?

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.9.2014 11:21:03)

Roberta-r сменето за датум, за другото може рингерајките ќе ти пишат, во секој случај мислењето од доктор е меродавно.

Felly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (5.9.2014 23:04:36)

Не сум се пријавила, ама немаше ништо за фалење, инаку одма ќе пишев. [sm=smiley36.gif] Сега наредна дата ми е 1 Октомври.

scared RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (6.9.2014 12:20:45)

Ајде и мене пишете ме за 30 септември, до тогаш би требало да НЕ добијам [sm=bravo.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>