RE: Сакаме две црти!!! - III дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Заедничка надеж

Порака

butterfly1 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.1.2015 0:26:51)

cestitki vesna1 i od mene, da ima snajubava i najlesna bremenost [sm=bravo.gif]

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.1.2015 2:01:39)

ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR

Ане, пиши кога нареден датум за [sm=rozacrtici.gif]

6ти февруари :)

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (22.1.2015 10:11:19)

Весна1, ни ја соопштуваш најубавата вест на цел свет, честиткииииииии[sm=bravo.gif]. Дел од разговорите се префрлени во темата Полицистични јајници. Ане, ставена си на список. Другите каде сте?

[img]http://www4.slikomat.com/13/1107/ytq-1111.gif[/img]

butterfly1/10 декември[sm=rozica.gif] JelaMila/12 ноември [sm=rozica.gif] scared/10 јануари[sm=rozica.gif] SandraRo/10 јануари[sm=rozica.gif] ivoni4ka/25 јануари[sm=rozica.gif] Anne^/ 6 февруари[sm=rozica.gif]

=================

2015
Felly RR [sm=9nebesa.gif]Bebuska na mama [sm=9nebesa.gif]Vesna I [sm=9nebesa.gif]kuklicka30 [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

ivoni4ka -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (25.1.2015 22:50:10)

мајки ај да ве известам ,Сеуште нема ни трага ни глас од [sm=hudicek1.gif], затоа утре ќе купам тест и веднаш ќе ви пишам

поздравче

lukajana RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (25.1.2015 22:57:39)

Епа ајде со среќа ама направи со некој поквалитетен тест или преку крв зашто е рано и не секој тест ке ти покаже ако постои бременост

ivoni4ka -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (26.1.2015 1:09:02)

кај мене и во првата бременост ( која за жал заврши со спонтан) и во втората бременост, правев тестови на ден после доцнење и ми покажаа позитивни.

да се надеваме дека ке биде така[sm=bravo.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (26.1.2015 9:27:06)

ivoni4ka ајде чекаме да не известиш што направи со тестот [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif][sm=pikapoka1.gif]

ivoni4ka -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (26.1.2015 19:40:32)

денес купив и утре наутро го правам и со брзинана светлината ќе ви пишам од срце сакам да е [sm=modricrtici.gif],

ivoni4ka -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (27.1.2015 23:00:20)

женски со мало задоцнување да дадам репорт.

купив тест Be safe и го правам тестот и во првата минута само една црта, си велам негативен е. кога после 3 минута еве ти една бледа ама ептен бледа линија .

незнам дали е позитивен или негативен или пак да чекам уште 2-4 дена и да направам нов.
инаку од сабајле ме утепаа кселини, гадење, некои слаби грчеви во стомакот , ужасно сум депресивна и нерасположена
[sm=zmeden.gif]

lukajana RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (27.1.2015 23:05:06)

Епа ајде честито ке си имате бебе,слаба или не цртка е и ја има,а и тестот ти е еден од најдобрите нема утка

Roberta r -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (28.1.2015 0:43:22)

Vesna1 imaj ubava i lesna bremenost![sm=bravo.gif]

Felly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (28.1.2015 9:22:14)

Честитки Ивоничка и Весна 1.
Ивоничка и јас првата недела бев западната ептен во депресија, среќа брзо ми помина. [sm=smiley36.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (28.1.2015 9:47:11)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

купив тест Be safe и го правам тестот и во првата минута само една црта, си велам негативен е. кога после 3 минута еве ти една бледа ама ептен бледа линија .

незнам дали е позитивен или негативен или пак да чекам уште 2-4 дена и да направам нов.
инаку од сабајле ме утепаа кселини, гадење, некои слаби грчеви во стомакот , ужасно сум депресивна и нерасположена
[sm=zmeden.gif]

Чекаме деновиве да ни потврдиш[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

AnnaMolly RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (28.1.2015 10:08:14)

Честито! Нема шанси да е грешен позитивен тест. Јас ти пишав, правев тест недела дена пред воопшто да ми доцни и имаше бледа, речиси невидлива втора цртка, ама сепак ја имаше :) Со лесно нека е!

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (28.1.2015 13:42:58)

Честиткии!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

blond -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (28.1.2015 15:58:38)

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

[sm=zmeden.gif]

Ај честито женска! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (30.1.2015 0:17:59)

Zenski imam edno prasanje do vas. Dva dena po ovulacijata mi se javija slabi bolki vo dolniot del od stomakot megjutoa bolkite gi osekjam samo koga ke si legnam i gradite mi se nekako po cvrsti od voobicaeno. Imam uste nekoj den do denot za [sm=hudicek1.gif]. Ima li sansi da ima nesto novo vo moeto mese? Prv pat mi se slucuva ova pa si velam da ve prasam vas poiskusnite.

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (30.1.2015 11:42:01)

Anonimen, направи домашен тест овие денови и ќе знаеш. Позз, ајде да не израдуваш[sm=bravo.gif]

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (30.1.2015 17:34:13)

Јас се извинувам за постирањето под анонимен ник, постот го објавив преку телефон, изгледа несакајќи сум стиснала за анонимна објава :)
Иначе денес почувствував менструални болки, навистина незнам што се случува со мојов организам, се плашам да не има некое хормонско пореметување...
Дај боже да е знак за [sm=rozacrtici.gif] ќе го частам цело Скопје верувајте :)

scared RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (30.1.2015 20:05:01)

Мене пак ми е чудно тоа што месецов не ме болат ич градите, предходниве месеци имав болка и 3 недели пред да добијам а сега нема ништо, треба да не добијам најкасно до 14 февруари.

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (30.1.2015 21:39:13)

Scared, Ane известувaјте не кaкo ќе биде, дa не изненaди некoјa[sm=smiley1.gif]

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.2.2015 18:57:06)

Мојата госпоЖа изгледа дека е на пат..
Почна да ми праќа знаци [sm=smiley36.gif]
Како и да е, и давам рок до 6ти ако не дојде до тогаш не ја примам на гости [sm=smiley36.gif]

LoveableMe RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.2.2015 23:13:19)

Ane, некa не дoјде[sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (3.2.2015 23:15:03)

Anne^ бркај ја .очи да не и видиш [sm=bravo.gif]
scared [sm=bravo.gif] контра симптоми некогаш значат обратно[sm=bravo.gif]

Anne^ -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (6.2.2015 15:47:16)

Значи ни швајцарски саат не и е рамен на мојава госпожа [sm=smiley36.gif] ни 5 минути не закасни [sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>