Abigeil -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (8.3.2015 23:45:18)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: scared Добредојде Abigeil, кажи ни дали имате правено некакви испитувања или чекате да помине година дена од обиди [sm=smiley1.gif] Навиваме месецов за [sm=modricrtici.gif] и за тебе [sm=bravo.gif] Jas insistirav na pocetokot mnogu, sakav se da ispitame, no...na krajot maticnata mi rece deka e mnogu rano, deka sum mnogu mlada, deka treba poveke relaksirani da sme i se ispostavi deka bila vo pravo. Prethodno mnogu se napnuvav so ovulacii, plodni, neplodni denovi, sakav se da bide tocno koga treba. Sreka sto sfativ na vreme inaku ke popustev so nervite :) poslednive 2 meseci sum mnogu opustena i ic ne se nerviram cekajki go denot D :) zdravje, koga ke projde godina, ke pocnam so ispituvanja. Zasega osnovnote resultati od brisevi, eho i pap se ok :) psihata e mnogu zeznata rabota :) toa mi trebase dolgo vreme da go svatam... Ne znam, moze ke mislite deka sum malku budala(blago receno), ama pred 7 meseci, sekoi bozji mesec si naogav simptomi za bremenost, pa znaev od nigde, nikade da povrakam, da mi kasni, da si baram promeni na telovo tipivni za bremenost, najstrasno bese sto koga ke si zacrtav vo glava nekoj simptom, toj se pojavuvase :) strasha rabota! Za sreka sega sum prisebna i normalna :) se nadevam takva i ke ostanam :)
|
|
|
|