ninula123 -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (20.11.2015 8:25:04)
|
Zdravo devojki, nova su ma forumot megjutoa ve sledam mnoguuuuuuu odamna......Se odluciv da Vi pisam za da Vi dadam nadez na site i da ve podrzam vo ona sto go ocekuvate dolgo vreme.....bidejki i jas pominav niz istotocela godina.....ke Vi raskazam nakratko za da Ve ohrabrabram bidrejki citajki gi Vasite iskustva nikogas ne izgubiv nadez deka eden den ke dojdam do celta da se ostvaram kako majka......Cela godina so soprugot se obiduvavme da staneme roditeli otidi na lekar problem tiroidna.....kljukaj se so hormoni....povtorno na lekar visok fsh, normalno nema lekarstva za visok fsh......posle cela godina go smeniv ginekologot mi pronajdoa visok prolaktin i pokacen insulin,,,,,,,hormonska terapija metformin, bromergon i dva meseci stimulacija so klomifen.....bebe nema.......tretiot mesec se otkazav i od lekarstva i od doktori sekoja vecer so soprugot pievme po 2-3 casi crveno vino a jas simptomi za ovulacija nikakvi se spremam za HSG......20 dena pred dobivanje gradi me iskinaa od bolenje si vikam rano e da dobijam odam na lekar da vidam sto pa sega ne e vo red so mene i doktorot mi kazuva deka sum bremena ......OPustete se, ne mislete na toa dali ke dobiete ciklus, ne brojte denovi, samo taka ke uspeete da si ja ostvarite celta....Vi posakuvam na site da go doziveete toa sto go doziveav jas.....iskreno i od se srce javno vi se zablagodaruvam za se sto iskreno pisuvavte na ovie forumi.....Izvinete za dolgiot post i sto pobrzo site da dojdete do [sm=duda.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|