lukajana RR -> RE: Сакаме две црти!!! - III дел (26.3.2016 16:25:55)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: borjance prolet koga ke pravime test ИЗВОРНА ПОРАКА: prolett Pa ne znam, posle 28 ke cekam seuste nema nisto, belki ke bide da ti kazam ne sakam da se obeshrabuvame. Ti kogmislis da pravis? ИЗВОРНА ПОРАКА: borjance [img]http://www4.slikomat.com/13/0325/dta-images.jpg[/img] jas napraiv eden vaka isto mi ispadna pred 3 dena, no pak ke pravam nz kogo ajde zaedno ИЗВОРНА ПОРАКА: prolett Koga ti bese posledniot termin od menstr.? Neli gore - dolu sme isti? ИЗВОРНА ПОРАКА: borjance na 28 februari posledniot termin ИЗВОРНА ПОРАКА: prolett Isto, ama stom kaj tebe imalo takvi crticki verojatno si [sm=duda.gif][sm=nosecka.gif] Jas pravev denes mi izleze negativen...[sm=smiley19.gif] I sega ke cekam da pravam do poslednata data, za sigurno ИЗВОРНА ПОРАКА: borjance ooo ne jas mislam deka e nevaliden, sakam vo sabota da pravam. inaku gradite me bolat premnogu pupkite kako kamcinja mi se no moze i od hormonite da mi e neli? od klomifenot? ИЗВОРНА ПОРАКА: prolett Neli dve crticki i ako ednata e crvena ili rozeva, a drugata bledo rozeva e pozitiven... Ajde ke pravime zaedno ИЗВОРНА ПОРАКА: prolett Da moze, jas nesto mn mi se spie, i ponekogas mi e tesko kako za povrakajne, a nekni vo nedelata me bolea kolkovite , okolu polovinite se cel den, edvaj izdrzuvav na noze... ajde ke cekame ИЗВОРНА ПОРАКА: prolett Neako se slicni simptomite za [sm=nosecka.gif] so [sm=hudicek1.gif] ama moze i klomifenot da reagira razlicno. Ke vidime Daj Boze da se sluci ubavo
|
|
|
|