|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
7.3.2013 10:58:07   
Mihaela 2010
breeee kolku kafinja,i za gostite na ringerajauser posted image user posted image

fala fala ke si zemam edno

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 301
7.3.2013 11:10:19   
anaana
ova i za pokasno koj saka vtoro kafe :))))

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 302
7.3.2013 13:20:51   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Devojki,fala za cestitkite...Evei denes polagav i i dobiv uste edno 10 ce...
Duri i sama ne su veruvamama sega gledam deka vaka usno da se polaga bilo mnogu polesno user posted image
Snowhite - mozes li samo da objasnis kako ja krstivte doma Jana?Zarem moze taka?
Neka e ziva i zdrava i golema da raste...
malce sum zafatena vo posledno vreme i ke vi raskazuvam na 8 mi mart sto i kako mi se slucuva periodov.
Pozdrav

Ќе пишам во темата за крштевки

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 303
8.3.2013 8:54:39   
Mihaela 2010
Dobro utro zenski moi....ajde da ni trgne denot osmomartovski
user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 304
8.3.2013 9:07:49   
anaana
auuuuu bravo...
mnogu izbor na pienje ne mozam da se odlucam :))

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 305
8.3.2013 9:16:01   
Cipi Ripi
Добро утро женски. Михаела јас тоа најдесно го земам одма user posted image

Како сте девојки? Што ќе правите денес? Не може човек ни да се прошета од ова протестивеuser posted image
Сега му е мајката само да се мафнеш негде до 24 додека заврши предизборна кампања, само тоа ме спасува, инаку главите тапан ќе ни ги направат.user posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 306
8.3.2013 9:23:20   
mama toci
Dobro utro! Nie denes na proslava vo Balkanika od 14.00. Site proslavi nekako za maler vo petok.Vejke mi e neprijatno samo jas da zamaram kelneri so posno meni,zacudeni pogledi od koleskive(kao sto se dvoi ovaa so jadenjevo,sto glumi-pecurki,riba a?!?!

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 307
8.3.2013 9:27:16   
Calypso
Добар ден женски, сте почнале да славите гледам user posted image
Мама Тоци, ич да не му се секираш, ако некој не те разбира нема зошто да се правдаш, уживај во прославата и во денов!

Мене ми е мака што не можам да ве дружам на осмомартовскава журка вечер, ама да дојде мм има да наплатам за се user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 308
8.3.2013 9:30:05   
miana
Lele koga veke sme kaj protestite mene mi e mnogu strav..Neznam kako ke si odam doma,minuvam niz najkriticnite delovi od Skopjevo.Neznam kako ke bide do vecer,ama ako zemam predvid deka moram da pominam niz bitpazar ili plasticarskata sama vo kola strav mi e...Zeni daj kazete od ovie vecer stoke se sobirame koja kaj zivee ako treba da soberam nekoja od vas so kola,da ne bidam sama natolkav pat strav mi e..Baska navecer user posted image

(Одговор на членот mama toci)
Непосредна врска до пораките: 309
8.3.2013 9:31:51   
miana
Ke me izvinite za greskive vo pisuvanjevo space ne mi glavi user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 310
8.3.2013 9:32:13   
sandriana RR
Е ајде аирлија денов, нек се угоде. Мене од сабајле ме изнасмејаа тетките од градинка- се срамат да излезат да ги земат дечињата, незгодно им било од подароците што им ги носеле user posted image
Јас не сум фан на денов, па ќе ми мине веројатно вообичаено, ама еве, некое апетисанче за коктелчињата
user posted image

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 311
8.3.2013 13:50:43   
Snowhite RR
А затоа и кај нас во градинка друга воспитувачка излегла да го земе Михаил. Ние па ништо не купивме, заборавивме, за срамота и сега не знам дали кога ќе одам да го земам да носам нештоuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 312
8.3.2013 13:53:42   
Mihaela 2010
Breeee sto sramezlivi ucitelki....user posted image user posted image pa takov e denot

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 313
8.3.2013 14:14:08   
Gwendolin
Ај да си го напишам 100-тиот пост тука user posted image . И коктелче прифаќам и апетисани, уште кафе ако имам време ќе направам, па ќе славиме со женскава моја (претпоставувам дека ќе ми поклони полна миризлива пелена) user posted image . Ја изнашетав денес од сабалје, зажалив што влегов во Кам (имаше милион пензионери и сите беа со преполни колички) и на крај ми заспа пред зграда, па ај да не ја будам, си дремев уште еден сат во дворчето пред влез. Таа в количка спие ли спие, јас си седнав на еден трупец и си викав : Зошто ќерко не си спиеш дома , да си завршам некоја работа рает? Ама тоа е тоа, да не тупам многу, бујрум кој е за кафе

user posted image

Непосредна врска до пораките: 314
8.3.2013 22:20:46   
ivoni4ka
kaj ste mi zenicki kako ste mi?
jas bas sega nemam mnogu vreme da vi pisam tuku ima li nekoj od tuka od rr sto raboti vo fond za zdravstvo ? mi treba konsultacija za edna pravna rabota aj ako procita toj sto raboti neka se prijavi ke pisam pp, a ako ne predlozete nekoj pozdrav i kisceeeee

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 315
9.3.2013 7:20:33   
MamaOhrid

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

jas bas sega nemam mnogu vreme da vi pisam tuku ima li nekoj od tuka od rr sto raboti vo fond za zdravstvo ? mi treba konsultacija za edna pravna rabota aj ako procita toj sto raboti neka se prijavi ke pisam pp, a ako ne predlozete nekoj pozdrav i kisceeeee

Ако не се лажам мислам тоа е Стрелец 8.

23.09.2009
23.10.2012

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 316
9.3.2013 8:01:02   
Felly RR
Нека ти се множат постовите Гвендолин. Ајде кој е за кафе и појадоче, повелете.
user posted image
Имајте убав викенд и спремајте се за подароци од понеделниииииииииииик!!!

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 9.3.2013 8:05:53 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 317
9.3.2013 8:39:10   
sandriana RR
Добро утро ранобудници user posted image Ќе си се послужам од појадочево на Felly, примамливо е многу user posted image
Како си поминавте за празникот вчера, има ли импресии ? Јас како секој ден, највообичаено, со ситни моменти на пажња од газда и свеки (мора по протокол да испоштуваат, иако знаат дека не го обичам денот user posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 318
9.3.2013 9:28:54   
Maca25
Добро утро и од мене! Како се наспавме со Н. од 22:00 до 8 сабајле. Сега се лечам со чаеви и цедени сокови. Мора до понеделник да оздравам user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 319
9.3.2013 9:42:14   
AnnaMolly RR
Добро утро и од мене, женски! Денес сум на работа ама ич не ми се работи! А плус кога ќе ми текне дека освен што сум и утре на работа и немам слободен ден тек до петок, ми доаѓа да си заплачам :)
Ставајте едно џиновско кафе да се освестиме.

Live and let live

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 320
9.3.2013 10:15:56   
zzaa
Dobro utro zenski,jas sum stanat a od 7 ne i se spiese na cucka moja,eve sega zaspa ja da vidm so ima po net,i da sredam malku po doma,sakav denes da ideme u zoo so Eva i sestra mi ama vremeto e za na nigde ke odlozime za drug den,imajte ubav den veuser posted image site.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 321
9.3.2013 10:16:03   
Gardenia
Добро утрооооuser posted image ,Анна Моли те жалам што работиш и за викенд али кога се мора..јас си се изнаспав исто како Маца од 22.00user posted image и си станав порано сакам да шетам низ град ама времето гледам зеза,па нели требаше денес сонце да има user posted image .Како и да е ќе му ја здувнам негде.Ајде ставам кафеuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 322
9.3.2013 10:49:39   
Bogdancanka
јас ќе се напијам кафенце за денес уште не сум испланирала каде да скитнамuser posted image user posted image user posted image user posted image да направам ручек а после може да прошетам

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 323
9.3.2013 11:31:28   
ivoni4ka

ИЗВОРНА ПОРАКА: MamaOhrid

ИЗВОРНА ПОРАКА: ivoni4ka

Ако не се лажам мислам тоа е Стрелец 8.
fala srcko pisav na strelec se nadevam deka ke mi odgovori poz

(Одговор на членот MamaOhrid)
Непосредна врска до пораките: 324
9.3.2013 18:23:58   
Cipi Ripi
Кај сте женски? Се одмарате од вчера?
Јас да ви се пожалам дека настинавuser posted image Толку ми беше, од едно излегување одма болна, ќе ми треба уште многу тренинг за барем малку да се вратам во форма како порано...некогаш. Што е најтрагично и Д настинува, ова му е прво настинување, се нервирам многу, во понеделник на лекар ќе одиме и двајцата.

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 325
Страница:   <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  11 12 [13] 14 15   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

pomos
gricko

koe ime da go izberam

mateo (49%)

maksim (31%)

gregori (19%)

Број на сите гласови: 89

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!