|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
28.2.2013 14:14:17   
Cipi Ripi
Браво мианкеuser posted image user posted image user posted image Баш пријатно си ме изненадила. Ти честитам!!!!!user posted image user posted image

Ќе се послужам со едно коктелче!! :)))

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 276
28.2.2013 14:20:28   
sandriana RR
Само напред Миана, ти посакувам натамошни успеси user posted image

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 277
28.2.2013 14:31:17   
anaana
ajde cestitki i se narednite ispiti so pomalku trema...
alal da ti e kako ti se uci. jas imam uste 2 ispiti od postdiplomskite ama mi se cini nikogas nema da gi zavrsam. taka me mrzi da ucam :(

mrza sum stanala

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 278
28.2.2013 19:34:33   
Felly RR
Честитки Миана, има некој за кафе???
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 279
28.2.2013 19:58:04   
Maca25
јас!
ќе ми биде четврто кафе за денес. Посебно ми се спие денес. Среќа утре сум дома, до понеделник, да си го гледам јас болното дете.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 280
28.2.2013 20:15:28   
Felly RR
Мене ми е второ, ама мм го вареше. Сега еве и вечера спрема, да одам во темата Колку ви помагаат мажите - да го пофаламuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 281
1.3.2013 9:45:04   
Martins mom
Леле колку била убава оваа стара шема, после многу долго време утринско кафе +рингераја...мммм....Мислев дека проблем е со мм да се изборам за компјутерот, ама уште поголем проблем било од Мартин да дојдам на редuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 282
1.3.2013 10:02:32   
vezilka RR
Нaздравје кафето Martins mom..а за комјутерот за секој по еден му е нмајката иначе ред се реди е работава user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 283
1.3.2013 10:32:19   
Bogdancanka
добар ден девојкиuser posted image како сте?има кафе и за мене Фели или го испивте?user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 284
3.3.2013 3:39:37   
bucko mal
miana cestitki i od mene,malku kasnam ama za cestitanje ne e nikogas kasno,bas mi e milo koga ke procitam neso ubavo za zenive sto se se povejke uspesni na site polinja.Bravo!!!!!!!!!!user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 285
3.3.2013 8:12:36   
Ikana
user posted image

Среќна недела!
Како сте женски? Ние еве ранобудни, си играме и расфрламе по дома. Како ви помина викендов? Се надевам денес сончево ќе биде малку да не огрее сонце, аман више од овие облаци!
Честитки на сите што имаат за честитање и уживајте во денешниот ден!

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 286
3.3.2013 10:02:55   
Pepelaska *
Добро утро женски, убав ден на сите, тука магловито и ладно.
А кај нас дома слика за пример ја на лап топ мм на моб , Мартин си игра со количкиuser posted image .
Се натегаме кој да стане да направи доручек.Права недела.
Викендов најубав ми е, конечно дојде сестра ми со внукот, вчера цел ден со него, сега да се спремиме и пак правец кај мама.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 287
3.3.2013 23:27:42   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Еј Рингерајки..Кај сте бе рр-кииииии ? user posted image
Што правите? Ај доста со оваа темава улога на жената - ја запаливте,не за друго user posted image
Кажете како сте ?
Еве сноувајт ја крштевала Јана а не пишала како си поминале... Нека е жива и здрава куклата.
Јас да ви кажам,да се пофалам вчера полагав втор испит од постдипломските и замислете - 10 ка ..Не ми се верува дека на постари години ме спопадна манија за учење user posted image Тешко беше,усно пред комисија.Ке се онесвестев од трема,ама помина..На 11 ти март фрлам капа за додипломските студии ( зимам диплома после цела година user posted image )

Честитки Миана и што побрзо со диплома и секако да ја искористиш,а не само да ти збира прашина по дома.
Инаку чинот на крштевањето заврши денеска, значи минатата недела ја крстивме дома и супер поминавме, а денеска во црква ја однесовме на причесна, каде за среќа се погоди владиката да и даде причесна, кој многу ретко доаѓа на литургија и кога доаѓа, обично во другата црква оди, ама ете Јана имала среќа баш тој да и се погоди
И ај сега да почестам торта
user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 288
4.3.2013 3:14:39   
bucko mal
Srekna krstevka,neka i e vecno imeto na Jana.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 289
4.3.2013 9:16:02   
Maca25
Сноувајт не ми се верува колку брзо лета времето. Кога кажа дека си бремена, кога се породи, кога ја крстевте Јана!! Честито крштевка, нека е жива, здрава и умна.

Јас сум си денес дома, си споив од четврток до вторник, како се одморив!мераци!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 290
4.3.2013 11:20:45   
Snowhite RR
Ее стварно лета и јас кога ќепрочитам за некоја рр-ка дека ќе тргнува на работа ми се чини како вчера да било кога пишала Бремена сумuser posted image Фала за честитките, ние завршивме со нашето сега нека дава Господ кај што немаuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 291
4.3.2013 14:30:37   
miana
Devojki,fala za cestitkite...Evei denes polagav i i dobiv uste edno 10 ce...
Duri i sama ne su veruvamama sega gledam deka vaka usno da se polaga bilo mnogu polesno user posted image
Snowhite - mozes li samo da objasnis kako ja krstivte doma Jana?Zarem moze taka?
Neka e ziva i zdrava i golema da raste...
malce sum zafatena vo posledno vreme i ke vi raskazuvam na 8 mi mart sto i kako mi se slucuva periodov.
Pozdrav

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 292
6.3.2013 15:46:41   
Mihaela 2010
Iiiiiiiiiiiiiiii PUf za bethany

user posted image

Непосредна врска до пораките: 293
7.3.2013 10:12:34   
Pepelaska *
Добро утро како сте денес, кој ќе части кафе.

< Поракaта ја уредил Pepelaska RR -- 7.3.2013 10:13:23 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 294
7.3.2013 10:19:02   
Melanija RR
Добро утро user posted image и јас сакам кафе ама ме мрзи да правам user posted image добриволци има ???

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 295
7.3.2013 10:26:17   
anaana
Ajde dobro utro
eve jas ke vi napravam na site.... nazdravjeeee

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 296
7.3.2013 10:34:54   
Melanija RR
anaana фала за кафенцето ама едно е па јас ќе си земам за другите пак ќе направиш user posted image леле стварно да имам вакво кафенцеuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 297
7.3.2013 10:36:19   
anaana
a be poveke prativ jas ne znam zosto ne gi otvara slikive....
:((

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 298
7.3.2013 10:40:04   
anaana
user posted image

user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 299
7.3.2013 10:40:40   
anaana
hmmm mislam deka ima sega dovolno :))))
nazdravje na site

Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Градинка
Jana9

Дали би го пуштиле вашето дете во ГРАДИНКА?

ДА (75%)

НЕ (12%)

Можеби (14%)

Број на сите гласови: 59

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!