|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
31.5.2013 16:46:21   
Bethany
Сака некој ладно пивце за живце, за после ручек
Ај живели :) ко што ме глава боли цел ден ова ќе е лекот user posted image
user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 876
31.5.2013 16:49:49   
deluxe
OOOO betani!!! za ova imas 5ka!!! davaj vamu edna krigla -Ajde na zdravje(cuk!!user posted image )

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 877
31.5.2013 18:37:53   
miana
Богами и јас сум за една кригла user posted image
Денес имав убав ден, исполнет со многу емоции..Испитот ми го одложија за понеделник и во понеделник имаме уште една приредба ( по англиски ) и многу сум среќна... Како сте вие РР-ки?

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 878
31.5.2013 18:41:26   
mommy_angels RR
мх..мх... водичка ми дојде за пивцево во уста...ајде на здравје....ептен ми легна..................туку јас нешто друго сакав да ви кажам......дечково подолу направил кафе user posted image user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 879
31.5.2013 18:42:39   
miana
user posted image user posted image user posted image user posted image

Мене бе не ми се пие кафе,пивце сакам user posted image

< Поракaта ја уредил miana -- 31.5.2013 18:43:02 >

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 880
31.5.2013 18:44:45   
rina13
Можам да замислам колку си била среќна Миана, јас у невес би паднала од трема. Кога моево ќе игра на некоја приредба јас има огномет од радост да паламuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 881
31.5.2013 18:54:16   
mommy_angels RR
user posted image user posted image ah bre miana se iznasmeav...ajde i jas sega sum za pivce,ajde NA ZDRAVJE neka ni e, a kafencevo ke go ostavime za vecer user posted image ,tuku za priredbata i jas sakav da ti kazam,veruvam deka epten si bila srekna,jas se utepav od raduvanje za prvata slika na moeto od gradinka,a pak koga ke docekam za priredba user posted image user posted image user posted image .... kojznae kakva ke bidam

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 882
31.5.2013 18:55:30   
miana
И да знаеш дека бев пресрекна а и во понеделник ке бидам пресреќна...Неописливо е со зборови..Треба да осетиш,вака колку и да зборувам не е исто..И јас прв пат кога керками имаше приредба незнаев какво е чувството,си мислев онака обично - ама кога излезе прв пат керками,јас неможев да ги сопрам солзите..Колку децата знаат да не издгинат до небо,тоа е едно чудо...Многу бев горда,се радував и да можев на глас ке викнев од среќа..На сите ви посакувам да си го осетите ова чувство...Мнооогу убаво,па уште со капите кога излегоа-крај,нема муабет..И на страната на општината наша има слики од приредбата и на ФБ страната нивна. Градоначалникот присувствува на секоја приредба до сега и ете имаат и заедничка слика на страната..Абе ептен беше Убаво...

< Поракaта ја уредил miana -- 31.5.2013 18:56:38 >

Непосредна врска до пораките: 883
31.5.2013 19:10:58   
deluxe
ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR

Можам да замислам колку си била среќна Миана, јас у невес би паднала од трема. Кога моево ќе игра на некоја приредба јас има огномет од радост да паламuser posted image user posted image user posted image

Емоциите не можат да се сопрат,јас за првата приредба на ќерками заплакав од среќа,ама тоа е емоции се во прашање.Децата се среќни а ние уште повеќе покрај нивuser posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 31.5.2013 19:11:31 >

Непосредна врска до пораките: 884
31.5.2013 19:15:31   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

И да знаеш дека бев пресрекна а и во понеделник ке бидам пресреќна...Неописливо е со зборови..Треба да осетиш,вака колку и да зборувам не е исто..И јас прв пат кога керками имаше приредба незнаев какво е чувството,си мислев онака обично - ама кога излезе прв пат керками,јас неможев да ги сопрам солзите..Колку децата знаат да не издгинат до небо,тоа е едно чудо...Многу бев горда,се радував и да можев на глас ке викнев од среќа..На сите ви посакувам да си го осетите ова чувство...Мнооогу убаво,па уште со капите кога излегоа-крај,нема муабет..И на страната на општината наша има слики од приредбата и на ФБ страната нивна. Градоначалникот присувствува на секоја приредба до сега и ете имаат и заедничка слика на страната..Абе ептен беше Убаво...

Честитки Мианаuser posted image ти посакувам само среќни и исполнети моменти со твоите дечиња.Познато ми е тоа чувство и јас сум истата фииииуујј во облаци сум кога ќерката настапува,или на родителски средби кога е пофалена,сега имавме и успех по натпреварот по математикаuser posted image неописливо е!! Дај боже секогаш да сме така горди на нашите дечиња

Непосредна врска до пораките: 885
1.6.2013 0:30:17   
Snowhite RR
Јас ќе се расплачев од среќа за внука ми кога ја гледав прв пат на приредба, па за мое дете кој знае што ќе направам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 886
1.6.2013 10:38:25   
Палешка РР
Јас да поделам импресии од синоќешната прослава на матура
ФЕ-НО-МЕ-НАЛ-НО беше!!! Најдобра забава во последните 100 години!
Се уморивме од смеење, играње, скокање, лудување и по малку пиење...Од хотелот директно во ноќен клуб цела генерација! Личевме малку на чудаци кои личат како за 40 а скокаат и лудуваат како за 18.
Се прибрав во 3 часот дома user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 887
1.6.2013 11:28:02   
sandriana RR
user posted image
Ајде по една витаминска бомба, за освежување user posted image
Јас ќе си дремам на работа докај 14-15 часот, па ќе ми треба.
Блазе Вас Палешка, што ете, се уште сте единствени како генерација, и си ја терате забавата до крај.Можам само да замислам колку забавно било user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 888
1.6.2013 12:15:41   
Bethany
Ај добар ден и од мене... Сандриана може витаминска бомба, во секое време user posted image
Денес мм е дома, па го пратив со синко да се заспијат, а јас на раат да ве ѕирнам. Ако успеат да заспијат, бидејќи ова комшиите со овие бургии и бушилици немаат намера да сопрат user posted image
Ах, сакаааам куќа! По можност на планина user posted image

Убав ден на ситееее!

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 889
1.6.2013 12:47:14   
sandriana RR
Ах, сакаааам куќа! По можност на планина user posted image

Може да напраам edit?
Сакам куќа, само за нас 3ца, без комшии во радиус од 1км user posted image Не мора да е у планина, може и на некоја поблиска периферија user posted image .

Непосредна врска до пораките: 890
1.6.2013 12:51:52   
Bethany
user posted image user posted image user posted image
е па тешко да нема никој во радиус од 1 км, од секаде само згради никнуваат user posted image
Затоа викам право на планина user posted image

Непосредна врска до пораките: 891
1.6.2013 12:55:44   
sandriana RR
Ајде, може планина директ, со приватна жичара user posted image
Многу ми се убави соништата user posted image

Непосредна врска до пораките: 892
1.6.2013 13:03:43   
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

Добро утро !!! кој е за едно кафенце и благичко?Јас честам а имам и повод ,ај да си се пофалам роденден ми еuser posted image user posted image
user posted image

Делукс, се надевам нема да ми замериш што доцнам со честиткава - Нека ти е среќен роденденот и се надевам останало уште малку блачко и за мене.user posted image user posted image user posted image
А честитки и за Миана за испитот и за „дипломската“ на ќеркичката.user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 1.6.2013 16:47:49 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 893
1.6.2013 13:45:02   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Ајде, може планина директ, со приватна жичара user posted image
Многу ми се убави соништата user posted image

И јас имам убави соништа, ништо не е невозможно кога се сака навистина,викаат: ако твоите соништа не те исплашат, тогаш не се доволно големи user posted image
А ако не се остварат- нема проблем, барем си уживам во нив user posted image

Непосредна врска до пораките: 894
2.6.2013 12:18:33   
Bethany
Жени, добар ден? Некој за кафе? user posted image
user posted image
Еве син ми спие, па кога ќе стане, пак ќе излеземе некаде. Имајте убав неделен ден user posted image

Непосредна врска до пораките: 895
2.6.2013 13:55:58   
miana
Jas sum za kafence..Malce kasno palam,ama moze edno user posted image

Непосредна врска до пораките: 896
2.6.2013 14:17:00   
Bethany
Ова и онака ладно нес, па нема проблем, пак е убаво user posted image

Непосредна врска до пораките: 897
2.6.2013 22:32:50   
Палешка РР
Bile.F од кога не сум те видела на овие простори!
Колку ми е мило што те гледам!!! user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 898
2.6.2013 23:08:46   
deluxe
Добра вечер девојчиња!! како сте?? јас еве во хаос со децава уфф ама сме настинати,user posted image со Т и кашлица абе лудило е ваму.Дајте фрлете наваму некое кафенце,пиво, вино што да е user posted image да одморам

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 899
3.6.2013 8:32:50   
Tanjat7880
user posted image
E aj dobro utro od mene devojki!Koj za shto se trese,denes jas dusha nemam za trite kontrolni testa kaj mojot ucenikuser posted image No se nadevam ke preziveam JAS oti nego muva ne go lazi a i nervi nemam od vcerashnata rodendenska proslava vo kino,ni ztvorija Mekdonaldsot i sega proslavite migriraat vo kino a tamu ovie nashive goolemi luduvaat i ostanatata publika ja napushta salatauser posted image

Непосредна врска до пораките: 900
Страница:   <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

zensko ime
Miki88

koe e poubavo?

hana (30%)

melanija (23%)

eva (47%)

Број на сите гласови: 296

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!