RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 12:01:16)

Еве ме и мене девојки и на кафе и на благо...
Браво Сноу Квин што мислиш малку и на нас [sm=smiley1.gif]

Е па некако ко да ми фалат тие кремчиња и тортици да ги кликам, уште треба време да се навикнам.
Денес убаво ќе шетаме цеееееел ден, да надокнадиме за минатите денови [sm=smiley36.gif]
Убав ден на сите [sm=rozica.gif]

bucko mal -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 12:02:19)

I jas dva paketi si dobiv I bash sum srekna,se nadevam I na tie shto ke gi padaram ke bidat srekni[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Queen

Епа после 2 добиени пакета голем и мал Алми производи...редно е и со вас нешто да споделам....
[img]http://vincinni.com/images/tuk_08.gif[/img]

amateuress -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 12:52:05)

хехе, и мајка е, и тетка е, и сесра е :) епа редно време е едно кафе да пиеме јас и ти
во бт ќе сум од кај 5ти јули, па ако си расположена (не знам кога ти е термин) да се испрчиме негде по широк сокак.
ќе ти пишам пп штом дојдам

надвор од муабетот, на ова налетав денес, и иако, се разбира, имам силни ставови по некои од овие прашања, мислам дека поентата е МНОГУ ДОБРА!

Модератор: Надворешни линкови не се дозволени

mommy_angels RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 13:40:14)

надвор од муабетот, на ова налетав денес, и иако, се разбира, имам силни ставови по некои од овие прашања, мислам дека поентата е МНОГУ ДОБРА!

END THE MOMMY WARS

многу ми се свиѓа идејата... ама ова може да функционира само вака,во вид на проект...инаку неколкупати пробав да го кажам ова на некои жени и џабе е,некој едноставно мисли дека "моето е во ред и ничие друго " , [sm=smiley29.gif]

rina13 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 14:28:09)

Здраво девојки одмарате после натпреварот.Јас само да ве ѕирнам,поздравам и продолжувам со медитирање,одмарање и пасење на мозокот[sm=smiley36.gif]

mama_06 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 14:41:51)

Добар ден, како сте? Ние чекаме да помине жешкото па ќе шеткаме. Поздрав до сииите маммички и дечиња!

AnnaMolly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 14:42:51)

Хелоу и од мене!
Јас морам да си се пожалам со детево. Еве 7 ден сме дома во изолација, изгубивме ред со јадење/спиење. А јас опсесивно-компулсивната се вадам од кожа ако во 14:00 не е заспан, ако не вечера во 19:00. Сега јаде кроасан за ручек во 15:00, пред 16:00 некогаш не заспива, јаде појадок во 11, вечера во 21, легнување во 23 часот [sm=smiley29.gif]
Арно рекле старите, не ми е жал што ќе се разболи, жал ми е што ќе се размази.

Од денес почнав построго, еве заспа пред пола саат. Ручавме на време во 13:00, се надевам ќе продолжиме како и порано. Детево 3 години има, првпат вака ми се случува да сум без ред [sm=smiley19.gif]

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 14:54:37)

ЕЕЕЕ... Анамоли чекај тек сега има да пробува да манипулира,јас веќе станав имун на манипулациите од ќерка ми ,ме вади од памет кога сака нешто да постигне одма ми измислува болест[sm=hudicek1.gif]Сабајле и запнав да го испие млекото,ми се инатеше,ама не и попуштив го испи,и потоа ми вика -ее мамо оти ме тераш со сила гледај сега ми се лоши и стомак ме боли[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif] лежеше цело утро се тегнеше, да не знае човек како да постапи,дали е лага или вистина ај сега??[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
Туку дајте нешто сега на раат да си се почестиме
[img]http://media1.troverapp.com/T/4e3abd28588b49425400005c/large_2x.jpg[/img]

vezilka RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 18:40:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav

Е, што би дала јас за едно вакво на раат барем 1 час без девца , без муж без никакви обрски.....[sm=zmeden.gif]

Ане и јас. Само е.ден саат, уф. Денес детево ме умре начисто. Денес има силаза десет деца, а не е спиен.

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 20:37:11)

Dobro vecer zeni
Uff i ja iscrpena posle dve neprespieni nokji radi temperaturava mm vcera me iznenadi na vrata dojde od teren samo vikendov pa me spasi malku .
Inaki detevo isto me polude i ona nespiena abe zuvec neviden

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 20:43:52)

Не да ме умре детево, туку чадам [sm=hudicek1.gif]
Така и Миа вчера везилка, стана во 8, заспа во 23 часот...и в кревет мислам трчаше...затоа денес ја повтори повраќањето [sm=smiley19.gif]

Нека се смени нешто оти заминав во вечните ловишта [sm=zmeden.gif]

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 21:48:13)

Здраво и од мене [sm=smiley1.gif]
Јас верувам во добар маркетинг и спонзорства,па синоќа кога бевме да пазариме одма со око го уловив Алми кремчето на Винчини [sm=smiley36.gif] и му викам 5 дена те гледам ама сега ќе те јадам.Така фино си го измацкавме милина [sm=jezicek.gif]
Ете покрај награднава игра си открив ново убаво кремче

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 22:37:41)

Жени мили, како сте ми?
Еве, ние едвај се заспавме, прекршивме ред, доцна се прибравме од Баскер фест, па сакаше дете да продолжи со забавата. Ама, успеав да ја легнам, па ќе и се придружам и јас кај и да е [sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 22:48:06)

Што е тоа денеска со децата... Многу сонце изгледа, не сакале ништо да пропуштаат.
Ние бевме надвор, одевме некаде на пијачка сите и додека се сместивме син ми се вцрвенел, се стуткал, се зашеметил од сонцето. Не е уште навикнат изгледа [sm=smiley36.gif] Мирен, мирен ко бубачка седеше, си викам отсега првин еден круг по сонцето па тогаш во кафич [sm=jezicek.gif]

Убава вечер на сите [sm=9nebesa.gif]

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 22:51:41)

Море, ние немаме гајле, ни од сонце ни од умор. Бевме денес на планина - кај моите на викендичка, и конечно во 3 заспа Матеа, ние мислиме ќе спие детево сега 2 саати (преморено[sm=smiley4.gif]) а таа за пола саат се разбуди да си продолжи со играта.

rina13 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (15.6.2013 23:10:55)

Ние сега се успавме,после 2 саати молење и испиени 2литра сок.Што му стана на детево,ко буре без дно е со течностиве се утепа трчајќи денес и еве ја се комираше,па викам ајде да ве ѕирнам пред да се комирам и јас.

Calypso -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (16.6.2013 8:07:23)

Добро утро жени! Кој во недела што прави, јас рано ранам... малиов се разбуди во 6, сега пак спие, ама мене што не ми се спие, проблем е. Нешто настинат е, ама ништо чудно, времево не беше баш „мирно“ последниве денови.
Него... сте за кафенце? [sm=smiley1.gif]
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/321450_613542328665429_2107470619_n.jpg[/img]

Очекувам известување за дружба во живо после јунскиов реванш да прославиме.
И како што напоменав, сакам да ги донирам пакетите (мислам дека два имам добиено), ако има заинтересирани, ајде да ги дадеме на некој што од срце ќе им се радува [sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (16.6.2013 11:28:01)

Не сум за кафе, две се имам напиено од сабајле и тоа ми е премногу, ама сокче сакам [sm=smiley1.gif]
Мене ми е убаво сега кога времето се стопли помалку сон ми треба, дури и ако спијам повеќе после не се осеќам убаво, цел ден сум поспана.
Ние од сабајле надвор, сега се прибравме, да искористиме додека е посвежо, после не се излегува. Сега ќе го ставам синко на спиење, па и јас да се релаксирам, можеби некоја книга, имам три започнати [sm=smiley29.gif]
За дружба, ќе биде нешто наскоро, мириса ми на тоа [sm=smiley36.gif]

Убав ден на сите [sm=rozica.gif]

Carrie RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (16.6.2013 14:29:06)

Ја утепав другарка ми од чекање за нашето неделно кафе, морам да земам од тука едно [sm=smiley36.gif] Веќе почнавме да се спремаме за дружба, ќе ве известиме, може ќе ни требаат предлози за убаво да ја договориме и да си прославиме [sm=smiley1.gif]

Убав ден РРајки [sm=smiley31.gif]

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (16.6.2013 15:22:55)

Ајде добар ден девојки [sm=smiley1.gif] Ние утринското кафе го испивме на Средно Водно,ми недостигаше многу глетката од горе. Си наполнив малку позитивна енергија[sm=smiley1.gif] Т се изнатрча до другар и од комшилук, и веќе на симнување заспа во кола. Така веќе рано завршивме и со ручек, чекаме да помине жегава надвор, и пак да ја здувнеме негде [sm=smiley1.gif].
Пријатно попладне на сите, па од утре пак Јово на ново, понеделнички.

vezilka RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (16.6.2013 17:44:46)

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR

Ајде добар ден девојки [sm=smiley1.gif] Ние утринското кафе го испивме на Средно Водно,ми недостигаше многу глетката од горе. Си наполнив малку позитивна енергија[sm=smiley1.gif] Т се изнатрча до другар и од комшилук, и веќе на симнување заспа во кола. Така веќе рано завршивме и со ручек, чекаме да помине жегава надвор, и пак да ја здувнеме негде [sm=smiley1.gif].
Пријатно попладне на сите, па од утре пак Јово на ново, понеделнички.

Ех да знаев,и ние богами. До ручек седевме, се изнашетавме, се изнаигравме, мераци. А патем шро има вечер на баскер знае некој?

Martins mom -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (16.6.2013 22:05:04)

ИЗВОРНА ПОРАКА: amateuress

хехе, и мајка е, и тетка е, и сесра е :) епа редно време е едно кафе да пиеме јас и ти
во бт ќе сум од кај 5ти јули, па ако си расположена (не знам кога ти е термин) да се испрчиме негде по широк сокак.
ќе ти пишам пп штом дојдам

Ја ќе чекам пораче, а за терминот уживај-крај на ноември, имам ја уште многу[sm=smiley36.gif]

Snow Queen -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (16.6.2013 23:05:33)

Јас денес јадев Биг Мек....хахах не ми се верува, имам толку луда и откачена братучетка од србија, на која и текнало дека си го сакам Mc, и по пријатели ми пратила во Скопје[sm=smiley36.gif] мх мх како си се најадов.[sm=smiley4.gif]

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (16.6.2013 23:18:23)

[img]http://static4.depositphotos.com/1020804/364/i/950/depositphotos_3649316-Glasses-with-cola-and-ice-cubes.jpg[/img]
Ајде мало освежување - честамз а новиот аватар!

elenak -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (16.6.2013 23:32:42)

Felly ти си? Не те познав[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Добро би ми дошло освежувањево иако само на вакви сум денес, цел ден си кукам од жешкото а мм гајле нема. Тој и на +50 може да функционира без проблем, не знам што човек е. 

Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>