RE: РР ДрндрнРАЈКИ (Целосна верзија)

Форум >> [РР Заедница] >> Разговори за се и сешто

Порака

Палешка РР -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 7:40:02)

Аватар треска ја зафатила РР [sm=smiley36.gif]
Добро утро [sm=smiley1.gif]

rina13 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 8:49:36)

Ајде доброутро и од мене девојчиња.Ново старо што има?[sm=smiley1.gif]

mama_06 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 8:59:09)

Добро утро, убав ден на сите.

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 9:05:57)

Dobro vi utro,srekjna skratena nedela
Eve me mene konecno imam kompjuter [sm=smiley36.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 9:23:12)

Dobro utro i od mene. Jas se raspisuvav vo druga tema, ama ke si go premestam postot tuka.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Znaci nasata ulica se vikase "13 Juli" i uste pred 5 godini ja smenija vo "Majka Tereza", no ne im bese registrirana vo sistemot i site se vodevme na stara adresa. E zimava konecno ja obelezaa, postavija tabli, pred dve nedeli vadev pasosi za decata i mi rekoa staroto ime zaboravete go, ne postoi veke, vo sistem e sega "Majka Tereza" i morate da gi smenite dokumentite (zasto sega jas i mm sme na "13 Juli", a decata na "Majka Tereza"). Za luge, vikendov da osamne nova tabla na "Adolf Nekoj-si"! Taman dobivme NOVO ime na ulica, od vikendov imame USTE PONOVO!!! Ako se javam vo grad Skopje, mislite li deka ke znae nekoj da mi kaze na koja ulica ziveam?!
[sm=smiley29.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 9:27:58)

ах yammy mammy на големи маки си ти [sm=smiley36.gif] , ај добро утро и од мене ,јас нешто расположена сабајлечки,ајде повелете [img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3rfj5e7WI1r5m9ioo1_500.jpg[/img]

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 9:29:03)

како сте девојки?? мене некако тешко ми оди расонувањето,изгледа и неделава тешко ќе ми почне.утре спремам роденден за ќерками ама ме мрзииии[sm=smiley1.gif]

mama_06 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 9:33:40)

a kakva vi e tortata?

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 9:37:00)

Добро утро и пријатна работна недела [sm=smiley1.gif]
Mommy_angels, јас ќе си се послужам, нешто гладна посабајлечки сум, а ова твојов појадок мами [sm=smiley1.gif]
Ајде, убав ден, па се читаме покасно за кафе пауза [sm=smiley1.gif]

Yummy Mammy -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 9:42:47)

Aj HELP, ne mi iskaca slikata vo "Kolku trosime za bebe".
Moze nekoj da ja uredi, pls? Thanx![sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 10:04:15)

Добро утро!
Женски, дојде лето!!!! Колку е топло дури од сабајле [sm=bravo.gif] Долго чекано лето. Ај сега за некоја недела па ќе се жалам од жешково, кој ќе ни погоди нели [sm=smiley36.gif]
Денес во план немам ништо освен стандардните обврски, наспана сум од тоа таблета за алергија се комирав, леле луѓе што зашеметуваат [sm=smiley29.gif]
Така, убав ден на сите, па се дружиме [sm=smiley1.gif]

Melanija RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 10:35:10)

Добро утро рингерајки [sm=smiley1.gif]
Што убаво нови аватари ех најмногу ме веселат ,јас секоја недела би го менувала мада вака е на 1 месец [sm=smiley36.gif]

Фати жеското па сега обврските ќе треба да ги завршувам рано сабајлечки со пензионерите[sm=smiley29.gif] баш сега треба пак по лекари и крв да се мафтам
mommy_angels јас ќе си земам крофна [sm=smiley1.gif]

miana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 12:14:34)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Dobro vi utro,srekjna skratena nedela
Eve me mene konecno imam kompjuter [sm=smiley36.gif]

Eve me i mene ..Zdravo na site ..
Sto znaci ova skratena rabotna nedela? Ima nekoj praznik ???
Pozdav do site

Mihaela 2010 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 12:50:07)

pa u petok ne se raboti,zadusnica e

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 13:41:31)

Продолжен викендддд! Јееееееееее!!! Мене уште понеделнички ми е смачено[sm=zmeden.gif]

deluxe -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 14:00:30)

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama_06

a kakva vi e tortata?

Торта од слаткарница порачав,со хелоу кити(омиленото од керка ми)[sm=smiley36.gif]
Инаку никогаш не порачувам торти,сама ги правам и обожавам да ги украсувам со фондан,но ете годинава така ќе поминеме,поради обврските со [sm=duda.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (17.6.2013 21:12:40)

Каде сте женски, како сте?
Јас нешто едвај гледам на очите, ама рано ми е за спиење. Не знам што ми стана, од се по малку изгледа.
Делукс, утре ли е роденден на ќерката? Убаво да поминете [sm=darilo.gif]

mama_06 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (18.6.2013 9:01:05)

Добро утро. Се наспавте невести? Ајде сите на нога, силно светнал ден!

Felly RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (18.6.2013 9:16:30)

Добро утро и од мене.
[img]http://ilike.mk/wp-content/uploads/images/2011/12/tumblr_kzy1t1g6Kv1qac6sjo1_500_large.jpg[/img]

sandriana RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (18.6.2013 9:17:13)

Денов од 5ипол ми е почнат [sm=smiley36.gif]
Ајде, кој ќе части кафе, да се дорасониме ? [sm=smiley1.gif]

rina13 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (18.6.2013 9:23:56)

Јас денес ќе се гребам кафе од сите по малку[sm=smiley36.gif] ме мрзи да варам[sm=smiley36.gif]

anaana -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (18.6.2013 9:31:28)

[img]http://cdn3.vtourist.com/4/4893191-All_kinds_of_coffee_FYR_of_Macedonia.jpg[/img]

[img]http://busy-mommy.com/wp-content/uploads/2009/04/11968200_270230.jpg[/img]

jas sum na nesto epten ICE, na rabota e pekol, prozorive skoro i da ne se otvaraat, klima nema.... vcera nekako izdrzavme za denes ne garantiram [sm=smiley36.gif]

Bethany -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (18.6.2013 9:44:29)

Добро утро !
И јас сум станата од 6 и нешто [sm=smiley36.gif] Колку работа завршив од сабајле, и еве скоро 10 јас сум веќе преморена [sm=smiley36.gif]
И јас сум за нешто АЈС, на ово жешково ќе прија.
Убав ден женииии !

rina13 -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (18.6.2013 9:45:09)

Ова со ледов го земам и се телепортирам на егзотична плажа САМА и уживам во звуците на морето.Ама забегав[sm=smiley36.gif]

mommy_angels RR -> RE: РР ДрндрнРАЈКИ (18.6.2013 10:50:04)

aj dobar vi den od mene,zemam od ova zamrznatoto i eve na sto se smeam jas celo utro
"87-годишниот Блажо ја објавил „тајната“ за добивање на машко дете, бидејќи не сака таа да оди заедно со него во гроб. Неговиот рецепт досега се пренесувал од колено на колено, но конечно Бајо се смилувал и одлучил да ја сподели со светот.

„Да добиете машко дете мора да се придржувате кон 3 режими. Тоа е разликата во годините помеѓу брачните партнери, овулацијата и режимот на исхрана. Секои 7 години половите органи се „обновуваат“, т.е. на 14, 21, 28, 35, 42 и 49 година од животот.

Кога еден од партнерите во бракот ќе ги наполни овие години, се раѓа дете од неговиот пол. Ако еден брачен партнер има 21 година, е во предност да добие дете од својот пол се додека другиот партнер не наполни 21 година“- изјавил Шушкавчевиќ.

Предност да добијат син, исто така, имаат жените чии маж е постар 5, 6, или 12, 13 години од својата сопруга. Исто така, според овој приоритет предност за машко дете имаат и оние парови каде жената е постара од една до две години од нејзиниот партнер.

“Докажано е дека во семејствата кои имаат две деца, ако едното е постаро од другото седум или 14 години, мора да бидат ист пол, освен ако жената останала бремена третиот ден пред овулацијата, или третиот ден по овулацијата. Овој период е исклучок, бидејќи ако остане бремена три дена пред овулацијата и роди машко дете, за жал тоа ќе мора да биде ретардирано. Ова треба да го знае секоја двојка, затоа што љубовните занеси во текот на три дена пред овулацијата можат да бидат опасни “, заклучува овој „експерт “за машки деца.

Бајо вели дека за добивање на машко дете важно е да се јадат солени јадења и сите салати освен спанаќ и зелка, а во меѓувреме задолжително да се контролира таквиот режим на исхрана со докторот.

„Жената не треба да биде уморна, депресивна и настината два дена пред овулацијата, односно ако добие овулација 14 дена по менструалниот циклус, треба да се утврди вистинската температура, затоа што на тој ден се зголемува температурата за неколку степени, и тоа е вистинско време, или следните 12 часа, за добивање дете од машки род”, открива Шушкавчевиќ. “

Сигурен знак дека жената носи машко дете, како што кажува овој познавач на „тајната на машкото потомство“, е тоа што во првите месеци од бременоста кај неа треба да има промени, а во последните ќе може слободно да го игра Пајдушкото оро."
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] за екпертов,навалете жени на правење деца [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>