|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
11.8.2013 12:44:47   
bucko mal
Melanija RR so lesno da si pominesh,najubav period e sega koga se spremate za bebetouser posted image

Jas denes bev na kuglanje za prv pat,epten shema teramuser posted image
Interesno mi e I moram so vas da spodelam vleznicite gi dobi sin mi za rodenden.Isto taka lani dobi poklon vleznici za kino.Mene mi izgledaat interesni pokloni,ke gi praktikuvam I jas od segauser posted image

Imajte ubav den,se nadevam nema da imate zezok den.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2176
11.8.2013 13:34:12   
mommy_angels RR
Ах одмор Фелли ,веќе си се пожалив некаде по форумот,за мене одморот замислен поим годинава :-),се пакувам за селење,10 години живот треба да преселам,со мерак почнав еве од денес,ама многу ствари сме имале бе :-S

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2177
11.8.2013 13:43:11   
Felly RR
Ах, mommy_angels, па и тоа е убаво, одморот може да почека за в година, барем ќе се вселувате во ваша куќа.
P.S. Провери си пп.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 2178
11.8.2013 13:48:54   
Martins mom
Леле луѓе дајте ваму едно тенџере со кафе оти цела ноќ не сум спиена.М. ми закачи стомачен вирус и вчера цел ден со температура и повраќање и завршивме ноќеска на инфузијаuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 2179
11.8.2013 13:54:11   
Mihaela 2010
Dobar den,da zdivnam malku od cistenjevo,dete otide da spie pa za rucek da se fatam..
jas pak naspana sum top,vcera vecerta na rodenden bevme,malava se iznaigra se umori i nokeska bese koma,nitu ednas ne se razbudi,pa taka i ja si se naspav

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 2180
11.8.2013 14:02:50   
deluxe
Kako ste zeni?Jas go zgotviv rucekot I aj si vikam da pivnam edno kafe na raat so vas na RR,I opa sinko stana da me druzi...user posted image Ehhhhh koga ke odmoram I jas kako covek?user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2181
11.8.2013 15:09:29   
elenak
Еј женски како сте ми? Конечно дојде време и за мојот одмор, почнав да се спремам и денес сум супер расположена. Уште утре ве дружам и во вторник заминувам. Се надевам ќе ви недостигам.user posted image
Тууу одамна не сум ве почастила ништо, за срамота. Еве по едно освежително пиченце user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил elenak -- 11.8.2013 15:10:43 >

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 2182
11.8.2013 16:02:41   
Bethany
Аааа Еленак, значи дојде и твое време, е нека е, ама ќе ни недостигаш, мене ќе ми недостигаш. user posted image
Сепак убаво да си поминете и да уживате, па ти секако ќе ни се вратиш user posted image
Фала за пиченце, после ручек убаво ми дојде.

Мами_ејнџлс, убав ти е повод за пакување, што ќе ти биде убаво во новото домче user posted image

МеланијаРР уште малку издржи, и мене ми беше најубав тој период, сто пати дневно влегував во собата и седев и гледав во работите бебешки. user posted image

Мартинс Мам user posted image Се надевам синче брзо ќе се опорави user posted image

Јас денес дома, цел ден ќе бидам дома, не знам вечер ќе излезам ли во прошетка, мада ни тоа не ми се прави, само би да лежам-неделно расположение user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2183
11.8.2013 16:19:49   
Mihaela 2010
Ooo super osvezuvanje,elenak dobar odmor da se iznauzivas,jas ke si veslam na rabota uste pooolni dve nedeli,ama posle se nadevam pa ke se iznauzivam i jas...malku odmor malku rabotno so renoviranje,raboten odmor ama ako kejf mi e uste od sega se raduvam.
Rucekov mi se pogodi extra,so mm se najadovme,M uste nana,pa prikvecer ke setkame malku nakaj plostad,da ja izduvam M da spieme nokeska pak ubavo

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2184
11.8.2013 16:20:05   
AnnaMolly RR
Женскииииииииии еве сум назад по неколку дена поминати во село! Се изнаодморив, наполнив батерии, сега два дена дома, па одам во Љубаниште. Што правите вие?
Ајде прво реков да ве поздравам, па да читнам што сте пишувале :)

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2185
11.8.2013 22:21:01   
Snowhite RR
Home sweet home Доме сладок доме, никаде не е како дома, се прибравме ние, сега одам да се одморам од одморот па утре се читаме, да видам што сум пропуштила. Добра ноќ

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2186
11.8.2013 22:30:10   
mommy_angels RR
Si procitav jas,ama ova telefonov nesto mi se seknal pa ne mi dava tamu da pisuvam :-( stom go sredam toa vednas pisuvam ;-)

Непосредна врска до пораките: 2187
11.8.2013 23:58:39   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite RR

Home sweet home Доме сладок доме, никаде не е како дома, се прибравме ние, сега одам да се одморам од одморот па утре се читаме, да видам што сум пропуштила. Добра ноќ

Е добронидојде. Ајде одмори си се па.да ни раскажуваш.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 2188
12.8.2013 0:00:11   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Женскииииииииии еве сум назад по неколку дена поминати во село! Се изнаодморив, наполнив батерии, сега два дена дома, па одам во Љубаниште. Што правите вие?
Ајде прво реков да ве поздравам, па да читнам што сте пишувале :)

Ајде да ни кажеш што правеше Филип на село? Интересно ли му беше? Баш сум љубобитна..

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2189
12.8.2013 8:58:45   
mommy_angels RR
Добро утро женчиња и од денес јас на одмор,ај да шмркнам едно кафенце со вас и да се фатам за кутиите да пакувам,нешто ептен расположена сабајлечки(додуша малку се изнервирав кога ја однесов ќерка ми во градинка,абе петти месец во градинка и да не престанува да плаче секое сабајле,што дете ќе беше user posted image )
ајде повелете
user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2190
12.8.2013 9:09:41   
Mihaela 2010
Dobro utro,fala na kafence bas takvo kakvo sto go sakam,so kajmakuser posted image
Blazesi ti stom dojde denot za pakuvanje,nie go resivme problemot so gradinka,ednostavno ne ide,i jas sum po srekja a bogami i taa ,posle septemvri ke si ide i pesna ke peeuser posted image
mene se me boli,vcera ko ludaca skokav na jaze i pravev cucnjevi,i sega vospalenie na nozeve,lelee mrdnata sum znaci,pokraj zlaten orbitrek jas si ja macam dusava so cucnjevi

Непосредна врска до пораките: 2191
12.8.2013 9:10:38   
Bethany
mommy_angels фала за кафенцето, во право време user posted image
Син ми да го дадам во градинка, тој и повеќе ќе плачеше, мислам никогаш нема да се навикне, ќе доживее емотивен шок и траума.

Така, јас седнав малку, со кафенце, па ќе правам појадок user posted image

Добредојдовте Сноувајт и АнаМоли user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 2192
12.8.2013 9:12:23   
Bethany
а ти Михаела се спремаш за одморот значи user posted image
Земи сега напи се еден шумливи магнезиум, да ти се опустат мускулите малку user posted image

Непосредна врска до пораките: 2193
12.8.2013 9:14:59   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

а ти Михаела се спремаш за одморот значи user posted image
Земи сега напи се еден шумливи магнезиум, да ти се опустат мускулите малку user posted image

Ahh jas vekje podolgo vreme se spremam ama nikako da oslabam,kolku pazam tolku povekje se cuvstvuvam kako balon,lelee neznam sto mi e..

Непосредна врска до пораките: 2194
12.8.2013 9:17:29   
Bethany
и јас тоа имам приметено кај мене, кога пазам, се се лепи, опусти се и не мисли, јади ко и до сега, знам дека внимаваш и ќе видиш дека повеќе ќе ослабнеш. Не знам како, ама ете психата чудо прави. Прв пат имам пробано пред некое време диета, кардиолошка, и ништо ни грамче не ослабнав, и кога ја баталив и само не вечерав тогаш видов резултати user posted image

Непосредна врска до пораките: 2195
12.8.2013 9:21:35   
Felly RR
Јас па си појадувам, мм беше трета смена па сабајле ми купил
user posted image
А кој е за нешто полесно, повелете!user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 2196
12.8.2013 9:22:11   
Mihaela 2010
Vo pravo si,od denes resiv deka nema da se zamaram so toa,i ke si teram bez da mislam,samo navecer ke gledam bar saat vreme da setkame,mi treba aktivnost i pesacenje

Непосредна врска до пораките: 2197
12.8.2013 9:37:46   
Bethany
е така де Михаела, не се замарај, и ќе видиш резултати, ако ништо барем ќе бидеш поопуштена и посреќна user posted image

А мене ми треба нешто сииилно, ќе си земам од бурекчето Фели user posted image

Непосредна врска до пораките: 2198
12.8.2013 10:09:12   
elenak
Dobro utro i od mene i drugar mi kafetouser posted image Sami sme si,mm tera nekoi raboti sabajlecki ,se znae kaj nego,sé se ostava za posleden moment.A mala otide kaj baba da mozam da se spakuvam na raat ama nesto me fatila mrza.Ajde imajte ubav den site i dobredojde na odmorasite,pa kje ve druzam jas pak pokasno.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 2199
12.8.2013 12:21:48   
topce
Ај да си прашам јас нешто user posted image
Оркестра бутикот што беше во центар требаше да го преселат во CityMall
има ли некој сознанија каде во CityMall се наоѓа. јас 2-3 пати одам ама нешто не успевам да го најдам.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2200
Страница:   <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  86 87 [88] 89 90   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Ime za moeto bebence
vanessa30

Bidejki uste ne go zanam polot, ama eve dve anketi so izbor na masko i zensko ime. Prvo zenski iminja

Simona (18%)

Sara (25%)

Viktorija (12%)

Violeta (2%)

Despina (9%)

Mihaela (34%)

Број на сите гласови: 160

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!