miana -> RE: Бутици за детска облека (22.9.2011 10:13:24)
|
Lele svekrvami lani kakva pelerina i sosi na kerkami - nemozam da vi opisam...Bas kako na crvenkapa..Go imame crtanot so crvenkapa na dvd i taka gledajki go svekrvami imase snit i zema i sosi pelerina..Materijal kako kaput ( neznam kako se vikase ) odvnatre so saten ..Crvena i preubava..Malce da zaladi i ke pocne da si ja nosi za vo gradinka [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ima da bide kako kukla..A vcera kolku ubavo farmerki sum i kupila od eden detski butik od kapistec,cefka,lastik - sivi..Kako sto e slabicka i visoka ,prava lepotica e ( ima 3 ipol god) farmerkite bea 750,mi gi dadoa za 550 zosto bea posledni..ne patam deteto da mi bide obleceno vo marka-ima mnogu ubavo destki butici sto ne se marka a imaat mnogu dobar kvalitet...Jas najcesto i kupuvam garderoba od dracevskite butici-em eftino,em kvalitetno ( peri nosi) Ne vikam deka ne sum dala pari za skapi parcinja oblema ,znam ako vidam nesto ubavo da ne zalam za parite- i te kako..Ama kog aima poreba od nesto ne odam pravo vo wenice ili nekoj takov snobovski butik vo koj sto kiriite se preskapi pa mora i cenite da bidat takvi..E obuvkite i se site marka ( moze gresam i znam deka gresam ) ama nekako sube mi e od pazarda kupam sandali ili nesto slicno..Do sega samo frodo,ciciban,polino i za patiki adidas, sega i nike..( i po 50 evra od par davame) duri i papucite za na plaza do lani ni bea od Peko...Ne sum finansiski zagrozena da ne mozam da dozvvolam i snobovski butici ama ednostavno - ne sakam ,bidejki imam nogu ubavo parcinja obleka...eve edna drugarka kupi farmerki i bluza od wenice ramstore ,prvo stavanje vo masina i se sobra bluzata i bese da im ja reklamira i nisto ,taka si padna vo voda...
|
|
|
|