Ema$ -> RE: Вештачко оплодување IV дел (30.1.2013 12:26:01)
|
Mili moi...moze ke zvucam kako govor na nekoj parlamentarec ili osvojuvac na titula [sm=smiley36.gif] , no najprvin bi sakala da Vi se zablagodaram na site za ogromnata podrska sto mi ja pruzivte , za pozitivnosta koja mi ja vlevavte...bez Vas nemase se da bide isto . Mi pomognavte mnogu i Vi se zablagodaruvam od se srce. Na sekoja od Vas posakuvam da si docekate da se raduvate na najubavoto , da si vidite [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] , a na onie koi veke uspeaa , im posakuvam uste ednas ubava , lesna i srekjna bremenost !!! Dragi moi RR , uste sum mnogu zbuneta....[sm=smiley1.gif]. I vtoriot test e POZITIVEN...ostanuva za rodendenot na 6-ti da vidime samo kako napreduvaat bebuskite [sm=jezicek.gif]. I da ne zaboravam ...nema taka lesno da se otkacite od mene , ke sledam se sto se slucuva na forumov. Ve sakam site i Ve guskammmmm. Ne zaboravajte deka polovina od uspehot e pozitivnosta i verbata vo uspehot [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|