Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
bebus 1 ајде само да расте Бета и да имаш најубави па да се радуваш на kapina мила честитки за ваучерот, нова надеж за и крај на твоите маки koki12 јас добив неколку дена откако го прекинав утрогестанот, па после 15 дена повторно добив. Мене ми рекоа дека тоа е нормално.. После тие два последователни во ист месец, си добивав нормално. Со оглед дека немало киретажа или слична процедура, матката (ендометриумот) си се чисти со самото добивање на мене од ГАК ми рекоа дека нема причина зошто да не почнеме и одма да се обидуваме за со природен начин. Телото е стимулирно и во следните неколку месеци има хормони кои што ги зголемуваат шансите за повеќе ј.клетки и можност за . И мене ми беше утеха и се уште ми е, дека штом еднаш бидна нема зошто повторно да не биде и следното да биде успешно со исход . Ви поскаувам многууу повеќе среќа и тебе и cacisk и уште следниот месец да ни се пофалите со „природно“ бебе
Babyhope fala ti mila na postov se nadevam deka ke uspeam ovie meseci i nema da moram da pominuvam povtorno niz ovoj kosmar.Cacisk jas denes prokrvariv dva dena otkoga ja prekinav terapijata,seuste ne mi e probiena kako sto treba. Kapina ti posakuvam uspeh i daj boze da si uspees od prva.
daj boze da uspeam od prva da ne se macam ponatamu 8 godini dosta bea tie makicki e sega vo bitola vo plodnost planiram da go napravam ivf dali se zakazuva tamu sto treba da napravam da odam so vaucerot prvo kaj maticniot ginekolog ili inaku sega vo vtornik ke treba da odam na kontrola za tiroidnata zlezda i da ispitam vitamin a i d i posle ke treba da pocnam so podgotovkite
Za vo Plodnost si zakazuvash pregled po telefon I ke odish so vaucherot shto ti go Dadoa od fondot. Dr tashe ke ti go pobara na pochetok samo da go vidi. A potoa za punkcijata ke Im go odnesish upatot od matichniot lekar. Prashaj si tamu shto te interesira ke ti kazat sestrite. Ti posakuvam uspeshno ivf.te pozdravuvam kapina
===================== 2013 година Ema$ nadezda Lina* cacim
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
da da daj boze sega ke treba da pocnam da se podgotvuvam posle rezultzatite od prolaktinot i tsh i od vitaminite a i d ke pocnam so podgotovka za ivf ke ispitam ovoj mesec sega i skrien seker samo neznam dali toa se ispituva sabajle ili kako ode toa
kapina eve I jas podgotvuvam dokumenti za invitro denes gi dobiv rezsulatite od tiroidnata zlezda ama go enmase dotorot da mi kaze sto misli za TSH 0.56 ?ako nekoj znae neka pise ..so sreka neka ni e I so ubavo da zaspocneme I zavrsime so po edno dve tri
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
trust namene veke mi odobri fondot go dobiv vaucerot vcera no edno nesto nemozam da se iznacudam na denot koga komisijatsega gi razgleduvala dokumentite pred sedum godini pocina tatko mi se cudam i nemozam da se iznacudam gospod e golem
skopjance Многу рано што се случи?Навистина ми е жал
Здраво девојки, еве ме и мене после мала пауза. Честитки до новите трудници , да си имаат лесна бременост, за сите кои сакаме да си ги видиме само позитивно и се ќе си биде во свое време После неуспешната инсиминација се решивме на IVF, овај месец на трет ден испитав хормони, LH беше малку повисок, д-р ми препиша микрогинон и еве веќе 7 дена ги пијам, после 21 ден треба на контрола па да видиме дали ќе се почнува со процедурата за IVF, односно со стимулација. Дали некој има искуство со апчината за контрацепција микрогинон пред ИВФ?