Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
15.02. -cacisk-почеток со терапија 19.02. -skopjance -почеток со терапија mimiiiiiiiiiiiii -почеток со терапија 13.03. -Kolachence -почеток со терапија ==========================
===================== 2013 година Ema$ nadezda Lina* koki12
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
devojki mnogu sum srekna, sobrav hrabrost i napraviv test i pokaza samo sto vtorata e bleda,neznam dali da se raduvam ili ne, sega treba da cekam do ponedelnik da proveram preku krv,taka mi rece d-r a denes mi e 13den od ET.. .a da simtomite za dobivanje se uste gi imam, moze li da e greska rezultatot na testot... cacisk ajde pravi test zaedno da se raduvame... skopjance sega uzivaj vo tvoite 2nedeli i daj boze da si gi vidis mimiiii so sreka utre na transverot.....na site vi pustam
Cacim bravo za tebe znaev deka ke uspeeme site.Da si imas lesna i ubava bremenost. Cacisk ajde te cekame i tebe da se raduvame site zaedno. Jas vcera pravev bhcg izleze 28 i toa malku me zagrizuva,ma da lekarkata mi kaza deka e rano mi bese 12 den od transverot treba da go povtoram pak vo ponedelnik.Lina ako ne se lazam i kaj tebe bese vakva situacija,te molam kazimi na koj den potoa go povtori testot i kolku ti izleze.
Cacim bravo za tebe znaev deka ke uspeeme site.Da si imas lesna i ubava bremenost. Cacisk ajde te cekame i tebe da se raduvame site zaedno. Jas vcera pravev bhcg izleze 28 i toa malku me zagrizuva,ma da lekarkata mi kaza deka e rano mi bese 12 den od transverot treba da go povtoram pak vo ponedelnik.Lina ako ne se lazam i kaj tebe bese vakva situacija,te molam kazimi na koj den potoa go povtori testot i kolku ti izleze.
мила јас мислам дека не е толку битно колкава е вредноста на Бета, колку што е поважно да се дуплира со секој нов ден... Сега најважно е дека бебушко е во тебе, опушти се , уживај и не го нервирај за џабе
мила јас мислам дека не е толку битно колкава е вредноста на Бета, колку што е поважно да се дуплира со секој нов ден... Сега најважно е дека бебушко е во тебе, опушти се , уживај и не го нервирај за џабе
Jas kupiv test no mi e strav da go napravam Da, kaj mene bese otprilika tolku betata, no po 2 dena ne mi se duplirase i izleze deka e hemiska bremenost, no kaj tebe ne e taka se ke bide vo red. Mene mi e 12 den od ET se plasaaam da ne bide negativen eve go vo racete go imam, a seuste ne sum otisla vo WC Da pocekam do utre ili ne???
devojki mnogu sum srekna, sobrav hrabrost i napraviv test i pokaza samo sto vtorata e bleda,neznam dali da se raduvam ili ne, sega treba da cekam do ponedelnik da proveram preku krv,taka mi rece d-r a denes mi e 13den od ET.. .a da simtomite za dobivanje se uste gi imam, moze li da e greska rezultatot na testot... cacisk ajde pravi test zaedno da se raduvame... skopjance sega uzivaj vo tvoite 2nedeli i daj boze da si gi vidis mimiiii so sreka utre na transverot.....na site vi pustam Za pola sat ce go napravam testot, sega staviv od Utrogestanot i da ne stanuvam da ne mi istece, uste malku da polezam i odam pravec WC. Konecen rezultat za 30 min
Cacim a kolku e bleda 2 linija? Lele glupavo prasanje Dali e mnooogu bleda ili pakse poznava. Sakam da znam bidejki eden den posle tebe sum pa da ne vidam nikakva bleda 2 linija Za 30 min ce imam konecen rezultat da plezam uste malku bidejki imam utrogestan staveno, pa da ne mi istece celiot
< Поракaта ја уредил cacisk -- 15.3.2013 9:28:30 >
Cacisk i kaj mene bese bleda linijata no i vo testot pisuvase deka ne mora da se dvete linii isti.Kaj nas e mnogu rano pa zatoa nemoze da e linijata mnogu jasna.Bitno e da ja ima.Ti stom si so testot vo race nema da izdrzis taka do utre, ne go ispustaj od raka samo hrabro i te sekame za kratko vreme i ti da ne izraduvas.Mene vcera mi bese 12 den pa mi pokaza.So sreka i cekame ubavi vesti i od tebe.
Devojki mi izleze negativen nema nikakva 2 linija 12 den ne veruvam deka e tolku rano, Lelee me oblea edna ladna pot, mislev ce kolabiram MM e na rab. me ceka da mu se javam da mu kazam kako izleze testot, sto li da mu kazam, on poveke zagrizen od mene e Ce pocekam do Ponedelnik 15 den ce mi bide ama mislam deka si go znam krajot.
cacisk, jas mislam da ne se otkazuvas! ne mora da znaci nisto negativniot test! mozebi podocna se implantiralo embrionceto, mozebi ne e dovolno visoka betata za testot da ja registrira... nema predavanje!pocekaj do testot preku krv! toa ti e najsigurno!
cacim, cestitam na mila!
Koki12 ne se grizi, ke vidis deka ke se duplira! Ke bide se vo red! Misli pozitivno!
cacisk не очајувај прерано мила... провери во понеделник пак... имплантацијата кај секој не е на ист ден, ајде само храбро.. ние сме со тебе каков и да биде резултатот
Cacisk mila ne se rastazuvaj znaes deka site testovi ne okazuvaat bremenost tolku rano probaj utre so prvata urina taa e najkoncetrirana.Seuste e rano da se predades.Ajde smiren do ponedelnik za nikoja od nas seuste ne se znae nisto.
Cacisk ne se predavaj pocekaj uste nekoj den pa preku krv toa e najsigrno i na testot pisuva deka ne se 100% sigurni. Ti prodolzi so terapijata i ponedelnik pat test.
devojki fala vi na site na podrskata.... cacisk rano e za otkazuvanje,probaj utre pak, zdravje vo ponedelnik ke pravime test preku krv,pa ke vidime sto ke pokaze... daj boze site da se raduvame so
skopjanche jas iskreno ne sum zapoznata nikogash na moite 3 ivf ne mi ja ponudile...megjutoa sigurna sum deka moze samo da ti pomogne...te pozdravuvam i imaj si opushteni 2 nedeli i da si gi vidish mimiiiiiii imaj uspeshen transfer i samo opushteno....mene toa mi e najubaviot del ( ako taka moze da se kaze ) od celata procedura te gushkam
cacim CRTKA SI E CRTKA nema beganje ti chestitam i uzivaj si vo cacisk....ima golema verojatnost da e rano...rano e za ochajuvanje....i nema da kazam deka mi e mnogu zal....bidejki ima golema verojatnost testot da pokaze ponedelnik...tuka nema pravilo...kaj nekoi betahcg se kachuva postepeno....a kaj nekoi e nisko nisko i potoa vednash ripnuva na gore....ajde navivam za tebe
anonimen isto i jas primav pregnil od 10000.ne se sekiraj i zaboraviv da kazam deka testot go pravev navecer,taka da mozes veke da go napravis i prijatelkata go pravese na 11den od et i kaj nea pokaza bleda rozeva crta.so sreka
cacisk во понеделник преку крв најубаво,сепак тоа е домашен тест и можно е да не покаже и рано е за тест некаде порано некаде покасно се детектира бетата
cacim
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
cestitki za KOKI CACIM A I CACIK ne se znae se uste ima vrema golemi cestitki za vas ,inaku jas provr=erif ovoj mesec posle neuspesno ivf nemaf ovulacija pa ke vidime naredna prilika a od toa buruckanjeto so sonda vaginalno dobif i cistit sega se lecam od toa so citera golem poz do site
Jas vcera pravev bhcg izleze 28 i toa malku me zagrizuva,ma da lekarkata mi kaza deka e rano mi bese 12 den od transverot treba da go povtoram pak vo ponedelnik.Lina ako ne se lazam i kaj tebe bese vakva situacija,te molam kazimi na koj den potoa go povtori testot i kolku ti izleze.
Milicka bez gajle,ne e bitno kolke betata,bitno da se duplira pravilno.Jas eve ke ti pisam edna mala semicka kako odese kaj mene kolku da imas za sporedba Transfer 08.02. test 17.02 pozitiven ama jas ne ja vidov vtorata crta,otkako se iznaplakav se pojavi betahcg 18.02. 30.8 doktorot mi rece deka e premnogu rano
betahcg 22.02 101 komentar-dobro e
betahcg28.02 513 komentar rano e za eho
betahcg 08.03 >5000 komentar odlicno i nema poveke potreba od ova ispituvanje,pregled na eho i op ete go
Se nadevam ti pomognav i samo da dodadam uste edno malo pojasnuvanje,kaj mene se odi na pocetok zabaveno pa potoa naednas izbuvnuva,taka bese i so E2,taka bese i so folikulite,nigde gi nema i posle hiperstimulacija pa taka izleze i so betata. Bez gajle se ke bide
Cacisk ne se razocaruvaj pred vreme,koga ke dostigne betata okolu 30 tek togas testovite pokazuvaat pozitiven,znaci kaj tebe mozebi ne e dojdena taa visina.Mene na 14 den od transfer mi pokaza 101 a skoro kaj site citam mu bila 200-300,znaci kaj niv na 12 dena bila 100 i zatoa testot bil pozitiven.Ne se nerviraj pocekaj uste den-dva.Obavezno napravigo so prva mokraca i vecerta izbegnuvaj da pisaj mnogu tecnosti za koncentracijata da bide pogolema. Eve za sreka bubamarcina
Lina kazi mi dali ti imase nekoi simptomi ili nekoe cuvstvo 2 nedeli dodeka cekase na napravis test? Jas voopsto nemam nikakvo ni cuvstvo ni simptomi. Kako da e obicen den. Ni gradite me bolat, ni jajnicite me peckaat ili slicno, ni stomakot da mi e naduen ama voopsto NISTO. Kako obicen den vo mesecot.Nekako ja gubam seta nadeez. Please ako mozes da mi odgovoris. Pozz
Milicka nemav bas nekoj simptomi,duri i custvuvav deka ne e fateno,cak i na mm mu velev deka teska rabota da e uspesno.Imam pisuvano kavi raboti mi se iznaslucija i si velev deka posle seto toa tesko deka ke se ima fateno.Si gi sporeduvav simptomite sum toa koga ostanav bremena ama nemase sporedba,kako nekoja luda si gi dopirav gradite da proveram dali me bolat ama nisto....Zatoa ti velam,ne si baraj simptomi....opustise i utre povtori go testot znam deka ova ti treba vo momentov