RE: Вештачко оплодување IV дел (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Проблеми со забременување

Порака

babyhope -> RE: Вештачко оплодување IV дел (20.3.2013 21:28:53)

bebus 1[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ајде само да расте Бета и да имаш најубави [sm=9nebesa.gif] па да се радуваш на [sm=duda.gif][sm=duda.gif]
kapina мила честитки за ваучерот, нова надеж за [sm=duda.gif][sm=duda.gif] и крај на твоите маки [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
koki12 јас добив неколку дена откако го прекинав утрогестанот, па после 15 дена повторно добив. Мене ми рекоа дека тоа е нормално.. После тие два последователни во ист месец, си добивав нормално. Со оглед дека немало киретажа или слична процедура, матката (ендометриумот) си се чисти со самото добивање на [sm=hudicek1.gif] мене од ГАК ми рекоа дека нема причина зошто да не почнеме и одма да се обидуваме за [sm=duda.gif] со природен начин. Телото е стимулирно и во следните неколку месеци има хормони кои што ги зголемуваат шансите за повеќе ј.клетки и можност за [sm=duda.gif]. И мене ми беше утеха и се уште ми е, дека штом еднаш бидна нема зошто повторно да не биде и следното да биде успешно со исход[sm=duda.gif][sm=duda.gif]. Ви поскаувам многууу повеќе среќа и тебе и cacisk и уште следниот месец да ни се пофалите со „природно“ бебе [sm=smiley36.gif]

koki12 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (20.3.2013 21:37:18)

Babyhope fala ti mila na postov se nadevam deka ke uspeam ovie meseci i nema da moram da pominuvam povtorno niz ovoj kosmar.Cacisk jas denes prokrvariv dva dena otkoga ja prekinav terapijata,seuste ne mi e probiena kako sto treba.
Kapina ti posakuvam uspeh i daj boze da si uspees od prva.

kapina -> RE: Вештачко оплодување IV дел (20.3.2013 22:46:47)

daj boze da uspeam od prva da ne se macam ponatamu 8 godini dosta bea tie makicki e sega vo bitola vo plodnost planiram da go napravam ivf dali se zakazuva tamu sto treba da napravam da odam so vaucerot prvo kaj maticniot ginekolog ili inaku sega vo vtornik ke treba da odam na kontrola za tiroidnata zlezda i da ispitam vitamin a i d i posle ke treba da pocnam so podgotovkite

bubble -> RE: Вештачко оплодување IV дел (21.3.2013 7:59:47)

Za vo Plodnost si zakazuvash pregled po telefon I ke odish so vaucherot shto ti go Dadoa od fondot. Dr tashe ke ti go pobara na pochetok samo da go vidi. A potoa za punkcijata ke Im go odnesish upatot od matichniot lekar. Prashaj si tamu shto te interesira ke ti kazat sestrite. Ti posakuvam uspeshno ivf.te pozdravuvam kapina

bubble -> RE: Вештачко оплодување IV дел (21.3.2013 8:04:27)

Ke zaboravev[sm=smiley1.gif] bebush 1 ti chestitam od srce...imaj prekrasna I lesna bremenost [sm=bravo.gif]

Didi80 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (21.3.2013 12:17:59)

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebus1

Devojki sakam daj spodelam mojata radost so vas denes mie 11 den po transve napraviv test i mi pokaza [sm=rozacrtici.gif] mnogu sum srecna[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

bebus 1 cestito i od mene ti posakuvam mnoooogu visoka beta i bas mi e milo sto na spisokot se mnozat trudnici so ivf .Supeeeeer [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Melanija RR -> RE: Вештачко оплодување IV дел (21.3.2013 12:52:40)

bebus1 чекаме потврда [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

*******2013*******

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] АКТУЕЛНО [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

19.02. -skopjance -почеток со терапија
mimiiiiiiiiiiiii -почеток со терапија
13.03. -Kolachence -почеток со терапија

==========================

11.03-skopjance-пункција
12.03. -mimiiiiiiiiiiiii -пункција

14.03. -skopjance -ЕТ
15.03. -mimiiiiiiiiiiiii -ЕТ

[sm=nosecka.gif]ИСЧЕКУВАЛКИ[sm=nosecka.gif]

25.03. -bebus1 -тест
28.03. -skopjance -тест
29.03. -mimiiiiiiiiiiiii -тест

[sm=smiley31.gif]ПРЕГРАТКИ [sm=smiley31.gif]

Nivea [sm=smiley31.gif] firenca didi [sm=smiley31.gif] Adelle [sm=smiley31.gif] gina [sm=smiley31.gif] milasteve [sm=smiley31.gif] @bebe [sm=smiley31.gif] mesecina83 [sm=smiley31.gif] Bogdancanka RR [sm=smiley31.gif]bubble[sm=smiley31.gif]koki12[sm=smiley31.gif]cacisk [sm=smiley31.gif]

=====================
2013 година
Ema$[sm=9nebesa.gif]nadezda [sm=9nebesa.gif]Lina*[sm=9nebesa.gif]cacim[sm=9nebesa.gif]

@bebe -> RE: Вештачко оплодување IV дел (21.3.2013 18:55:56)

kapina, kolku radosna vest, cestitki navistina e ova za raduvanje [sm=sloncek.gif] a posle ova da ti cestitame za [sm=rozacrtici.gif]

kapina -> RE: Вештачко оплодување IV дел (21.3.2013 19:27:35)

da da daj boze sega ke treba da pocnam da se podgotvuvam posle rezultzatite od prolaktinot i tsh i od vitaminite a i d ke pocnam so podgotovka za ivf ke ispitam ovoj mesec sega i skrien seker samo neznam dali toa se ispituva sabajle ili kako ode toa

trust -> RE: Вештачко оплодување IV дел (21.3.2013 19:49:34)

kapina eve I jas podgotvuvam dokumenti za invitro denes gi dobiv rezsulatite od tiroidnata zlezda ama go enmase dotorot da mi kaze sto misli za TSH 0.56 ?ako nekoj znae neka pise ..so sreka neka ni e I so ubavo da zaspocneme I zavrsime so po edno dve tri [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Melanija RR -> RE: Вештачко оплодување IV дел (21.3.2013 20:58:18)

Kapina тема за скриен шеќер има ТУКА

kapina -> RE: Вештачко оплодување IV дел (21.3.2013 21:39:42)

trust namene veke mi odobri fondot go dobiv vaucerot vcera no edno nesto nemozam da se iznacudam na denot koga komisijatsega gi razgleduvala dokumentite pred sedum godini pocina tatko mi se cudam i nemozam da se iznacudam gospod e golem

gina -> RE: Вештачко оплодување IV дел (23.3.2013 0:19:40)

bebus cestitki imaj ubava i lesna bremenost[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Kapina [sm=bravo.gif] ajde mila so sreka i od prvo da se fati[sm=duda.gif]

skopjance -> RE: Вештачко оплодување IV дел (24.3.2013 15:41:06)

[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] moeto e do tuka
Melanija brisi mi e od site spisoci

trust -> RE: Вештачко оплодување IV дел (24.3.2013 16:19:24)

zal mi e skopjance[sm=smiley19.gif] nema zbor sto moze da te utesi samo bidi hrabra I so gospod napred eden den sve ke si dojde na svoe mesto

Melanija RR -> RE: Вештачко оплодување IV дел (24.3.2013 16:20:05)

skopjance [sm=zmeden.gif][sm=smiley31.gif]
Многу рано што се случи?Навистина ми е жал [sm=smiley13.gif]

gina -> RE: Вештачко оплодување IV дел (25.3.2013 0:00:48)

skopjance mnogu mi e zal[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

cacim -> RE: Вештачко оплодување IV дел (25.3.2013 9:37:11)

skopjance bas mi e zal, bidi silna i prodolzi ponatamu.....

bebus1 ajde denes cekame visoka beta.....

babyhope -> RE: Вештачко оплодување IV дел (25.3.2013 10:29:17)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

skopjance [sm=zmeden.gif][sm=smiley31.gif]
Многу рано што се случи?

Навистина мила, како се случи ова, премногу рано е за тест или дојде [sm=hudicek1.gif]? Ние сме со тебе, нема откажување [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Maic. -> RE: Вештачко оплодување IV дел (25.3.2013 14:39:56)

Здраво девојки, еве ме и мене после мала пауза. Честитки до новите трудници [sm=bravo.gif], да си имаат лесна бременост, за сите кои сакаме да си ги видиме [sm=rozacrtici.gif] само позитивно и се ќе си биде во свое време [sm=smiley1.gif]
После неуспешната инсиминација се решивме на IVF, овај месец на трет ден испитав хормони, LH беше малку повисок, д-р ми препиша микрогинон и еве веќе 7 дена ги пијам, после 21 ден треба на контрола па да видиме дали ќе се почнува со процедурата за IVF, односно со стимулација.
Дали некој има искуство со апчината за контрацепција микрогинон пред ИВФ?

bebus1 -> RE: Вештачко оплодување IV дел (25.3.2013 15:04:39)

Zdravo na site..
Denes sum presrecna se potvrdi mojata bremenost.[sm=nosecka.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
HCG 4137,4 mi napravia i eho i dvete se fatile [sm=duda.gif][sm=duda.gif]
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Maic. -> RE: Вештачко оплодување IV дел (25.3.2013 15:09:17)

Честитки bebus1 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] имај си лесна и убава бременост [sm=sloncek.gif]

мило мие кога читам вакви убави работи[sm=sloncek.gif]

zzaa -> RE: Вештачко оплодување IV дел (25.3.2013 15:11:37)

cestitki bebus1 imaj lesna bremenost[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

cacim -> RE: Вештачко оплодување IV дел (25.3.2013 15:12:10)

bebus1 bas mi e milo,kakva prekrasna vest, so sreka i uzivaj vo tvojata bremenost[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

ummu ema -> RE: Вештачко оплодување IV дел (25.3.2013 15:14:04)

cestitki do tebe bebus1 imaj lesta i ubava bremenost  pozzz  do ssite

Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>