Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
moite rezultati od prolaktinot i vitamin d i tsh i t4 bea vo red i sega po veligden pocnuvam so posta pkata za ivf nego nesto ne mi e jasno kolku vreme bevte na boleduvanje koga pravevte ivf lina bas mi e zal duso za tebe i zatebe caciski koki no so gospod napred ke bide se kako sto treba da bide
drugo sto mi kaza endokrinologot da drzam dieta mi dade edna da oslabam malku bidejki so stimulaciite sekako ke kacam nekoe kilce kolku e tocno toa
jas koristev odmor...2 nedeli...eden den pred punkcijata i se do testot...no ne znachi toa deka celo vreme lezev...onaka da go eliminiram stresot i naporot od rabotata. a inache za kilaza i jas mnogu nakachiv.i ovoj pat sum sigurna deka e od hormonskata terapija...bidejki isto jadev.duri povekje vnimavav od predhodno. taka da ako imash nekoj sovet kazi kako da se simni nekoe kilce, oti vaka nikade nema da stignam :)))) pozdr
Odlicna brojka kolachence,dajboze sega site da se oplodat!!!
Bubble za kilazata jas uste ovaj mesec ke odmaram i potoa odam na vezbanje.Planiram do septemvri da se napravam manekenka.Taman i seta negativna energija da ja potrosam nekade
kolachence super daj boze site da ti se oplodat. Kapina jas na boleduvanje pocnav od denot na transverot se do vtoriot test vkupno 15 dena.I ne bev na rabota na denot na punkcijata.Ako ti e uspesno IVf zakonski ti sleduvaat tri meseci. Terapijata i mene loso mi vlijaese od koga pocnav so nea osetiv kako pocnuvam da se duvam a mi trebaa dobri dve nedeli da pominat otposle za da gi zakopcam farmerkite . Jas veke so meseci za dorucek jadam samo musli i jabolki,rucek normalen a gledam kolku mozam da ja izbegnam vecerata ili ako nemozam gledam da e toa nekoja salata.Sega pocnav da vezbam na orbitrek i mislam deka veke gi gledam rezultatite a fala bogu napnatosta i nervozata od se sto mi se sluci a i od hormonite ja nemam veke.Pozdrav!
Bravooooo kolachence cekame ubavi vesti. Devojki utre odam na kontrola vtora. Da vidime dali leviot jajnik e razbuden, kako da go osekam ajde utre ke doznaeme. A kazete mi dali ima vrska toa od koja strana ke te bockaat? Jas na pr se bockam od desna strana a leviot trba da se probudi. Kazete ako nesto znaete poveke. Ve guskam i sum so site vas.
Bravooooo kolachence cekame ubavi vesti. Devojki utre odam na kontrola vtora. Da vidime dali leviot jajnik e razbuden, kako da go osekam ajde utre ke doznaeme. A kazete mi dali ima vrska toa od koja strana ke te bockaat? Jas na pr se bockam od desna strana a leviot trba da se probudi. Kazete ako nesto znaete poveke. Ve guskam i sum so site vas.
nema vrska od koja strana se bockash so koj jajnik e razbuden ili ne najchesto se menuvaat stranite samo od prichina da ne te boli mestoto kade shto se bockash...a ne zaradi jajnicite...ti posakuvam mnogu srekja istoto i go posakuvam i na kolachence
Kolacence so sreka super brojka i da da dade gospod site da stanat uste poubavi embrioncinja. pa te cekame so golema beta
Lina mnogu mi e zal za tebe ne znam sto e poloso negativen rezultat ili da se raduvas i posle nekolku nedeli tras kao grom od vedro nebo seta sreka i radost ti paga vo voda koga najocekuvanata radost ke ti zemat od race. Samo ti si znaes kao ti e ali ima i nesto dobro vo se barem ostana bremena a toa e dobar znak.Sega malku odmor i so novi sili do
devojki imav problem so net..a sega sum tuka.. bev na pregled i na eho ,go vidovme bebusot i imase srceva akcija, mnogu ubavo custvo, site da si docekate..... kolacence odlicna brojka, site da se oplodat i so sreka na transferot..koga ke bide? lina sto se sluci, kako se desi? bas mi e zal... no sto e tuka e , nie sme so tebe, bidi hrabra i prodolzi pontamu.. na site drugi vi posakuvam uspeh vo postapkata.pozdrav
Cacim ti posakuvam da uzivas vo bremenosta Bravo!!!! Kolacenche tebe ti posakuvam uspesen transfer I se da ti e lesno I da ne izraduvas. Jas bev na kontrola I devojki leviov jajnik ne se budi za ziva glava. Ama ke rabotime samo so desniot,toj vetuva. Ke primam uste dva dena fostimon. Vo vtornik sabajle imam punkcija. Tolku sum opustena edvaj cekam da dojde. Jupiiiiii mng sum radosna!!!! Ve guskam site imajte ubav vikend.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
===================== 2013 година Ema$ nadezda cacim bebus1
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 7.4.2013 20:02:24 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Super kolachence ajde so lesno Jas vecerva ja primam stop inekcijata I vo vtornik e punkcijata. Ti ja posakuvam celata sreka samo napred I da se raduvame zaedno so tebe. Te guskam