|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување IV дел
24.9.2013 16:39:58   
marijana81
Devojki, da dade gospod site da placete kako sto placev jas sabajle. Ne vidov dve crti - nemav hrabrost , zatoa go vidov hcg- nad 3000 i taka za dve nedeli sme na prvo eho.

(Одговор на членот Lina*)
Непосредна врска до пораките: 1851
24.9.2013 16:46:21   
kapina
Cestito marijana

(Одговор на членот marijana81)
Непосредна врска до пораките: 1852
24.9.2013 19:53:26   
latica

ИЗВОРНА ПОРАКА: marijana81

Devojki, da dade gospod site da placete kako sto placev jas sabajle. Ne vidov dve crti - nemav hrabrost , zatoa go vidov hcg- nad 3000 i taka za dve nedeli sme na prvo eho.

Честитки Маријана81, со лесно нека е. Чувај се :)

Непосредна врска до пораките: 1853
24.9.2013 20:12:49   
Maria
Честитки Маријана.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот latica)
Непосредна врска до пораките: 1854
24.9.2013 20:23:15   
Felly RR
Колку убави вести за еден ден!!! Честитки маријана81!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Maria)
Непосредна врска до пораките: 1855
24.9.2013 20:38:31   
gina
marijana cestitki user posted image user posted image user posted image imaj ubava i lesna bremenost

babyhope mila so lesno da pomine bockanjeto i sto pobrzoo da gi vidisuser posted image jas momentalno odmaram posle 5 neuspesni ivf sega pravam pauza i sama neznam do koga poslednoto mi bese vo dekemvri poveke nemam sila da prodolzam psihicki sum mnogu iscrpena i neznam vise kade da odam gi iskoristiv pravata od fond i neznam vise sto ponatakauser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1856
24.9.2013 20:42:51   
LoveableMe RR
Леле колку убави вести читам, честитки Маријана се најубаво, имај лесна бременост. Би те замолила да го споделиш своето искуство во делот на кој доктор за ИВФ и која болница на овој линк. Поззuser posted image user posted image

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 1857
24.9.2013 20:45:20   
Палешка РР
Cestitki Marijana81, vtora trudnica denes!
Neka se mnozat user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1858
24.9.2013 21:39:24   
Melanija RR
marijana81user posted image user posted image user posted image имај убава и лесна бременост ,уживај максимално во секој ден

babyhopeuser posted image

*******2013*******

user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНОuser posted image user posted image user posted image
08.09. bube10 -почеток со терапија
13.09. -Tajci_pp -почеток со терапија
20.09. -babyhope -почеток со терапија
22.09. -kate18 -почеток со терапија
14.10. -latica -почеток со терапија

=========================

16.09. -cacisk =ЕТ
29.09. - Tajci_pp =пункција

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image
30.09. -cacisk =ТЕСТ

ПОДДРШКА
user posted image

Kolachence , firenca didi , Adelle, gina , milasteve , mesecina83 , Bogdancanka RR , bubble , koki12, cacisk , skopjance, mimiiiiiiiiiiiii , Lina* , cacim , taci14 , Herco , trust, kapina , Didi80

=====================
2013 година
Ema$user posted image nadezdauser posted image bebus1user posted image beblak user posted image menadauser posted image belliuser posted image marijana81user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.9.2013 18:15:44 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1859
24.9.2013 22:28:05   
latica
Да се множат само добри вести. Јас почнувам од 14.10 ми го дадоа супрефактот и така со Господ напред почнуваме . Во животот се ни се врти околу бројот 14, верувам дека не е ништо случајно.................................. Подршка до сите нас, со среќа на сите кои се во прцесот и најмногу палци стискам за сите кои се по трансфер. Само ПОЗИТИВНИ ВЕСТИ чекаме :) .

кисссссссссссссссссссссuser posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1860
24.9.2013 22:41:40   
bube10

ИЗВОРНА ПОРАКА: marijana81

CESTITKI Marijana81 mnogu me izraduva so prekrasnata vest. Daj boze kako sto rece i nie da si placeme od radost. Imaj si ubava i lesna bremenost. user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1861
24.9.2013 22:50:12   
kate18
Cestitki marijana81, neka ti e so lesno,da uzivas vo bremenosta user posted image

(Одговор на членот bube10)
Непосредна врска до пораките: 1862
25.9.2013 8:34:58   
trust
Cestitki od sve srce Marijana user posted image

(Одговор на членот kate18)
Непосредна врска до пораките: 1863
25.9.2013 8:44:46   
babyhope
user posted image user posted image user posted image Marijana 81user posted image user posted image user posted image баш ме израдува оваа вест вака сабајлечки... честитки ајде сега уживкај си, и да имаш најубави школски user posted image
се надевам дека на сите ќе ни се посреќи оваа есен... следна е cacisk колку што можам да видам од списокот така? ајде пуштаме user posted image user posted image user posted image за user posted image user posted image

(Одговор на членот trust)
Непосредна врска до пораките: 1864
25.9.2013 10:01:47   
cacisk
Cestitki Marijana81user posted image user posted image

Devojki mene mi e 10 den od ET no jas nemam nikakvi simptomi za bremenenost user posted image
Vaka bese i prviot pat i bese neuspesno user posted image Nitu gradi me bolat, nitu imam nekoi peckanja vo jajnicite, apsolutno nisto.
Kapina kazi mi ti koga ostana bremena so IVF imase nekoi simptomi?

Leleee ako bide pak neuspesno user posted image user posted image
Vo Ponedelnik treba da ispitam beta, pa ce vidime.

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 1865
25.9.2013 10:07:12   
kapina
Da stomakot me bolese I gradite mi bea zgolemeni

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 1866
25.9.2013 10:40:57   
cacisk

ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina

Da stomakot me bolese I gradite mi bea zgolemeni

A od koj den pocna da gi cuvstvuvas tie simptomi? Od pocetok ili pri kraj?

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1867
25.9.2013 10:50:33   
trust
dragi rr denes procitav edna informacija deka so sekoe naredno invitro se trosat rezervite na jajnicite a so toa I se namaluvaat sansite za poveke kvalitetni jajce kletk I sansite za uspeh. Jas so prvoto neuspesno invitro imav mal broj na jk pa eve se spremam za vtoro pa m interesira dali e ova tocno deka ni se namaluvaat rezervite? mnogu se razocarav zaso ja I onaka imam mala ovarijalna rezervauser posted image

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 1868
25.9.2013 10:53:17   
Hopeful RR
Marijana81, јееееееее!!!!! user posted image Честитки, имај најубава и најлесна бременост!!! user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1869
25.9.2013 13:52:36   
babyhope
@cacisk мила немој да се замараш за симптоми, има многу трудници кои немаат никакви симптоми или пак симптоми кои многу наликуваат на добивање па се паницат околу тоа. Опуштено само, ако е речено ќе биде, мора да веруваш во тоа и само позитивно да размислуваш додека да го направиш тестот. Она што јас го приметив а може да прочиташ и во стари постови мои и на капина е дека она што она го имаше како симптом- подуваност во стомакот- го имав и јас. и нејзината бременост беше биохемиска исто како и мојата. така што немој да се замараш и да си уживаш само до датумот за user posted image user posted image
@trust секоја жена има опеределн број на ј.клетки кои низ циклусите се трошат. И да др. викаат дека тоа се клетки кои не се создаваат туку само се трошат од резервите, но нас не ни требаат милиони нели- што и да се истрошат 20- тина при ИНФ, дај боже да се фатат user posted image user posted image па после што било... без гајле дека се трошат, мораме да ја добиеме оваа борба за бебушки user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Hopeful RR)
Непосредна врска до пораките: 1870
25.9.2013 14:37:54   
Bethany
Честитки Маријана81 user posted image
Да имаш прекрасна и лесна бременост, со здраво и живо бебуле (едно или повеќе :))
Да уживаш во секој миг user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 1871
25.9.2013 15:00:30   
Melanija RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: trust

dragi rr denes procitav edna informacija deka so sekoe naredno invitro se trosat rezervite na jajnicite a so toa I se namaluvaat sansite za poveke kvalitetni jajce kletk I sansite za uspeh. Jas so prvoto neuspesno invitro imav mal broj na jk pa eve se spremam za vtoro pa m interesira dali e ova tocno deka ni se namaluvaat rezervite? mnogu se razocarav zaso ja I onaka imam mala ovarijalna rezervauser posted image

Тоа може да се дознае со испитување на Анти-милеров хормон - AMХ темата е ТУКА/Ако е помал бројот незначи дека не се квалитетни,а имаш едно ифв па верувам дека е ок

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1872
26.9.2013 0:08:28   
kapina
Cacisk ne se sekavam bas od kojden pocnaa bolkite no mislam Od peti no ke ti kazam edno sekoja bremenost e razlicna. Ne baraj simptomi ne se opteretuvaj so Toa sakav da ve prasam Za dhea dali nekoja od vas ima koristeno. Citam oti bila dobaR za jajcekletkite namene pred invitroto da go pocnam da go pravam bese niska no endokrinologot ne mi dade nisto da pijam a sega na treti semptemvri bese vo red I ako ja ima nekoja od vas koristenzao kolku pari jaima kupuvano I od kade

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1873
26.9.2013 9:41:24   
kate18
Devojki ve molam ako moze nekoj da mi kaze dali cuvctvuvavte bolki vo jajnici za vreme na terapijja so Superfakt?

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1874
26.9.2013 14:49:22   
menada
Cestitki i od mene marijana81 da si imas lesna bremenost!
Cacisk i jas nemav nekoi simtomi osven sto gradite me bolea i mi be kako balon ama seto toa se dolzi na hormonite koi gi primivme i na terapijata kaj mene vo slucajot cikloproginovata taka da ne se optovaruvaj so toa ti stegam palci da si gi vidis posakuvaniteuser posted image

(Одговор на членот kate18)
Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.