miana -> RE: Емоции во бременоста (6.10.2011 13:45:47)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: kremco ИЗВОРНА ПОРАКА: Mrs.Tinka Zdravo na site. Jas da vi kazam go doprev dnoto so emociive moi i veke ne se izdrzuvase. Mu se javiv na mm na rabota i tolku urlav sto covekot ostavi se i dojde doma. Tolku mnogu mi bese tesko :(((. Koga dojde doma mm, prvo sto mi rece e deka mnogu mu e krivo sto sum nesrekna i deka bi mi pomognal megjutoa ne znae kako. Potoa razgovaravme za se sto me maci, i resivme se, edno,po edno. Ne deka sega situacijata e nesto mnogu po razlicna ama jas se cuvstvuvam po srekna. Inaku mm mi rece deka ne trebalo tolku da kvicam, trebalo da mu go kazam istovo porano. I toj ne znael sto da mi pravi zatoa sto i jas ne sum istata osoba sto toj ja poznava, me smenila bremenosta. Mi se izvini sto me zapostavil. dusicka bas mi e slatko ova gore napisanovo,te razbiram sosema sum imala situacii takvi,milo mi e sto ti olesnalo.. Mene mnogu me nervira se i sesto edna vecer tolku mu se nafrliv na maz mi covekov pocna da se smee na se sto kje kazam a jas pa ne mozam da prestanam da se karam se spremivme i izlegovme,veli malku da se smiris i se smeskase celo vreme veli ti treba olesnuvanje kje te pomine duri i sin mi edno vreme zavika "mamo zavlsi! tato pusti muzika" [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] lele a dete 2ipol god posle koga fativ da se smeam i cela vecer mi bese smesna mojata reakcija,ednostavno sakav da se karam.[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Znaci, zaklucok- probajte da razgovarate, epten pomaga. Sega sum haj, ke vidime do koga :))))) Ah hormoni :))) E i jas istata vecer razgovarav ama nasiot razgovor se zavrsi so kavga i namesto da go cekam zaedno da si legneme jas si otidov sama da legnam i potoa verojatno gospodinot razlmislil i dojde da me guska i da mi se izvinuva i da mi izjavuva emocii..Sega dva dena sme OK...Znam deka razgovorot pomaga ama pa i sekoj vtor den edno isto da zboris - ne pomaga tuku ispaga deka se na mene nesto ne mi cini,se sum jas nezadovolna a on e pretrupan so obrski samo zaradi nas i bla,bla,blaaaaa,,,,...... Za nesto e vo pravo ama za nesto NE!!!
|
|
|
|