Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Палента (сам си побара - пента) млеко пред спиење супа од зеленчук (компир, морков, кромид, лук, пашканат, целер) печено свинско и печени компири лепче со путер, сирење и печеница млеко пред спиење
за појадок - баничка со спанаќ и шоља јогурт ужина - 2 чаши свежо цеден сок од јаболко и портокал ручек - супа со зеленчук, телешко и кнедли, па после тоа спанаќ за вечера најверојатно ќе биде - леб со маргарин, кашкавал и јогурт
млеко, чоколадни житарици, малку лиснато сок од портокал и мандарина, мало чоколадо супа пилешки стек и компири за вечера планирам пржено лепче и пак млеко Добро што помина Нова Година, оти секој ден само пакетчиња имавме на менито. Од градинка кога ќе си дојдеше , се ново пакетче имаше, и се сакаше да отвори, да проба, и немавме асолен оброк.
вчера ванилино јаболко чајче со мед манџиџка со телешко, комшир, морков и пашканат( една од омилените секогаш прави маф) малку животинско царство сокче некоја смока супа од зеленчук со внатре лепче млеко
Vcera: dorucek: palenta so pavlaka isceden sok od cveklo i jabolko pred spienje mleko okolu 200 ml rucek :varen zelencuk okolu 3:30 h koga dojdov od rabota kompircinja przeni kinder jajce,sokce,smoki vecera:kriska leb so 1 zdenka pred spienje mleko
denes:dorucek:pobarala supa pa toa jadela pred spienje ke pie mleko za rucek ili gravce ili varen zelencuk i telesko djigerce za vecera neznam sigurno ke pobara nesto solenko so lepce i mleko pred spienje
Na pogresno mesto sum go postavila prasanjeto ,mojava ima 2 godinki...Da ve prasam,zenski ova misirkinovo meso od kaj go kupuvate be???? Jas na mojava i davam pilesko,telesko i jaresko(od provereni i sigurni izvori) ,ama misirkino ne znam kaj da baram....
stanuvanje aptamil3 250ml Za pojadok jajce vareno i maslinki uzina coko-keks sokce od portokal (svezo iscedno) prespivanje cajce so medce rucek: pire (kompiri, morkovi, brokula, lukce) so riba uzina: svezo isceden sok od jabolko, morkov,cveklo vecera:lepce so marmaladce (prvpat ova mu davam) pred spienje: aptamil3 250ml
Наутро 1лажичка мед,па200мл.млеко Доручек-тарана со сирење и павлака. Ужина-киви,а после со баба сигурно чоколадце Ручек-риба со компир. Ужина-овошно јогуртче боровинки,соленки. Вечера-лепче со нутела. Пред спиење ќе пие 180-200мл.млеко. Имаме 17месеци
Денешното мени на : доручек- житарици со млеко ручек - риба орада со компир, морков и блитва ужинка- кашичка ос праска и маракуја, една ипол бисквита вечера- ванилино рано сабајле- млеко 200 мл.
Наутро млеко180 мл,потоа овошна кашичка голема тегла од Hipp,по некое време максимум два часа фрутолино и две лажици бисквити плазма,па по три часа месо телешко,пилешко,или спанаќ во зависност што е редот компирчина морковчина сето испасирано и за вечера нокна кашичка или рижолино ,грисолино ама мора да има некое овошје во него или банана јаболко круша и пред спиење млеко ,инаку имаме седум месеци поздрав мамички и не знам што можам друго да и давам Пишете некој совет
Појадок: Тост со кашкавал Ужина: Јаболко и мандарина Меѓу појадок и ручек си побара макарони Испи 200 гр млеко, сега спие, а кога ќе стане го чека Ручек: Грашок со свинско Вечера: Кроасана Сигурно и некое чоколадце ќе си побара во меѓувреме
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.