Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Не Биби не е важно да се пријавиш.Важно е да ни дојдеш, и со себе да си земеш некоја пријателка која чпека две црти, чека бебе или веќе има дечиња. Најважна е дружбата Пријавувањето е поради поголема прегледност за нас, за да знаеме што подобро да се подготвиме
Јуле Еца Мами Весна Мис Боцко Анушка Палешка Неничка Катушка Наташа5- Нато знам дека нема да издржиш и ке дојдеш Ива Биља Mila na Mama - со друштво од други мамички
Ајде кој друг доаѓа да го ставам на список???
< Поракaта ја уредил Julie -- 14.10.2009 16:56:23 >
е да ,ама тој викенд имаме закажано прекувремен извоз......ете лоша срека ,баш така се погоди. ако има нешто измена што не ми се верува ,ке пишам... и јас сакам да дојдам,со Марко и мм ,ке се дружиме и ем ке идевме на ручек сите со мм-те- да се запознаеме,после игротеката ехххххххх
за жал несмеам да се движам а толку би сакала да дојдам ајде уште малку па можеби на следната средба ќе ви се придружам обавезно да ставите слики по завршување на средбата!!!
Дел од забавата во игротека Тиквичка за најмладите,коментирајте што ви се чини најинтересно и што би сакале да има на нашата забава.
1.Детска шминка-боење на лице со водени бои специјални за лице(спајдермен,тигар,пеперутка,принцеза,бетмен,куче,зајче и други). 2.Стебло на другарство-сите деца оставаат рачни отпечатоци и име на хамер-постер со разновидни бои за раце. 3.Пират забава-сите деца се маскираат како пирати,се именуваат како пирати од карибите и бараат скриено богатство.Откако ке се најде богатството секој пират си добива поклонче. 4.Принцези забава-сите децата се маскираат како принцези и принцови играат валцери и бараат писмо во кое има изненадување. 5.Ноди забава-сите деца се маскираат како Ноди со марами и капи и го повикуваат “Ноди” кој доаѓа и се дружи со децата. 6.Индијанска забава-се маскираат децата во индијанци и сите заедно го повикуваат дождот. 7.Куклена представа-интерактивна представа со кукли на раце. 8.Караоке шоу-изведба и иматација на омилени песни на микрофон. 9.Игри без граници-мини олимпијада со сплет на повеќе игри во натпреварувачки карактер. 10.Маскарада-бал под маски 11.Музичко столче-игра со музика проследена со седнување на столче и победникот си добива поклон 12.Мини диско-кореографија соодветна за секоја возраст на децата. 13.Магија-презентирање на магични трикови. 14.Моделаторни балони-секое дете си добива балон по своја желба(куче,маче,меч,срце и др) 15.Пињата-изработка на пињата по избор и полнење со бонбони и слатки работи
Јас ги поканив и мојте мама и тато да дојдат. Направете го и вие тоа! А за свекрвите размислете, можеби енергијата која ќе биде во тек на дружењето позитивно ќе влијае на нивните постапки во иднина
И јас сум за се...леле ептен интересно ми изгледа вака...неможам да се одлучам за нешто конкретно.. а и незнам Лука колку би го држела концентрација за нешто
Луѓе ве чекаме во што поголем број, значи барајте начин, време, позитивна енергија, вашето присуство е обавезателно, без вас не можеме да постигнеме ништо
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.