Andriance -> RE: Предвреме родени деца (29.2.2012 0:32:40)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: emeto [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], kolku samo boli, i jas rodiv edno angelce [sm=smiley19.gif] sonce moe koe sega me topli od neboto, vo 35 nedela, 2.100 kg, dolgo 51 sm, zlatoto moe pocina po 3 dena, pricina [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif, i doktorite na detska se prasuvaa kako moze tolku zdravo i silno bebe da e dovedeno vo tolku teska situacija, prsnat vodenjak,posle 13 casa od prskanjeto porgaj, [sm=duda.gif] se napilo od mekoniumot i veke go nema, go drzev samo edna minutka vo race sonceto moe najubavo, kolku samo silno placese koga go gusnav i baknav se smiri go otvori ustenceto kako da sakase da mi kaze deka ke si odi[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], se vrativ so prazni race i neizlecliva rana na srceto, koja sekoj den e se pogolema i pogolema,kolku samo boli da glumis sreka, da bides so nasmevka na liceto a srceto da ti krvari, nemozam veke da bidam silna,boze te molam vrati mi go [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Solzi eden ton...sakav da napisham neshto,..ama ne znam duri ni toa da go napravam vo momentov [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|