heli -> RE: Предвреме родени деца (29.4.2013 5:55:55)
|
Zdravo na site!! Jas sum nova na forumov i ne sum ni znaela deka postoi inaku ke bev zacleneta pred 6 meseci koga mi bese najtesko.I jas kako tebe Palce se porodiv vo 28 g.n + 6 dena, i nekako citajki gi postovite, se se odvivalo mnogu slicno kako vo nasiov slucaj, i iznenadena sum kolku uslovite vo Slovenija se ponapred od makedonija iako jas se porodiv vo Usa, site isti metodi gi primenuvaat i vo Slovenija. Dali moze nekako da stapive vo kontakt da mi gi pratis materijalite vo PDF ? Pozdrav na site. ИЗВОРНА ПОРАКА: Palce Dokolku sakas ke ti pustam i nekoi infuormacii sto imam da procitas za nedonosenite bebinja...Kako treba da se drzat pravilno,kako pravilno da se oblekuvaat,da se banjaat...Site ovie informacii gi dobiv od Slovenia... Znaci da stavam kraj na ogromniov post....Sakam da ti kazam deka se ke bide super so Melanija i deka ke bide super zenska :)))Kolku samo da ti vleam pozitivna energija...Mia e sega devojka od 20 meseci (koregirani 17,5)..skoro gi stigna svoite vrsnici,odi,zboruva,pee,besneee po cel den..Nie pominavme mnogu tezok period,koj normalno nikogas nema da se zaboravi ama te pravi da bides poslen i za sebe i za svoeto dete...Se raduvame na sekoj moment pominat so nea :))) Ke ja sledam sostojbata na Melani i sto pobrzo da ve pustat doma...Dokolku imas nekoi prasanja slobodno prasaj me zosto vekje idoktorirav na tema Nedonoseni deca hihihi Pozdravcinja najgolemi za maliot borec Melanija i nejzinite roditeli :)) I normalno pozdrav do site vas drugi mamicki i vasite decinja :))
|
|
|
|