Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 31.1.2011 17:45:26
Snowhite RR
Ние на 1 година имаме 8500 гр а 74 см, за 2 месеци само 100 гр се поправи, не знам зошто толку малку, а сега барем овие 2 месеци јади убаво, ама ете малку ставил и докторкта рече дека може малку повеќе да стави на килажа, а од друга страна пак воопшто не изгледа слабичко, ама нека е здрав тоа ми е најважно
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 1.2.2011 21:59:37
oliva
eve sega go merev david na vagata doma,i mi pokazuva 10700oblecen so kondurcinja,ne i veruvam mnogu na vagata mislam deka e skoro 10000,inaku na 8 ovoj mesec pravi godinka,mleko mnogu slabo pie i sekoe jadenje ni e so molenje,ne izgleda bucko slabicko e ali masalae dolg
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 15.2.2011 17:59:22
mec21
eheee pa i nie denes bevme na vakcina i ne merea i na 2meseci i pet dena imame 5 kila no dolzina neznam pa aj nareden pat koga ke ideme ke go merime i vo visina:))
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 24.2.2011 18:13:59
Luci
Mojot sin Mario se rodi 3.740g, ne ispustija od bolnica so 3.620g. Na 10 dena od ragjanjeto bese 3860 a na 25 dena 4600, skoro 1kg ima kaceno srce mamino Mnogu sum srekna deka super napreduva so ogled deka se slucuva nekogas po 2-3 pati da povrati vo tekot na denot i e samo na adaptirano mleko
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 24.2.2011 18:27:28
riba79
luci,i nie sme na ADmleko poveke zasto ne saka Filip da cica pa se izmolzuvam i toa edvaj po 30-40 gr pa mu davame plus 60 gr NAN.kolku pie Mario i na kolku vreme i koe mleko?Izgleda ni pocnaa i grcevite pa mu davam caj so kim...i toa go smiruva.pozdrav
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 24.2.2011 19:05:39
Luci
Riba79 Mario e 99% na Aptamil1. Vo bolnica nemav mleko ic, mi dojde malce duri posle 6-tiot den, vo megjuvreme go stavav postojano na gradi demek ete da vlece pa ke mi nadoslo ama so toa samo si gi vospaliv gradite, od bolka ne mozev ni da zaspijam, a od mleko ni traga ni glas. Vo bolnica mu davaa Bebimil1 so spric i koga dojdovme doma prodolziv so Bebimil1 ama so spric celoto mu istekuvase od usta, ocigledno ne mu go davav pravilno, i pocnav da mu davam od sisence, toa izgleda mu se usladi epten i sega koga imam mleko kolku-tolku ono ne saka ama ic da cica, retkooo da zeme da povlece ama brzo se trga. Ne se otkazav skroz od doenje ama gubam nadez deka ke procica koga-togas. Imase pred 10-tina dena grcevi i Mario, pedijatrot mi preporaca da mu go zamenam Bebimil1 so Aptamil1 i sega za sega e ok, pie na 3h po 90ml, pozdrav i od mene do tebe i Filip