LoveableMe RR -> RE: Кај кој доктор за IVF? (13.8.2013 15:23:05)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: MademoiselleNina Mene me interesira kako ste zadovolni od Petanovski vo remedika? Nekeko sho znam zosto pocnav da ne se custvuvam isto kako i na pocetokot ... nekako kako da mi ja snema komunikacijata ... neznam kako da go objasnam toa... Se bese ok, no nekako kako da ne gledam nekoja zagreizenost kaj nego kako da ne gledam nekakov poseben angazman, enostavmo mislam deka ne tretira kako i site drugi, a neli sekoj par e razlicen... ne moze da vazat istite pravila za site... I taka sega neznam so da praam dali da prodolzam kaj nego ili da smenem ... No znam dea procesot na vospostavanje na profesionalna bliskost so lekarot e dolg i toa ke trae i trae so koj i dae nov lekar, ili pak na pocetokot se site mnogu optimisticni, a ponatamu koga se sto pravat nema da dade rezultat ...stanuvaat povlecni? Ako dojde do toa da pravam invitro stvarno neznam kaj koj doktor da odam Dilemata mi e dali da se smeni lekarot - ili dase prodolzi kaj nego? Леле Нина, не знам што да ти кажам, за мене е најважно да има комуникација со докторот и да чувствуваш дека се ангажира за тебе, а секако дека има разлика кога се внесува во твојот проблем и кога си една од многуте пациенти. На тебе останува кај кој доктор, но од искуства на лугево ги набројуваат најдобрите (извинете ако пропуштам некого): Д-р Лазаревски (Систина), др- Петановски (Ремедика), д-р Таше (Плодност Битола), д-р Митко Ивановски (Систина), д-р Поповиќ (Систинаа), д-р Адамоска (Систина). А се е толку релативно...едни се задоволни од еден, други од друг....пак на тебе останува изборот. Позз[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|