LoveableMe RR -> RE: Инсеминација II (24.7.2014 13:18:16)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Lilja Maria Здраво девојки,не сакам некој да ме сфати погрешно само сакам да го споделам моето искуство.И јас втората инсеминација кога ја направив испитав тест преку крв Бета на обичниот ми покажа бременост,а на мерење на вредности не покажа добар резултат.Затоа се препорачува во ИВФ и во инсеминација да се проверат бета вредностите со цел да не покаже лажно позитивен тест како кај мене,бидејќи имав примено Прегнил кој знае да покаже бременост.Затоа обавезно барајте вредности а не само позитивен негативен.Дејството од инекцијата знае да трае и да покаже бременост како кај мене иако немаше бременост.Позз и со среќа на сите! Lilja Maria, со домашен тест може да има грешка, но преку крв малку е веројатно. Тоа што ти бил позитивен значи дека дошло до бременост, но најверојатно била биохемиска, па потоа плодот сам се испуштил, а од прегнил инекцијата преку крв да покажува бременост малку ми е чудно, прв пат слушам, еве некоја од рингерајките нека даде друго мислење, ако има исксутво....
|
|
|
|