Jeni80 -> RE: Инсеминација II (12.5.2015 20:59:04)
|
Scared mila, I jas bi bila tolku ispanicena I bi placela, dokolku se bi ja sporeduvala tvojata sostojba so iskustvoto na ostanatite devojki. Prvo niedna devojka ne e ista so druga, sekoja reagira razlicno na hormoni I sigurno ima I varijacija na golemina na folukul. Mora da veruvame na procenkata na doktorite koi gi odbirame, tie za toa ucele I videle mnogu razlicni iskustva. Toa sto mi e cudno e toa, zosto dr ne ti zakaza inseminacija porano... znam deka sekoj moze da zgreshi...no zosto bi ti ja dal taa inekcija vo matka ( I jas ja primiv dva pati I vrodi so uspeh kaj mene), dokolku nema shansi za folikulot da ostane do cetvrtok ? Nekako ne sakam da poveruvam deka dr bi mozel da napravi tolku greski... no boze moj...neznam... Imam iskustvo so povejke doktori vo mk i iskreno ovaj dr ne mi ostavil vpecatok deka e za da naplati nesto plus... Od sto sum citala po forumi, znam za slucai koga prsnal folikul ili ne doslo do oploduvanje I transfer, bile mn fer I ne im go racunale vaucerot kako iskoristen. Daj boze se pozitivno da se zavrshi, a cii soveti ke slusas ostanuva na tebe. Te guskam
|
|
|
|