LoveableMe RR -> RE: Инсеминација II (16.6.2015 10:34:04)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: 123ана Zdravo. Jas treba da pravam inseminacija na nereden ciklus, vo juli. Dr. Trajkovski od klinika mi napisa terapiaja klomifen i direkno mi kaza deka dzabe pravam inseminacija, samo ke se zgolemele sansite za vonmatericno, mi rece izvadi go drugiot jajcevod i odma na IVF. Od druga strana Dr. Dimitrov od Remedika, kade ja pravev laparoskopijata za jajcevodot, preporaca edna godina, da probuvam sosema prirodno da zabremenam, a potoa, da dojdam pak ako nema zabremenuvanje. Sega zakazav pregled i kaj Dr.Ivanovski vo odelot za IVF vo Sistina , da dobijam 3to mislenje, bidejki site nekako razlicno mi kazuvaat. Navistina ne znam kogo da slusam. Preporacajte mi nekoj ginekolog kaj kogo ste imale iskustvo. Fala 123ана, добредојде![sm=bravo.gif] Јас би ти препорачала да останеш кај д-р Димитров, бидејќи тој најмногу е стручен за лапаро-хистероскопија. А сите други доктори што ги наброи се стручни и професионални, на тебе останува каде ќе решиш да продолиш, но и јас би те советувала да почнеш со еден и да продолжиш кај тој што ќе ти остави најголем впечаток. За искуствата со докторите, имаме тема ТУКА.
|
|
|
|