|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Бран на Рингераја Дружење
26.5.2012 15:00:57   
Viktori
хохохох на оваа собиранка сум дефинитивно присутна!!! Имам вик оф user posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 576
26.5.2012 15:24:42   
Elce
И јас би сакала да ве дружам и запознаам овојпат,ке го замолам мм да ја почува С,еднаш и јас`сама да прошетам.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 577
26.5.2012 15:39:14   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Да Џес,даuser posted image .Саат останува 17.30.Локација исто....Туку мислите ќе не примат у истиот кафичuser posted image user posted image user posted image

Море ако време биде ок..може и да смениме локација..некое пофино местенце,.,.на пример АБЦ или Форца или Скала нали user posted image

Еј како ти текна за во Скала стварно не ми е јасноuser posted image
user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 578
26.5.2012 15:46:12   
kikicka
И јас сакам на мирно место,она Рамстор ме напнува ептен.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 579
27.5.2012 23:22:21   
Natuska85
Жени како е планот за утре???Кика да се јави на главна касаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 580
27.5.2012 23:59:38   
kikicka
Кика иде во ВТОРНИК нели еве за Џес се средив и јас слободна тогаш.user posted image А за време офф изгледа не ке можам до толку касно како минатиот пат,туку порано изгледа сите ке бегате од паузите,уште да ви се во исто време!user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 581
28.5.2012 0:21:36   
Џесика
оуу јееее ја се сменив утре да сум прва, ама не е битно как да е, ќе се збереме, нали СЕ ЗА КОБАСИЦА!!! А за почитта кикичка ќе ја љубнам во чело...:-)))))

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 582
28.5.2012 11:49:34   
AnnaMolly RR
И јас утре доаѓам. Ајде договорете само време и место.

Live and let live

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 583
28.5.2012 14:33:39   
Beatris
Женски ајде кажувајте каде да се стационираме. Време 12-1, со оглед дека Кика ќе трга накај 10 од Неготино. Дајте некој предлог за во центарскиов регион, да ни биде позгодно на нас што ќе излагаме од работа на пауза

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 584
28.5.2012 14:37:08   
Ikana
Улица Македонија или оние Бенеттон и АМГ кафичите...?

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 585
28.5.2012 14:42:02   
Beatris
Амг е тапа, Бенетон се вика One сега и е малку покултурен, како сакате, ми одговара и ул. Македонија. Друг некој со идеја?

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 586
28.5.2012 15:14:01   
sandriana RR
Denska sobiranka???? Hmmmm, ke treba da kidnam od rabota, znaci def. bez user posted image da dojdam, a na rabota da kazam nekoja prikaska deka iam obvrski administrativni da prkam user posted image . Ako e u rabotno vreme, togas ajde nakaj centar - GTC ne vi odgovara? Irish Pub, Toros ili sl?

Непосредна врска до пораките: 587
28.5.2012 15:15:26   
Natuska85
Јас утре има судење во Кичево мада факаuser posted image .Ќе се вратам дури околу 15 часот.На кој не му одговара преку ден може и кај 17.30 да се собереме втора група аuser posted image

Непосредна врска до пораките: 588
28.5.2012 16:37:36   
kikicka
Нее Торос НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ке треба да смотам палачинка а тоа неми е доброuser posted image . Каде сакате може и ул.МК

Непосредна врска до пораките: 589
28.5.2012 16:41:55   
Beatris
Може ајде Македонија, кажете каде user posted image

Непосредна врска до пораките: 590
28.5.2012 16:44:07   
Ikana
И јас сум за ул. Македонија! user posted image

Непосредна врска до пораките: 591
28.5.2012 16:46:16   
libra.n
Jas sum utre do 15:00 slobodna, ja nosam i Srna obavezno. Ajde Kikicke da vidime kolku si oslabnala, od zimata te nemam videno user posted image

Непосредна врска до пораките: 592
28.5.2012 16:55:43   
kikicka
user posted image Јас пак некоја широчка кошулка ке си облечам user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: libra.n

Jas sum utre do 15:00 slobodna, ja nosam i Srna obavezno. Ajde Kikicke da vidime kolku si oslabnala, od zimata te nemam videno user posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 593
28.5.2012 17:33:15   
Andriance
Ajde vo Barselona sakate?? mislam deka e najmnogu na sonce za onie shto kje dojdat so bebuvki i najkulturno...a vreme 12-13h??

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 594
28.5.2012 19:43:13   
Ikana
Луѓеееее кажувајте време, и Барселона е супер, мене ми одговара и тоа време ми одговара што кажа Андрианче!!!

Непосредна врска до пораките: 595
28.5.2012 21:01:07   
Andriance
ja kje dojdam so user posted image na mm mu ispadna mnogu rabota utre pa kje se povozime sami...ajde kazujte odgovara li mesto i vreme..ustvari da precizirame vreme!!!

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 596
28.5.2012 22:18:57   
Viktori
јас доаѓам, сама user posted image дури чудно ми изгледа вака напишаново. user posted image Ама деците ми се во школо до 3 па морам да им откажам дружење со тетките овој пат.user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 597
28.5.2012 23:23:10   
Beatris
Odgovara i vreme i mesto, saat zavisi od Kika! Aj neka bide 12.30 Barcelona moze? Ke si citneme sabajle ako ima promeni

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 598
28.5.2012 23:44:50   
libra.n
Jas trgnuvam od karpos 3, koj ima za na kaj centar neka se javuva za drustvo po pat

Непосредна врска до пораките: 599
29.5.2012 8:54:29   
Fiao
eve jas sea vidov kakvi dogovori padnaleuser posted image , ke se potrudam da dojdam iako forza bese super idea user posted image , epten u maalo ke mi dojdevte. Inaku Libra, jas sum vo Taftalidze pa moze da se dogovorime da odime zaedno. Jas najverojatno ke bidam so bebka, nemam na kogo da ja ostavam. Ul. Makedonija e malku loso za parking, no ajde ke se snajdeme. znaci 12:30 vo barcelona? ostanuva toa ili?
P.S. Sledniot pat mozeme i na terasata vo ragusa prostorno e, ima i za jadenje i za pienje ima i sonce i ubava senka user posted image

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 600
Страница:   <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.