Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ajde negotino i kavadarci imame mesto za druzba samo posakajte novata igroteka (koja e moja) koja ni nudi zabava za decata i odmor za majkite povelete koga sakate da se druzime i da se zapoznaeme znam deka ne ima dosta koi sme na forumov
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Па викаат дожд ама може и да е утка,ај ќе видиме од сабајле како ќе биде времето ако има интерес за попладне
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Е времево е баш утка Туку вчера слушнав а сега проверив за ова
Четвртата Интернационална тортијада 2012. ќе се одржи во сабота во 17 часот, во Веро-Центар наспроти комплексот банки кај Новата железничка станица во Скопје.
Да пишам овде, смена во планот, понеделник сум втора смена, па прва и така преку еден ден, така да ако правите планови за дружба да имате во предвид како сум јас со смени
Женски ај утре од сабајле ако сте слободни да се видиме, можеме да ги сликаме децата со Дедо Мраз, оној пред Аце(споменикот) што стои и после ако е ладно во Цреша да влеземе, секако одма тука блиску ни е. Што велите?
Хехе не ми се смеете ама досега не сум била во игротека, јас баш сакам да се дружиме, ама дали може со количка да седам внатре зашто цуцава моја е малечка, 4 и пол месеци ама и таа сака да се дружи (се радува кога има луѓе). Ако може, ок, ако не во раце да си ја носам, секако сум во комшии...ако не примате на дружење се разбира зашто сме малечки
Хехе не ми се смеете ама досега не сум била во игротека, јас баш сакам да се дружиме, ама дали може со количка да седам внатре зашто цуцава моја е малечка, 4 и пол месеци ама и таа сака да се дружи (се радува кога има луѓе). Ако може, ок, ако не во раце да си ја носам, секако сум во комшии...ако не примате на дружење се разбира зашто сме малечки
Секако дека може, ајде едвај чекам да ве видам утре
Гвендолин можеш со количка,со лифтот и горе си директ во игротеката,а има место и за количката ако мислеше на тоа.Ајде утре 17.30 се гледаме горе,ќе видиш едни разгракани мајки тоа ќе сме ние