Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ma cekaj ti samo ushte malku,koga ke ti se navrtime site nie vo toj tvoj ubav grad,glava ke nemozesh da dignesh od nas! Mnogu merak imam da go vidam AURORA hotelceto,kaj I da e ke bedeee
Lele zeni nisto nema da mi bide poubavo i pomilo da dojdete Berovo i zaedno da prosetame i da vi gi prezentiram negovite ubavini.E sega Tanja veruvaj deka navistina me izraduva i da znaete deka ke ve cekam vo najskoro vreme na druzba vo mojot grad.Ve sakam mnooooogu
Мислам дека е најдобро да биде недела бидејќи повеќето сме тогаш најслободни, и некои доколку можеме или сакаме ќе ги препуштиме децата на мажите и голема шанса да дојдат рингерајки од што повеќе градови Велес, Берово, Битола, Прилеп,Струмица, Штип,Тетово .......
Првична идеја 22 јуни (недела)
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Е што убаво! Јас радо би ве дружела, ама тој период сум резервирана, нема да сум тука. А и да не сум, предлогот со езерото не ми се лично допаѓа, воопшто не ми е на пат, ниту на пола пат
Ама ако на другите одговара, вие убаво помините се, па до следното дружење.
Животот е краток. Крши ги правилата, простувај брзо, бакнувај бавно, сакај вистински, смеј се неконтролирано и никогаш не жали за нешто што те насмеало.
ne mozam da gi iznaprocitam komentarite, do pola sum gledam deka ovoj bran trae os 2009 god znaci 5 godini.pa dajte i nakaj kicevo nekoja desavka druzenje takvi raboti...
Некоја нова идеја? Ајде на дружба да ве мотивираме повикуваме по ник едно опуштено неделно попладне нови луѓе зарем не ви е потребно
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Па може да организираме дружби во разлиични градови, а на истиот датум. Ајде да направиме листи, кој може за СК, кој е за ПП, и допишете листи за во другите градови кој е заинтересиран.
Еве јас ја отворам листата за Прилеп. 22. јуни, место: Могила
1. Felly RR
Felly RR супер е идејата за дружба во ист ден постои ли можност да се собереме на едно место сите,т.е. еве како што пиша sandriana RR на Езеро Младост ??? marchi ако има и уште некоја од тој крај да дојдете там или до Скопје па од тука да тргне бранот за на езеро, прилепчанки да се најдеме на ерезо???Што мислите ?
ептен би сакала и јса да дојдам на дружба,ама далеку си е многу Берово ние сме си скроз на истокот.Некако овде поблиску источно малку повеќе инаку далеку е
Скопје: Melanija
Прилеп:
Рингерајки овие градови ги наведов зошто за таму се спомна ако има по неколку од друг град Битола, Велес, Кичево... или од соседни градови миже да се организирате.Да се потсетиме која од каде е ,не се сеќавам од други беа од Битола ( Martins mom RR, Sandra Ro ,mislam ) на пример.Има други беровчанки ,освен Defne90?
Скопје: Melanija Sandriana AnnaMolly
Прилеп: deluxe
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.