Snowhite RR -> RE: Моето синоќешно сексуално искуство (21.9.2013 0:19:40)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR ај да си кажам за глупостите вчера што ги правев [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] требаше нешто да чекаме со мм во кола саат -два ,а тоа нели баагичко време за чекање..... си почнавме ние така фино лепо....и си завршивме [sm=smiley9.gif] ............ах ,младост лудост [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] cek cek da vidam jas ti bese ovaa: ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR Кога си 30,35 не ти се гледаат многу[sm=smiley36.gif],мојот муабет беше друго. Имам сретнато баба и дедо од преку 70 што се држеа за рака и ми изгледаше толку убаво,дури и си помислив дека би сакаља и ние да бидеме вакви еден со друг на тие години,ама она што го нарекуваме лигавење,дома е сосем нормално,а на улица крајно невкусно,им личи на деца од 15,16 години,не на возрасни што имаат на располагање спални,крети,кади,туш кабини и што ли уште не [sm=smiley36.gif] pa tek ovaa: ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR Хе, хе и додека ние овде дискурираме дали е пристојно разменување „течности“ во јавност, во Шведска е донесен закон со кој се легализира мастурбацијата на јавни места. [sm=smiley11.gif][sm=smiley26.gif][sm=smiley11.gif]Колку е изопачен светов[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Ужас [sm=hudicek1.gif] Баш овие денови слушав импресии и од т.н. Црвена улица во Амстердам [sm=smiley13.gif],катастрофи живи. [sm=jezicek.gif] Vo Makedonija pod itno da se proglasi Crven parking[sm=jezicek.gif] tuku sala na strana mene mi e bas drago sto ste si uzivkale, a ova drugovo ke go zemam kako "tastatura trpi se"[sm=smiley2.gif] Е затоа мами ејнџелс овде анонимно се пишува[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|